|
|
מה אתה מדבר שטויות כשיש כיתת מגמות אתה רוב הזמן עם הכיתה שלך כי גם במגמות אתה עם אותה כיתה, אולי מתווספים קצת או יורדים קצת אנשים אבל אתה רוב הזמן עם הכיתה..
בנאדם תתעודד, לך יש לפחות למי ללכת בהפסקות, אני עברתי לבית ספר חדש בעיר אחרת ואני לא מכיר אף אחד, אז אם אני מבסוט מהחיים, אתה צריך להיות הרבה יותר ממבסוט.
אולי במקום להאשים את כולם תתחיל להאשים את עצמך קודם כל.
כן, קצת קשה להתמודד עם האמת אבל היחיד שאשם במצב שלך זה אתה כפרה.. אפ'חד אחר.
תכלס אם לא הרגת איזה בן משפחה או בגדת במישהו, שומדבר לא שרוף..
אם תתבגר קצת ותתחיל להיות בנאדם נורמלי, אתה תוכל להשתנות ולמצוא חברים אמיתיים בכיתה שלך.
בהתחלה אולי זה יהיה לך ולכולם קצת מוזר שהשתנת ככה אבל לאט לאט אנשים יתחילו לראות את השינוי ולראות בך בנאדם נורמלי.
תראה גם בהם אנשים נורמליים...
תסתכל על העבר שלך ותבין איזה טעויות עשית בקשרים עם אנשים ותלמד מהם... אחרת זה יפגע רק בך.
בהצלחה..
Some laugh, some weep, some dance for joy.
My mind craves nectar day and night..
חבל שאתה לא יודע לקבל ביקורת,אני חושב שהיא צודקת.
לא יכול להיות שכולם לא מדברים איתך והם לא בסדר,מילא אם זה היה 1 2 אז היה אפשר להבין ולהסיק שיכול להיות שהם לא יצאו בסדר.
אבל ברגע שרוב מחליטים על חרם\התנתקות מבן אדם כזה או אחר יש להם סיבה טובה כי הוא עשה משהו לא בסדר.
אז אם כתבת כאן את ההודעה בשביל שיגידו לך שאתה בסדר ויהיה לך בסדר בכיתה החדשה אז אתה טועה,קח מבט לאחר,נתח מה עשית לא בסדר ותלמד מהטעויות בעבר,אתה עוד לא התחלת את החיים.
תקשיב, בתור אדם שכבר 4 שנים מקבל ביקורת מכל הסביבה אני לא חושב שזה חכם להגיד...
אז חלאס לחשוב שאתם צודקים בקטע הזה..
בתור אדם שרק מנסה ומנסה ומנסה ולא מצליח וכל החיים שאני אני מנסה להבין מה לא בסדר בי ומה אני לא עושה בסדר...
ניסיתי אולי אפילו יותר מכל אדם אחר בפורום נראלי למצוא קשרים מכל הסוגים.... (הכוונה לקבוצות שונות כמו יותר ערסים או להפך פריקים)
אם הייתם יודעים הייתם מבינים... ומי שיודע מבין...