ילדים מתייחסים אליי כאיזה חנון בבצפר וככה זה הורס לי עם בנות איך לגרום להם להתייחס אליי בכבוד ולא כאיזה ילד כאפות ?
ילדים מתייחסים אליי כאיזה חנון בבצפר וככה זה הורס לי עם בנות איך לגרום להם להתייחס אליי בכבוד ולא כאיזה ילד כאפות ?
|
|
כמו בכלא - תדקור את הכושי הכי גדול שאתה רואה
סתם אחי, יחס נרכש עם הזמן.
תתערבב עם הביג דוגס כמו שאומרים, החבר'ה שנראים לך מהמקובלים. תנסה להשתלב ובשלב מסוים גם להוביל
אגב, אני לא חושב שתדמית של "חנון" פוגעת הכל תלוי אם אתה יודע לשחק את המשחק, אבל מה שאתה רוצה זה תשובות אז מקווה שעזרתי
זה תהליך שלוקח זמן.
אז דבר ראשון - אל תצפה לקום מחר בבוקר "הילד הכי מגניב בשכבה".
החלק הראשון והכי חשוב בתהליך זה להאמין בעצמך ובמה שאתה אומר.
להבין שלדעה שלך יש "זכות קיום".
להפסיק לבטל את עצמך כל פעם שמישהו קם ואומר משהו.
כשאנשים יראו שאתה בטוח במה שאתה אומר , יהיה לנו עם מה לעבוד.
חנון או מקובל , זה הכל תוויות. תגים. סטיגמות.
בנאדם שהוא מושא להערצה הוא מקובל. כל השאר מתוייגים כחנונים , פריקים ערסים וכדו'.
נערך לאחרונה על ידי Dins8; 01-09-2011 בשעה 18:01.
הייתי פה.
ערכתי את התגובה , הניסוח לא היה במקום
הייתי פה.
לא מסכים איתך בכלל, בית ספר בנוי על מעמדות בדויק כמו העולם האמיתי (בבית ספר המעמד קשור יותר מבחינה חברתית בדרך כלל), הסיכוי מאוד קטן שהחנון של השכבה יצא עם הכוסית של השכבה.
לפותח האשכול
תתחיל לשים זיין, תתחבב אצל החבר'ה "המקובלים", תלבש יפה ובקיצור תהיה מה שתמיד רצית להיות, רק ככה תגיע לאן שאתה רוצה להגיע.
נערך לאחרונה על ידי -Pumba-; 01-09-2011 בשעה 18:06.
'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'
עזוב בית ספר מה שחשוב זה החיים מעבר לבית ספר.. אני בטוח שכמעט כולנו לא מתנהגים בחוץ כמו שאנחנו מתנהגים בבית ספר..
אל תרדוף אחרי ה"להיות מקובל" כי אתה לא תגיע לשום מקום. תמצא לך שם חברים טובים וזהו, אתה לא צריך יותר מזה. בנות מבית ספר?
לא כולם זוכים להכיר משם מה לעשות.. ולכן אני אומר שכדאי שתתרכז בחברייך הטובים, תצא איתם אחרי בית ספר, בסופ"שים, תכיר בנות ואלו החיים האמיתיים..
לחופש יש תאריך:
23.10.15
זה לא השנה הראשונה שלי בבצפר זו השניה ובעצם רוב המקובלים מתיחסים אליי כחנון ואני רוצה לשנות את היחס הזה
מבחינת הכתה שלי אני דיי מקובל אבל מחוץ לשכבה כמעט לא מכירים אותי ובנות בכלל,התחלתי עם הפיקאפ בחופש ושנה שעברה כמעט לא יצאתי מהכתה בהפסקות ובגלל זה אני לא מכיר ילדים ומיתיחסים אליי כחנון אני בתכלס מכיר את רוב הבנים בשכבה ,אבל בקושי והם מתייחסים אליי כחנון כי הם רגילים לזה משנה שעברה.
תסתכל ותלמד מאלה ששולטים תתנהג כמוהם עם שינוי משלך וזהו
this is going to be.......legenda..............wait for it ..............keep waiting cause itnot going to end soon