בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
|
|
חברים לאיפה הידרדרנו?
אל תביאו לי נוסחאות כולה שאלתי: "אם זה יותר טוב לעשות יותר משקל ופחות סטים או לעשות פחות משקל ויותר סטים"?
מתוך: כלכליסט
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
מה קשור חלבון אחרי אימון ?? ? הוא צריך להגיע לערכים הסופיים של סוף היום
X חלבון X פחמימה X שומן זה לא משנה אם הוא אוכל את זה לפני אימון או אחרי אימון העיקר להגיע לערכים של סוף היום
מסה = לפתח שרירים
חיטוב = הורדת אחוזי שומן
שעושים מסה אתה צריך לבחור מטרה למשל מ60 קילו ל80 קילו ואז חיטוב ל70 זה סתם דוגמא מה שנתתי בכל מצב צריך לעשות חיטוב כי אתה עולה גם בשומן אי אפשר לגדול בשריר בלי לעלות בשומן ! חובה להיות במאזן קלורי חיובי כדי לגדול וזה ממש לא משנה מה תאכל אחרי אימון העיקר זה להגיע לX חלבון X פחמימה X שומן
וואי איזה שיעמום
משקל כבד , סטים קצרים = נפח. "דחיקות כוח"
משקל בינוני , סטים רגילים = סיבולת.
בתקופת המסה אתה עושה סטים קצרים , של משקל כבד (3-4 חזרות , משקל כבד).
זה מנפח אותך.
בתקופת החיטוב אתה עושה סטים רגילים של משקל מקסימלי ביחס לאורך הסטים (8-12 חזרות , משקל מקסימלי זתומרת חזרה אחרונה היא קצת לפני שבירה)
ב-2 המצבים אתה מחזק את השרירים. בתקופת המסה , אתה עובד יותר על נפח ואילו בתקופת החיטוב אתה עובד יותר על סיבולת ועלייה במשקלים.
הייתי פה.
מספר הסטים תלוי במספר הפעמים שאתה מבקר בחדר הכושר ובאיך שהתוכנית שלך בנוייה. אי אפשר לענות על השאלה שלך. בגדול למתחיל תוכנית של כל הגוף 3 סטים לשריר גדול (חזה, גב , רגליים) ו 0-1 סטים לשריר קטן (ידיים) יהיו אידאלים בטווח חזרות של 5-8 עם המשקל המירבי שאתה יכול להרים. ככה שתעלה יותר במשקלים עם הזמן יחד עם מאזן קלורי חיובי, אתה תעלה יותר במסת השריר.
זה תלוי במה את הרוצה לעבוד, אם אתה רוצה לשפר את ההכח של השרירים, תעבוד הרבה משקל פחות חזרות, אם אתה רוצה לחטב את השריר, תעבוד באיזור 10-12 חזרות במשקל בינוני, אם אתה רוצה לשפר את הסיבלות של השריר תעבוד הרבה חזרות עם משקל יחסית קל, הכי טוב שתתיעץ עם מדריך בחדר כושר או מורה לספורט, בהצלחה![]()
השמת בכירים - השמה איכותית
אותה תוכנית , מספר סטים שונה.
המטרות שלך בחיטוב ובמסה שונות לגמרי.
זאת בכל אופן בנייה נכונה של הגוף.
היגיון פשוט - בחיטוב אתה אוכל X ומאמץ את השריר Y
במסה אתה אוכל 2X.. אם תישאר על אותה תוכנית (אותו מספר סטים ואותם משקלים) , האקסטרה-אוכל שאתה אוכל ייכנס לשומן.
כל הרעיון שבמסה אתה אוכל יותר , כי אתה צריך יותר אנרגייה בשביל המשקלים שאתה דוחק.
אתה מאמץ את השרירים יותר , לכן אתה מתנפח.
מסה - נפח. אתה גדל בשביל שיהיה לך 'בשר' , בסיס לעבוד עליו בתקופת החיטוב.
אתה גדל גם בשרירים וגם בשומן (אין דבר כזה עלייה בשריר נטו.)
ובתקופת החיטוב אתה מחטב את הגוף ונפטר מהשומן שצברת במסה.
הייתי פה.