יותר טוב להרים יותר ולעשות פחות סטים?
או להרים פחות ולעשות הרבה סטים?
השאלה היא רק על השרירים כמובן.
יותר טוב להרים יותר ולעשות פחות סטים?
או להרים פחות ולעשות הרבה סטים?
השאלה היא רק על השרירים כמובן.
|
|
תלוי במטרה שלך, מה אתה רוצה לשפר?
כח מירבי\ כח סיבולת או כדי להתנפח?
בהדרגה , ולהוסיף משקל בפירמידה .
נגיד בארבע סטים :
30 , 25 , 25 , 25 (קילו )
30 , 30 , 25 , 25 .
30 , 30 , 30 , 25 .
30 , 30 , 30 , 30 .
הופ העלת משקל .
אגב , בסט אחרון לא להפסיק אחרי שסיימת את מס' החזרות שסיימת אלא להמשיך עד שאתה לא יכול .
מתוך: כלכליסט
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
אתם נכנסים לדברים אחרים רק שאלתי: יותר טוב להרים יותר ולעשות פחות סטים?
הכל תלוי בטיימינג שאתה עושה .
בעיקרון לדעתי עדיף פחות משקל יותר סטים .
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
אני עושה ממש פחות סטים ויש גדילה משמעותית, אחד עקרונות שאני מאוד אוהב ועובד עם זה, זה: יותר זה פחות, פחות זה יותר.
תוכנית אימונים שלי ממש שונה ממה שאנשים עושים כיום, כי קראתי מהספר הכי מעודכן באר"הב על פיתוח גוף שצוות ימ"מ שארה"ב משתמשים -
אימון שלי הוא כזה - אני עושה סט אחד לכל תרגיל אימון, כן רק סט אחד ועושה 10 חזרות אך בכל חזרה אני עושה 5 שניות למעלה ולמטה (טווח של 5 שניות בכל הרמה ומטה), יש גדילה מאסיבית מאוד, ז"א כל שבוע אני גודל ומוסיף עוד 5 ק"ג משקל משבוע לשבוע.
תנסה ותראה ותזכור עלייך להגביל תרגילים אימון לכל אימון בין 2 עד 9, ולא יותר. ואימונים שלי זה 4 שעות בחודש, פעמיים בשבוע, 30 דק' לכל אימון, פשוט ומאסיבי.
לא יודע עד כמה חברי הפורום יסכימו איתי , אבל אני אוהב לעבוד לאט ובטוח .
אני מתקדם כל אימון על מקום אני מעלה משקל :
יום ראשון : 35 30 30 30 ( 4 סטים , משקל ) .
יום שלישי 35 35 30 30 ( || || , || )
יום חמישי 35 35 35 30 ( || || , || )
יום ראשון 35 35 35 35 ( || || , || ) .
אני ניסיתי הרבה שיטות עבודה במכון כושר . חלקם גרמו לי ליהשאר 3 שעות במכון כושר וחלקן גם ששעה , וגם 40 דקות . אף אחד מהם לא עזר לי בצורה משמעותית כמו התכנית הזאת ( אולי זה בגלל שאני עצלן מטבעי)
כמו כן , שמירה על מאזן קלורי שלילי תבליט את השרירים ותעזור לך להתקדם מהר יותר .
אם אתה מתכוון גם לעשות חיטוב , אז אירובי ( שזה כולל אופניים , הליכות , ריצות ושחייה ) ולאכול בצורה מאוזנת ( 2 ארוחות ביום + ארוחת ערב עם ירקות וטונה ) ולהשתדל לאכול כמה שפחות חד ודו סוכרים ( ממתקים מתוקים ) , וגם רב סוכר לא צריך לאכול הרבה , 1.5-2 יחידות ( תקרא על ספירת פחמימות ותדע פחות או יותר כמה זה ) .
בהצלחה !