קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 16-06-2013, 16:29
  2. גיים בויז - הזדמנות שנייה
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-02-2006, 10:11
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 04:57
  4. קצת על רנדי אורטון
    על ידי Dock בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 20:55
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

קצת אינר גיים - גישת ה"תעשה מה שאתה רוצה"

ברירת מחדל קצת אינר גיים - גישת ה"תעשה מה שאתה רוצה"

הקטע הבא לא בהכרח קשור לפיקאפ, אבל החלטתי לפרסם אותו פה כי יש לו המון השפעה על כל הנושא החברתי הכללי ועם נשים בפרט.

אחותי הגדולה באה אלי אחרי יציאה בשביל לפרוק קצת ולהתייעץ בכמה נושאים.
    היא אמרה לי שמאז שהיא השתחררה, היא מרגישה חייבת לצאת כל הזמן, כל הזמן להיות עם אנשים, מרגישה שהיא חייבת להיות מקובלת.
    התחושות שהיא מרגישה לא בהכרח חיוביות. לפעמים היא יוצאת למרות שהיא לא רוצה. לפעמים היא לא יוצאת למרות שהיא רוצה. לפעמים היא מתחרטת על דברים שהיא עשתה.
    דיברנו, והגענו למסקנה שכל זה קורה בגלל דבר אחד:
    היא לא פועלת בגישת ה"תעשה מה שאתה רוצה".
    זה לא דבר מסובך, ממש ממש לא חדש, אבל מאוד קריטי לדעתי לכל בן אדם שרוצה לסגל לעצמו יותר רוגע עם פעולות שהוא עושה או לא עושה.

מה זה אומר?
    מאוד פשוט - תעשה מה שאתה רוצה! מה שבא לך, תתפרע!!!
    בא לך לצאת? צא, אפילו אם זה לבד. בא לך להשאר בבית? תשאר בבית. בא לך לאונן? לך תאונן! בא לך להתחיל עם בחורה? לך להתחיל איתה. בא לך להגיד לה שלדעתך ההתנהגות שלה סנובית ומגעילה? תגיד לה!

הדברים היחידים שירסנו אותך אלה הערכים שאתה בוחר לסגל לעצמך. לדוגמה, מרבית בני האדם (לא בהכרח בישראל...) לא ירצחו בגלל שהם סיגלו לעצמם ערכים כמו שמירה על החוק, כבוד לחיי אדם וכ'ו.
    עוד דוגמה, הרבה אנשים לא יתחילו עם חברה של חבר שלהם בגלל שהם סיגלו לעצמם ערכים כמו נאמנות לחברים, הבנה של האחר ודומים אחרים.

למה הגישה הזאת טובה? לדעתי בדרך הזו תמצאו את עצמכם מתחרטים הרבה פחות. הרי עשיתם מה שרציתם בסופו של דבר, ואם לא, זה בגלל שאתם שומרים על הערכים שהחלטתם לסגל לעצמם, שזה בפני עצמו דבר טוב!
    חוץ מזה, בשביל לא להתחיל מנייאקים מטורפים שעושים מה שבא להם בלי להתחשב באף אחד, אתם גם אוספים ערכים חדשים שמתאימים לכם, וזורקים ערכים ישנים שלא מתאימים לכם. שזה לדעתי משהו שכל בן אדם צריך לעשות במודע בשביל התקדמות אישית.
    לבסוף זה גם גורם לכם להיות הרבה יותר מודעים לעצמכם. אתם מתחילים להיות מודעים לרצונות שלכם ולתהליכי מחשבה שקורים אצלכם בראש.

מה זה דורש מכם?
    1. להתחיל לעשות מה שבזין שלכם.
    2. להתחיל להיות אנשים ערכיים, להתחיל להיות מודע לערכים שלך.
    3. להתחיל להיות מודע למחשבות ולרצונות שעולות לך, וזה החלק הקשה האמת. אתם צריכים להיות הפסיכולוג של עצמכם.

מאוד מקווה שהבנתם על מה אני מדבר.
    לכו תעשו מה שבא לכם.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    22
    נקודות
    73
    משפט מחץ
    אנשים חיים את החיים כאילו מעולם לא ימותו, ומתים כאילו מעולם לא חיו.

תודה אחי

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

WELL SAID
    אתה צודק ב100% אחי. ואומר לך את זה אחד שאוהב להתווכח

לא מזמן באה חברה אזרחית אלינו לבסיס [מומנטום למשתחרר] שהעבירה סדנת משתחררים.
    הסדנה התחלקה ל2 חלקים - חלק טכני שבו מסבירים לכולם מה הזכויות והחובות של אזרחים וטיפים לאזרחות.
    והחלק השני הוא יותר אישי, מתחלקים לקבוצות קטנות יותר והמדריך ממש גורם לך ללמוד על עצמך.
    קיצר שורה תחתונה המדריכה נתנה לנו קלפים כאלה עם איזה מיליון ערכים, וכל אחד צריך לרשום על דף עם איזה ערכים הוא נכנס לצבא, עם איזה ערכים הוא יצא, ממה הוא רוצה להיפטר, מה הוא רוצה לרכוש ועוד דברים כאלה...
    עד היום שמרתי את כל הדפים מהסדנה וזה ממש ממש עוזר לי בהרבה תחומים

ציטוט נכתב במקור על ידי inverter צפיה בהודעה
    הקטע הבא לא בהכרח קשור לפיקאפ, אבל החלטתי לפרסם אותו פה כי יש לו המון השפעה על כל הנושא החברתי הכללי ועם נשים בפרט.

היא אמרה לי שמאז שהיא השתחררה, היא מרגישה חייבת לצאת כל הזמן, כל הזמן להיות עם אנשים, מרגישה שהיא חייבת להיות מקובלת.
    התחושות שהיא מרגישה לא בהכרח חיוביות. לפעמים היא יוצאת למרות שהיא לא רוצה. לפעמים היא לא יוצאת למרות שהיא רוצה. לפעמים היא מתחרטת על דברים שהיא עשתה.
    זה לא דבר מסובך, ממש ממש לא חדש, אבל מאוד קריטי לדעתי לכל בן אדם שרוצה לסגל לעצמו יותר רוגע עם פעולות שהוא עושה או לא עושה.

מה זה אומר?
    בא לך לצאת? צא, אפילו אם זה לבד. בא לך להשאר בבית? תשאר בבית. בא לך לאונן? לך תאונן! בא לך להתחיל עם בחורה? לך להתחיל איתה. בא לך להגיד לה שלדעתך ההתנהגות שלה סנובית ומגעילה? תגיד לה!

הדברים היחידים שירסנו אותך אלה הערכים שאתה בוחר לסגל לעצמך. לדוגמה, מרבית בני האדם (לא בהכרח בישראל...) לא ירצחו בגלל שהם סיגלו לעצמם ערכים כמו שמירה על החוק, כבוד לחיי אדם וכ'ו.
    עוד דוגמה, הרבה אנשים לא יתחילו עם חברה של חבר שלהם בגלל שהם סיגלו לעצמם ערכים כמו נאמנות לחברים, הבנה של האחר ודומים אחרים.

למה הגישה הזאת טובה? לדעתי בדרך הזו תמצאו את עצמכם מתחרטים הרבה פחות. הרי עשיתם מה שרציתם בסופו של דבר, ואם לא, זה בגלל שאתם שומרים על הערכים שהחלטתם לסגל לעצמם, שזה בפני עצמו דבר טוב!
    חוץ מזה, בשביל לא להתחיל מנייאקים מטורפים שעושים מה שבא להם בלי להתחשב באף אחד, אתם גם אוספים ערכים חדשים שמתאימים לכם, וזורקים ערכים ישנים שלא מתאימים לכם. שזה לדעתי משהו שכל בן אדם צריך לעשות במודע בשביל התקדמות אישית.
    לבסוף זה גם גורם לכם להיות הרבה יותר מודעים לעצמכם. אתם מתחילים להיות מודעים לרצונות שלכם ולתהליכי מחשבה שקורים אצלכם בראש.

מה זה דורש מכם?
    3. להתחיל להיות מודע למחשבות ולרצונות שעולות לך, וזה החלק הקשה האמת. אתם צריכים להיות הפסיכולוג של עצמכם.

לכו תעשו מה שבא לכם.
    נכון חלקית
    כי פחד גישה = אני לא רוצה להתחיל עם בחורה

ואם לא תתחיל עם בחורה אתה לא תתקדם לשום מקום.. אבל לפעמים כן צריך לעשות משהו שנוגד את עצמך..

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    נכון חלקית

ואם לא תתחיל עם בחורה אתה לא תתקדם לשום מקום.. אבל לפעמים כן צריך לעשות משהו שנוגד את עצמך..
    שים לב שאתה פועל על פי ערך כלשהו. זה נכון שאתה לא רוצה להתחיל עם בחורה, מצד שני סיגלת לעצמך ערך שבו אתה מעודד התקדמות אישית והתגברות על פחדים.
    אגב, הדבר הזה שאתם קוראים לו "פחד גישה" ישפיע עליכם הרבה פחות ברגע שתבינו את המיינדסטייט הזה. פשוט תתחילו לעשות מה שאתם רוצים בלי להתחרט על זה ותראו שינוי.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    נכון חלקית

לא נכון.
    פחד גישה בדרך כלל מהווה את הסימן החזק ביותר לכך שאתה כן רוצה להתחיל עם אותה בחורה.
    כמו שפחד מרכבות הרים הוא אינדיקטור לכך שאתה רוצה לעלות על רכבות הרים.
    כמו הפחד שבחורה חלילה תנפנף אותך, אם אתה מפחד שהיא תנפנף אותך - משמע אתה רוצה אותה!

יש פחד אמיתי (ממוות למשל שאת זה כנראה שאתה לא רוצה) ויש פחד מדומה, פחד מדומה לרוב הוא סימן לכך שאתה דווקא כן רוצה לעשות את מה שאתה מפחד ממנו.

inverter, מאמר מקסים אבל אתה יודע מה תהיה המילה הבאה שלי - "איך?".
    לחיות בגישת ה"תעשה מה שאתה רוצה" זה לא חדש, כולם שואפים לזה.. בגלל זה המון רוצים להתעשר או להצליח חברתית, כי זה מקנה להם רמה מסויימת של "תעשה מה שאתה רוצה" אבל שוב - איך?

אם אני אדם סופר פחדן, איך אוכל לשנות גישה ב-180 מעלות ופתאום לעשות מה שבא לי?
    אם אין לי את הכלים לעשות מה שבא לי (זמן, כסף, חברים, מכרים, קשרים, תעודות, אומץ..), איך אעשה מה שבא לי?
    אם פעם עשיתי מה שבא לי והסתבכתי, איך אתה מצפה מאחד כמוני שוב לעשות מה שבא לי?
    אם אני בחור ביישן ברמות מטורפות, איך אדבר, אעשה או אפעל איך שבא לי?

שוב, שאלת מיליון הדולר - איך?!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 03-09-2011 בשעה 15:13.

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

"3. להתחיל להיות מודע למחשבות ולרצונות שעולות לך, וזה החלק הקשה האמת. אתם צריכים להיות הפסיכולוג של עצמכם." - משפט מאוד נכון. הרבה פעמים זה עולה לי רק שמאוחר מדי וזה חבל. צריך להיות מודע לרצונות ולרגשות שלך וזה חלק שבאמת קשה, לפחות לי.
    יש שיטה מסויימת שעוזרת או שצריך פשוט לפרק הכל לגורמים?

וסוניק, תתחיל בזה שתדע מה שאתה רוצה. כמובן סימון מטרות.
    רוצה להיות שרירי? תתחיל ללכת לחדר כושר.
    רוצה להתחיל לקרוא ספרים? תמצא ספר בבית (או שתקנה) ותתחיל לקרוא באותו היום או אפילו באותו הרגע.
    תציב יעדים ותתחיל לפעול במטרה להגיע אליהם. עם הזמן אתה צובר מומנטום ובטחון בשביל לעשות דברים יותר קשים בשבילך, לדוגמא להתחיל עם בחורה. מתחילים מדברים יותר קטנים ועוברים לגדולים.
    ואם עשית מה שבא לך והסתבכת? תעשה עוד פעם. בלי ויתורים. אי אפשר לוותר כל פעם שתיכשל. המון אנשי עסקים נכשלו הרבה פעמים בעסקים עד שהם הגיעו למה שהם הגיעו, וזה כי הם התמידו והאמינו בעצמם.
    אז נכשלת אז מה? עושים חושבים ומנסים עוד פעם. ראיתי משפט דווקא טוב שקשור לפיק אפ (לא מילה במילה כנראה) - "Failure is good. The more you fail, the more you get laid."

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

וסוניק, תתחיל בזה שתדע מה שאתה רוצה. כמובן סימון מטרות.
    רוצה להיות שרירי? תתחיל ללכת לחדר כושר.
    רוצה להתחיל לקרוא ספרים? תמצא ספר בבית (או שתקנה) ותתחיל לקרוא באותו היום או אפילו באותו הרגע.
    תציב יעדים ותתחיל לפעול במטרה להגיע אליהם.
    יעדים:

1. שבחורות יתחילו איתי בעצמן בלי שאצטרך לעשות כלום.
    2. לחיות למעלה מ-120 שנה.
    3. להיות מיליונר.
    4. להרוויח כסף בלי לעבוד.

אשמח שתומר לי כיצד להתחיל לנוע לעבר המטרות האלה.

עם הזמן אתה צובר מומנטום ובטחון בשביל לעשות דברים יותר קשים בשבילך, לדוגמא להתחיל עם בחורה. מתחילים מדברים יותר קטנים ועוברים לגדולים.
    התחלתי בדברים קטנים יותר, ונתקעתי בהם. לא פעם ב.. לא ב-50% מהמקרים.. בכל המקרים!
    (עד שלמדתי בכלליות להפעיל את אפקט כדור השלג אבל זה כבר נושא בפני עצמו).

ואם עשית מה שבא לך והסתבכת? תעשה עוד פעם. בלי ויתורים. אי אפשר לוותר כל פעם שתיכשל. המון אנשי עסקים נכשלו הרבה פעמים בעסקים עד שהם הגיעו למה שהם הגיעו, וזה כי הם התמידו והאמינו בעצמם.
    בשפה שלי זה נקרא "מפלות זמניות", לאדיסון היו 10,000 מפלות זמניות עד שהוא המציא את הנורה.
    מה שכן, מעטים הם האנשים שמסוגלים לנסות שוב ושוב ולקבל תוצאות שונות וטובות יותר, איינשטיין כינה את התהליך הזה "חירפון",
    לרוב נתקעים או שמתקדמים ממש מעט.

וזה החלק הקריטי שלא ראיתי לגביו מענה במאמר, כיצד אנסה שוב ואבטיח שאקבל תוצאות טובות יותר?
    למשב את עצמי ולעשות חושבים לאחר המקרה? נוסה מאות פעמים, כרגע אני מחזיק שתי מחברות וחצי עם משובים, לא עובד.
    לנסות עד שאצליח? כל חיי ניסיתי זאת, אולי באחוז אחד מהמקרים הצלחתי וגם לאחר זמן הבנתי שזה לא באמת היה מוצלח כלכך.

בקיצור, בלי ססמאות בבקשה, תן משהו שעובד, תן גלולת פלא! (ואני יודע שישרפו אותי על האמירה הזאת עכשיו).
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 03-09-2011 בשעה 16:18.

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

טוב אחרי שתבחר מטרות ריאליות ותנסה באמת לחשוב על תוכנית פעולה אז אשמח לאמר לך.

תשמע, משמעת עצמית זה אחד הדברים הקשים. אל תיקח את זה כמובן מאליו. תנסה עוד פעם ועוד פעם ועם מישהו שישב לך על הראש, ותנאים שייתנו לך מוטיבציה. ואז לאט לאט זה יתפתח, כמו שריר.

שום דבר לא מובטח בחור, ואתה תצטרך לדעת לחיות עם זה. וזה לגבי 2 הפסקאות.

יכול להיות, שאתה לא רואה מחוץ לקופסא ואתה צריך מישהו מהצד שיעזור לך. יכול להיות שזה רק עניין של זמן ואתה בסוף תצליח, אני לא מאמין שזה משהו שאתה לא יכול לעשות וללמוד.
    אתה באמת רוצה? תזמין אומן פיק אפ שיעבוד איתך באופן אישי. תקרא לווינג שיעזור לך, יסתכל עליך מהצד וייתן לך מוטיבציה ותוכל גם ללמוד ממנו.
    השאלה כמו אתה רוצה את זה וכמה אתה מוכן להקריב בשביל זה.

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    לחיות בגישת ה"תעשה מה שאתה רוצה" זה לא חדש, כולם שואפים לזה.. בגלל זה המון רוצים להתעשר או להצליח חברתית, כי זה מקנה להם רמה מסויימת של "תעשה מה שאתה רוצה" אבל שוב - איך?

אם אין לי את הכלים לעשות מה שבא לי (זמן, כסף, חברים, מכרים, קשרים, תעודות, אומץ..), איך אעשה מה שבא לי?

נכון בהחלט.
    אבל כל אחד מהאנשים שרשמת, יודע בידיוק איך הוא צריך לעשות את זה.
    1) אתה אדם סופר פחדן, ואתה יודע טוב מאוד שכדי להתגבר על הפחד, צריך לעשות בידיוק את מה שאתה מפחד ממנו.
    2) אני לא חושב שהבן אדם שהצגת זה מנכ"ל קוקה קולה שאין לו זמן להשתין אפילו. צריך למצוא סדרי עדיפויות ולחלק את הזמן בהתאם.
    3) לעשות בידיוק את מה שעשית לפני "ההסתבכות".
    4) בעזרת כוח הרצון שלך, אם נגדיר ביישנות כפחד, אז כמו התשובה ל-1 אתה צריך לעשות בידיוק את מה שאתה מפחד (=מתבייש) ממנו.

כולנו יודעים את התשובות לבעיות האלה, למרות שחלקנו עדיין לא פתרנו חלק מהבעיות האלה, שאלת האיך ? זו שאלה שרק אתה תוכל לענות.
    כי אף אחד לא באמת ישנה לך גישה, אף אחד לא ימצא לך זמן וחברים ואף אחד לא יחזיר אותך למה שפעם היית.. חוץ ! מעצמך בלבד.

אם נפסיק להיות שאננים ונבין, שהבעיה והפיתרון זה אך ורק אנחנו, נוכל להתקדם בחיים.
    היום לכל בעיה יש פיתרון עם עידן האינטרנט שאתה בקלות יכול למצוא אנשים עם בעיות דומות לשלך שכן הסתדרו, השאלה היא אם תעמול בשביל הפיתרון.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי newbie101 צפיה בהודעה
    טוב אחרי שתבחר מטרות ריאליות ותנסה באמת לחשוב על תוכנית פעולה אז אשמח לאמר לך.

תשמע, משמעת עצמית זה אחד הדברים הקשים. אל תיקח את זה כמובן מאליו. תנסה עוד פעם ועוד פעם ועם מישהו שישב לך על הראש, ותנאים שייתנו לך מוטיבציה. ואז לאט לאט זה יתפתח, כמו שריר.

שום דבר לא מובטח בחור, ואתה תצטרך לדעת לחיות עם זה. וזה לגבי 2 הפסקאות.

יכול להיות, שאתה לא רואה מחוץ לקופסא ואתה צריך מישהו מהצד שיעזור לך. יכול להיות שזה רק עניין של זמן ואתה בסוף תצליח, אני לא מאמין שזה משהו שאתה לא יכול לעשות וללמוד.
    אתה באמת רוצה? תזמין אומן פיק אפ שיעבוד איתך באופן אישי. תקרא לווינג שיעזור לך, יסתכל עליך מהצד וייתן לך מוטיבציה ותוכל גם ללמוד ממנו.
    השאלה כמו אתה רוצה את זה וכמה אתה מוכן להקריב בשביל זה.
    ....

אני רואה שאתה לא מגדיל ראש אז אנסה לעשות זאת במקומך, שב ותנוח קצת, תן לי להנחות את השיעור הזה:
    לא נכון.
    פחד גישה בדרך כלל מהווה את הסימן החזק ביותר לכך שאתה כן רוצה להתחיל עם אותה בחורה.
    כמו שפחד מרכבות הרים הוא אינדיקטור לכך שאתה רוצה לעלות על רכבות הרים.
    כמו הפחד שבחורה חלילה תנפנף אותך, אם אתה מפחד שהיא תנפנף אותך - משמע אתה רוצה אותה!
    מעולה, אם כך תשתמש מהיום בפחד שלך ככלי באמצעותו אתה תדע מה אתה רוצה.
    בכל פעם שאתה רוצה לעשות משהו ומפחד, הצב לך אותו כמטרה.

התחל לעשות, פעל. והמשך לקרוא.

שים לב מה אתה שואל ומהו הרעיון שפותח הפוסט הציג.
    יש לחיות בגישה של "עשה מה שאתה רוצה", זה לא אומר שאתה תמיד תוכל לעשות את מה שאתה רוצה וזה בסדר.
    ברגע שרק תשנה את הגישה שלך, מרחב הפעולה והעשייה שלך יגדל משמעותית ותוכל לעשות המון דברים שקודם-לכן לא יכולת להרשות לעצמך.

דבר שני, כיצד אתה קובע שאתה "פחדן"?
    אם אתה מפחד לגשת לבחורות זה לא אומר שאתה "פחדן", זה אומר שיש לך פחד ספציפי מלגשת לבחורות.
    גם לחצות את הכביש או להירשם לתואר הראשון זה מפחיד ואני בטוח שתוכל לעשות את זה. תלמד לאתר בעיות נקודתיות ולפתור אותן במקום להיות כוללני ולהכריז על עצמך כ"פחדן/ביישן" וכו'.

והנה תשובת מיליון הדולר, ישנן המון פתרונות אך אני מצאתי כאפקטיבית ביותר שיטה מעולם הקאוצ'ינג - שיטת ההתקדמות/ציר האפקטיביות/שיטת המדרגות וכל אחד קורא לזה בשם אחר ומוסיף קצת משלו.

כמובן שלא אגלה לך כיצד משתמשים בשיטה הזאת שעונה על שאלת ה"איך" מכיוון שהשיטה לא מדברת רק על פיקאפ אלא רלוונטית לכל תחום בחיים שלך. בשל כך, כנראה שאכתוב על זה בקרוב בפורום אימון אישי, תעקוב.

חחח איזה כיף היה לדבר לעצמי

newbie101, אני מקווה שהבנת כבר שממש אין לי בעיה ושכל השאלות שלי נועדו להפוך את האשכול הזה לאפקטיבי יותר, אני מחזיק בידי את כל התשובות לכל שאלותיי. אגב, אני אוהב לפעול לבד, ואני ממש לא לוזר שצריך שירימו אותו בכל פעם שהוא נופל, בטח ובטח שלא אומני פיקאפ שהדבר היחיד שהם עושים טוב זה סקס וגם על זה אפשר להתווכח.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 03-09-2011 בשעה 16:53.

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

"יש לחיות בגישה של "עשה מה שאתה רוצה", זה לא אומר שאתה תמיד תוכל לעשות את מה שאתה רוצה וזה בסדר.
    ברגע שרק תשנה את הגישה שלך, מרחב הפעולה והעשייה שלך יגדל משמעותית ותוכל לעשות המון דברים שקודם-לכן לא יכולת להרשות לעצמך לעשות."
    אתה לא רואה בעייתיות קלה בפשוט לשנות את הגישה? כולם יודעים מה הגישה הנכונה לדברים ועדיין לא מיישמים אותה.
    זאת השאלה הגדולה, איך לשנות גישה? איך להפיל את האסימון?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי newbie101 צפיה בהודעה
    "יש לחיות בגישה של "עשה מה שאתה רוצה", זה לא אומר שאתה תמיד תוכל לעשות את מה שאתה רוצה וזה בסדר.
    ברגע שרק תשנה את הגישה שלך, מרחב הפעולה והעשייה שלך יגדל משמעותית ותוכל לעשות המון דברים שקודם-לכן לא יכולת להרשות לעצמך לעשות."
    אתה לא רואה בעייתיות קלה בפשוט לשנות את הגישה? כולם יודעים מה הגישה הנכונה לדברים ועדיין לא מיישמים אותה.
    זאת השאלה הגדולה, איך לשנות גישה? איך להפיל את האסימון?
    ע"י כך שתתחיל לעשות דברים שנוגדים את הגישה המגבילה שלך, גם אם הדברים הללו מסתכמים ב"צא מהבית פעמיים בשבוע".

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    22
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    if you want to shot shot dont talk

תודה אתה הערת אותי מניתוח איבוד חוט השידרה שלי תודה גבר אני שכחתי מה זה להיות עצמי
    הגיע הזמן לעשות מה בזין
    this is going to be.......legenda..............wait for it ..............keep waiting cause itnot going to end soon

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי inverter צפיה בהודעה

מה זה אומר?

מה זה דורש מכם?

לכו תעשו מה שבא לכם.
    המשיח הגיע
    טוב , קצת הגזמתי.. אבל בהחלט בנאדם סוף סוף.. בן אדם .. לא רובוט !
    חבר'ה , זאת הגישה. עזבו פיקאפ. גישה לחיים !

אתה רוצה משהו? תעשה אותו!
    לא כי רשום בספר. לא כי החבר אמר. לא כי מיסטרי האליל שאנחנו כולנו סוגדים לו עשה את זה.
    אתה רוצה משהו? עשה אותו.

מתלבטים? לכו עם הלב. מפחדים? לכו עם התחושה.
    הפתרון הכי טוב הוא לעשות מה שאתם מאמינים וחושבים שצריך לעשות. לא מה שחברים אמרו , לא מה שהמומחים אמרו. כי גם אם בסופו של דבר טעיתם , ו"המומחים" צדקו - למדתם. עשיתם מה שלדעתכם נכון. פעלתם כמו שאתם הייתם פועלים.
    העניין שאני מנסה להדגיש הוא - שמרו על התבנית שלכם , על המסגרת שלכם כבני אדם !

שמרו על הערכים שאתם מאמינים בהם , על העקרונות שלכם.
    אל תתהפכו מקצה לקצה בשביל להצליח עם בחורה. אתם עובדים קשה מדי.
    ברגע שתעשו מה שאתם רוצים , החיים שלכם יפרחו. אתם תהנו. תרגישו טוב יותר. וכשהכל פורח , ואתם נהנים - גם הבחורות יגיעו !

שורה תחתונה ובלי להמשיך לחפור - Inverter , אני אוהב אותך !
    הייתי פה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect