נכתב במקור על ידי קליט 1982 ובאיזו מדינה היא יוצרה לראשונה??
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker ובאיזו מדינה היא יוצרה לראשונה?? הולנד
נכתב במקור על ידי קליט הולנד יפה אחי יש לך נקודה. נמשיך יותר מאוחר....
שאלה קשה: באיזו שנה החלו לייצר את הוודקות פינלנדיה, רוסקי סטנדרט, ודאנסקה? איפה ייצרו כל אחת לראשונה? כלומר באיזו מדינה.
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker שאלה קשה: באיזו שנה החלו לייצר את הוודקות פינלנדיה, רוסקי סטנדרט, ודאנסקה? איפה ייצרו כל אחת לראשונה? כלומר באיזו מדינה. פינלנדיה - 1970 פינלנד רוסקי סטנדרט - 1998 רוסיה ודאנסקה - 1989 דנמרק
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker שאלה קשה: באיזו שנה החלו לייצר את הוודקות פינלנדיה, רוסקי סטנדרט, ודאנסקה? איפה ייצרו כל אחת לראשונה? כלומר באיזו מדינה. פינלנדיה:1970 בפינלנד רוסקי סטנדרט:1998 ברוסיה דאנסקה:1989 דנמרק עריכה: לא ראיתי שהוא ענה לפני
נערך לאחרונה על ידי tיבגניt; 01-09-2011 בשעה 18:27.
נכתב במקור על ידי קליט פינלנדיה - 1970 פינלנד רוסקי סטנדרט - 1998 רוסיה ודאנסקה - 1989 דנמרק נכתב במקור על ידי tיבגניt פינלנדיה:1970 בפינלנד רוסקי סטנדרט:1998 ברוסיה דאנסקה:1989 דנמרק עריכה: לא ראיתי שהוא ענה לפני שנת הייצור של רוסקי סטנדרט היא לא נכונה, לשניכם יש עוד סיכוי
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker שנת הייצור של רוסקי סטנדרט היא לא נכונה, לשניכם יש עוד סיכוי פינלנדיה:1970 בפינלנד רוסקי סטנדרט:1992 ברוסיה דאנסקה:1989 דנמרק
נכתב במקור על ידי tיבגניt פינלנדיה:1970 בפינלנד רוסקי סטנדרט:1992 ברוסיה דאנסקה:1989 דנמרק טעות
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker טעות 2001 זה בטוח נכון שאלתי את אבא שלי
טעות.. אני ייתן רמז: הבקבוק יגיד לכם הכל
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker טעות.. אני ייתן רמז: הבקבוק יגיד לכם הכל 1894 חחח איזה רמז
נכתב במקור על ידי tיבגניt 1894 חחח איזה רמז חחחחחח רמז חזק אההה, יש לך נקודה אח שלי. נמשיך יותר מאוחר.
עוד שאלה חברייים הפעם מילה מבולבלת: Kacbl Dilev
נכתב במקור על ידי RoyaIJoker עוד שאלה חברייים הפעם מילה מבולבלת: Kacbl Dilev black devil
חוקי הפורום