לפני כמה זמן התאהבתי בידיד שליי והוא לא יוצא לי מהראש אנחנו לא ממש ידידים טובים אבל אנחנו בקשר והוא גדול ממני בשנה לפעמים זה נראה כאילו הוא אוהב אותי ולפעמים זה נראה שהוא בכלל לא רוצה איתי קשר וזה משגע אותי![]()
לפני כמה זמן התאהבתי בידיד שליי והוא לא יוצא לי מהראש אנחנו לא ממש ידידים טובים אבל אנחנו בקשר והוא גדול ממני בשנה לפעמים זה נראה כאילו הוא אוהב אותי ולפעמים זה נראה שהוא בכלל לא רוצה איתי קשר וזה משגע אותי![]()
|
|
חחחח תאמיני לי בנים זה עם מרושע לא פחות מבנות... כל סטיגמות שבנות מרושעות שאוהבות לשחק בגברים, נכון גם לגבינו!
בכל מקרה, אני לא רוצה להאשים ולהגיד דברים לא נכונים. אני מציע שתשמרי איתו על קשר יותר חזק, אל תרדפי אחריו (תני לו אתגר) ואם הוא רוצה אותך באיזשהו אופן אז הוא כבר יזמין אותך לצאת וינסה לקדם את זה.
בהצלחה.
תנסי לדבר איתו על זה
לדעתי רק דיבור איתו יוביל לפתרון אלא אם כן את לא רוצה...
בהצלחה![]()
היה לי מקרה דומה שידידה שלי נידלקה עליי וראיתי את זה עליה, היא לא ממש ידעה איך להסתיר את זה וראיתי שהיא דיי ניסתה להסתיר.
בכל מיקרה כן אני מודה שקצת שיחקתי בה, פעם הייתי משחק אותה הכי בקטע שלה ופעם הייתי מתעלם ומסנן אותה.
בכל מיקרה גשי אם אתם ידידים טובים כמו אחים, והקשר שלכם חשוב לך אל תגידי לו על זה כלום ותנסי למצוא מישהו אחר.
פסדר אז קצת נידלקת על ידיד שלך, לגיטימי לגמרי, גמאני נידלק מידי פעם על אחד הידידות שלי, אני לא רץ ומספר להם.
אם את רואה שעוברים שבועות, חודשים אפילו שנה, והוא לא יוצא לך מהראש, גשי לדבר איתו.
אומג איזה מניאק ~_~ תתבייש לך
שמעי תכלס? תנשקי אותו..
אם סתם תדחיקי את הרגשות שלך, זה יוביל למצב שבו את סתם תקועה באמצע, לא מקבלת תשובה ובתוך אי-וודאות אחת גדולה שלא לדבר על העובדה שכפי שאמרו לך כאן, ישמצב שכל כך תפגיני את זה שהוא "ישחק" בך כביכול.
אני מציעה לך לעשות את הצעד הראשון, לצאת איתו לאנשהו, תפלרטטי איתו ותנשקי אותו D:
עדיף לחיות במציאות מאשר בחלומות וככה זה לפחות יתן לך איזושהי עמדת הבנה לגבי הדברים.. לפחות תדעי אם הוא בעניין או לא.
Some laugh, some weep, some dance for joy.
My mind craves nectar day and night..
עוד פעם יצא דאבל מה נסגר? -.-
תמחקו פליז
נערך לאחרונה על ידי SexyBeer.; 03-09-2011 בשעה 14:21.
Some laugh, some weep, some dance for joy.
My mind craves nectar day and night..
תדברי איתו לפני שיהיה מאוחר, הרבה אנשים מפספסים את הרכבת על השטות שכזו.
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !