אז ככה, מחר אני יוצא לחפש"ש [חופשת שחרור לצעירים שבנינו] וכן, אפשר להתחיל עם המחיאות כפיים!
היום באתי בבוקר לבסיס [אני בא עם האוטו] וקלטתי מישהי עומדת בטרמפיאדה משהו כמו 5 דקות נסיעה מהבסיס אז אספתי אותה [זה קורה כל יום אבל היום פעם ראשונה שראיתי אותה]
קיצר מפה לשם דיברנו קצת, היא אמרה לי שהיא חדשה וזה... צלמת צבאית בלה בלה בלה לא מעניין... אבל שאלתי אותה איפה היא גרה ומסתבר שהיא גרה לא רחוק ממני [5 דקות נסיעה]
אז ישר התפזמתי עליה ואמרתי לה "חבל שנזכרת לעבור עכשיו לבסיס, ממחר שירותי ההסעות שלי ואני יוצאים לחפשש"
פתאום משום מקום נתנה לי נשיקה כזאת על הלחי וחיבוק כזה ואמרה "מברוק מזל טוב בהצלחה קיצר תביא לי תכומתה שלך".
אז אמרתי לה "נראה לך! קחי לי תמדים, קחי לי תדיסקית, קחי לי תחוגר, רק לא תכומתה! לכומתה הזאת יש תור של אנשים שביקשו ממני"
קיצר שורה תחתונה הגענו למסקנה אני והיא שהיא צריכה להתאמץ ממש כדי להשיג תכומתה שלי.
אההה ואמרתי לה גם "יש אותך, שאני מכיר אותך בדיוק 3 דקות, ויש את X שאני והוא חברים טובים כבר שנה וחצי והוא גם ביקש תכומתה. למי נראה לך שאני יביא?"
אז היא אמרה "עם כל הכבוד לX, יש דברים שהוא לא יכול לעשות, ואתה בטח לא רוצה שהוא יעשה כדי להשיג תכומתה..."
אז שיחקתי אותה כאילו אני לא מבין למה היא התכוונה אמרתי לה "הוא מאוד מוכשר, מה את יודעת לעשות שהוא לא?"
אז היא לקחה לי תפלאפון [שהיה בין הרגליים שלי אגב] ורשמה את המספר שלה ואמרה לי "אם אתה באמת רציני אתה תדע"
איך שהיא שמרה תמספר חייגתי אליה והיא ענתה [אני אפילו לא יודע מי יותר סתום אני או היא חחח] אמרתי לה משהו בסגנון של "שלום, אני X
שמעתי שאתם מחפשים בחורים רציניים לחלוקת כומתות. מתי אני אוכל לבוא לראיון?"
ושנינו התחלנו לצחוק...
קיצר הגענו לבסיס היו לי כמה דברים לעשות ואז הלכתי אליה למשרד, איך שבאתי היא דפקה לי וואחד נשיקה ואז ישבנו שתינו קפה דיברנו קצת.
ולא בדיוק קבענו אבל החלטנו שניפגש גם אחרי שאני ישתחרר
קיצר מסקנה אחת - תגנבו מלא כומתות!!! חחחח
אהה נ.ב: כל הבתולים שבפוסט הקודם חשבו שיש לי סיבה מספיק טובה לשקר להם, לא בא לי שתגיבו פה...

ציטוט ההודעה