קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [מתכון] חזה עוף בציפוי פריך
    על ידי Mosko95 בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 19-04-2010, 03:35
  2. [מתכון] חזה עוף בציפוי פריך| כשר {לא לפסח}
    על ידי usermanx בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 31-03-2010, 00:50
  3. [מתכון]חזה עוף ברוטב
    על ידי Mr.Kroter בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 05-02-2008, 19:22
  4. [מתכון]חזה עוף מתובלן- טעים וקל להכנה 15-20 ד'!!
    על ידי Bar. בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 22-01-2008, 21:43
  5. חזה עוף ממולא פיסטוק ולימון *נישמע טעים לא?*
    על ידי -עדי- בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-08-2007, 22:45
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

חזה עוף בציפוי פקאן

  1. #1
    משתמש באטרף האוואטר של Avi Rikan
    שם פרטי
    שרוליק
    תאריך הצטרפות
    10/2010
    הודעות
    10,914
    לייקים
    666
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון.
    מין: זכר

    ברירת מחדל חזה עוף בציפוי פקאן



    - מצרכים -

    חומרים ל-4 מנות:

    600 גרם חזה עוף פרוס ל-4 מנות
    2 כפות מיץ לימון
    4 כפות גבעולי סלרי עדינים פרוסים דק
    בצל קטן קצוץ
    מרגרינה ושמן זית לטיגון
    מלח ופלפל שחור טחון טרי
    2 כוסות פירורי לחם
    כוס אגוזי פקאן קצוצים גס מאד
    כף אבקת מרק עוף
    3 כפות פטרוזיליה קצוצה
    כף עלי טימין טריים
    להגשה:
    עלי חסה ורוקט

    - אופן ההכנה -

    1. מזליפים מיץ לימון על נתחי העוף ומשהים מעט. בינתיים מאדים את הסלרי והבצל במרגרינה ובשמןזית עד שמתחילים להתרכך, מתבלים במלח ופלפל.

    2. מוסיפים את פירורי הלחם (שמכינים במעבד מזון מבייגלך עם שומשום, מתחשבים בכך בעת התיבול, כי הם עשירים במלח), הפקאנים ואבקת המרק מומסת במעט מים חמים. מערבבים כדקה ומסירים מהאש. מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים.

    3. מורחים את חזות העוף במעט שמן זית ומניחים על ריבועי רדיד אלומיניום בגודל 30 ס"מ. מניחים על העוף את תערובת האגוזים, עוטפים ברדיד האלומיניום. אופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 190 מעלות. פותחים את העטיפה ואופים כרבע שעה נוספת, עד שהעוף רך.

    4. מרפדים צלחת הגשה בעלי חסה ורוקט, מניחים מעל את העוף עם הציפוי ויוצקים מעל את הרוטב שנותר ברדידי האלומיניום. מגישים מיד.

    קרדיט לוואלה אוכל!



  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש כבוד האוואטר של ExpenzZ
    שם פרטי
    שי
    תאריך הצטרפות
    01/2010
    גיל
    28
    הודעות
    12,483
    לייקים
    899
    נקודות
    286
    פוסטים בבלוג
    1
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה!

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,429 | הודעות: 8,151,011 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect