|
|
זה כמו שיבוא אלייך מחבל ותגיד "יש לי נשק, לא רוצה להשתמש בו"
מצטער אחי, נכנסת למצב שהאופציה היחידה שלך היא להביא חברים..
כמה דברים:
א. אם תלחם בחזרה, הוא לא יציק לך יותר, בהבטחה...
ב. חטיבה חדשה, אנשים יראו שרבת עם בחור גדול, בין אם הוא לקח אותך או לא, אנשים יציקו לך פחות..
ג. גם במקרה והמורה תשמע על זה, מקסימום תקבל עונש קטן, זה באמת שווה את המצב השני, של לחיות בפחד..
ד. מצטער להגיד לך, אבל הבנדוד שלך חתיכת אפס.. מה זה לא לעזור למשפחה? גם אם גוליבר היה מציק לבנדוד שלי, הייתי עושה הכל בשביל לעזור לו, משפחה זה מעל הכל..
ה. אל תלחץ מזה.. גם האגרוף לפנים הכי כואב שאתה תחטוף בחיים, יעבור לך אחרי חצי שעה...
מצטער על איך שאני אומר את זה, אבל אתה חתיכת אידיוט!!!!!
SexyBeer. נתנה לך את העצה הכי טובה שאתה יכול להישמע לה ושמת פס!
בשביל מה באת לפה? בשביל לקטול כל דבר שמציעים לך? תחשוב שאנחנו לא בכתה ז',
חלקינו אחרי צבא, חלקינו בני 17-19, אנחנו מבינים יותר טוב ממך איך דברים עובדים
ואתה פשוט לא שם זין על זה ונשאר בדעה התקועה שלך.
תקשיב טוב, אם אתה מביא חברים על הבחור הזה, אתה לא פחות אפס ממנו,
FIGHT FIRE WITH FIRE? זה הדבר הכי מטומטם שמישהו מכתה ז' יכול לעשות.
אתה חושב שבנות לא יצאו איתך כי אתה בריון ששולח חברים על קוף מגודל או בגלל
שעשית את הדבר הנכון וסיפרת למורה שתטפל בזה כדי שלא יתנכלו לך ויהרסו לך את החיים כביכול?
כשיהיו לך חברים אמיתיים, הם לא יעזבו אותך בגלל שאתה "מלשן" או "שטינקר"
חברים דואגים אחד לשני, הם היו מבינים, היו תומכים בזה, והיו שמים זין על מה שאחרים חושבים,
כי הם אמורים לקבל אותך כמי שאתה ולא ככמה גבר אתה יוצא נגד ערסים גנובים בבית הספר,
ולהינות להעביר את הזמן איתך ולא לזיין תשכל על למי יש הכי הרבה כבוד בבית הספר,
ולמי יש הכי הרבה ביצים בעיר.
תבוא עם ראש פתוח לשם שינוי כשנותנים לך עצות ואתה תסתדר הרבה יותר טוב בחיים.
Some laugh, some weep, some dance for joy.
My mind craves nectar day and night..
שמע אתה בן 12, לרוב החברים בגיל שלך עדיין לא מפותחים סופית וגם אם תביא אותם נגדו הם כנראה יפחדו. אני מבין אותם.
אם אני הייתי במצב הזה היום ובגיל שלך הייתי בוחר מבין 2 אפשרויות:
1) אם אתה מכיר ילדים גדולים בבית ספר, אז ללכת לבקש עזרה או להביא עליו גב או איך שלא תקרא לזה. (פחות מומלץ אבל הוא יותר גדול ממך בגיל ופיסית אז אין ברירה).
2) תבוא מוכן.. תחכה לו איפושהו עם "כלים מתאימים" ועם כמה חברים שלך. הוא יבוא ויחשוב פעמיים לפני שהוא עושה משהו ולפני שהוא מזיז שריר אתה מבחינתך נכנס בו ומסיים את הסיפור.
אני אישית מעדיף לא להיכנס למצבים כאלה אבל יש סיטואציות שאין ברירה.
אולי יגידו לך אתה יכול לעשות לו זעזוע מח, אתה תלך למשטרה בלה בלה בלה... ככה זה בישראל עם הערסווטים האלה, או שאתה פוצע או שפוצעים אותך.
לפחות ככה זה בחיפה ><"
ולגבי Enblack.... דווקא בגלל שהוא בגיל הזה הוא צריך להתמודד עם ערסים! סבבה הוא יילך וילשין לאיזה מורה והוא יצא בלי חבלות. אחר כך כולם יקטלו אותו בבית ספר, הרי הם לא אנשים בוגרים כמו האנשים פה בפורום בני 18 ומעלה (חלקם).
מה זה ייתן לו בחיים שהוא כולם יחשבו שהוא אפס ופחדן? ועוד יבוא יום שהילד הזה יתפוס אותו מחוץ לבית ספר והוא יקרע אותו. במקום זה יש לו אפשרות לעמוד כמו גבר ולפתור את זה, אם זה לבד ואם זה עם חברים שלו. גם ככה לא מתייחסים ברצינות למקרי אלימות בגילאים האלה.. יבוא יום והוא יבד שזאת לא הדרך לפתור את זה אבל היום הזה לא יהיה בשנתיים הקרובות.
נערך לאחרונה על ידי koogel; 03-09-2011 בשעה 16:53.
טוב מצחיק אותי לקרוא פה את ההודעות... תביא אנשים מה תביא אנשים? מה זה פורום עולם תחתון?
היום ידוע שבתור "ילד כאפות" מה שאתה קורא לעצמך שזה חמור מאוד כי אתה ממש לא, אם אתה תגיב לו פעם פעמיים הוא יעזוב אותך בשקט.
מה זאת אומרת? שאתה לא אומר לו נו תעזוב אותי בבקשה אל תרביץ לי זה אומר שאם צריך אתה כן לוקח תכסא וכן מגן על עצמך כי אתה לא פראייר של אף אחד!
אגרון 2006? זה לא באמת מעניין מישהו.. יש את זה באינטרנט בשפע.
מה שאני מציע אחת ולתמיד כשהילד בא אליך פשוט תגיד לו בשביל מה אתה עושה את זה? מה זה נותן לך? ואם הוא בקטע של ערס צעצוע, כנס בו עד העצם, כי אם תמשיך ככה לבכות, זה לא יעזור.. אתה גבר וגבר מגן על עצמו לא משנה מול מי הוא עומד (מכיר את דוד וגוליית?)
שיהיה בהצלחה ילד, אם צריך עזרה תמיד יש את אבא.
סופסוף מישהו שלא חי בבועה של עיתון "לאישה"
לדעתי התגובות שנתתם פה הם נכונות בתאוריה.. אבל תאכלס היום לא הכל טוב ויפה כמו שזה נראה, היום אנשים כן מחפשים כבוד, וכן מחפשים פוזה..
ללכת למורה ולמנהל, חוץ מהעובדה שהם לא יעשו כלום (אני אומר את זה כי אני מכיר את משרד החינוך, ואת המורים) רק יגרמו לילד שמציק, להציק לו עוד יותר.. כי הוא רואה שהוא לא מחזיר, הוא רואה שהוא מנסה אמצעים שלא מפחידים אף אחד..
כמו שVICON אמר, אתה צריך לעמוד על שלך, תגן על עצמך, אל תתן לאף אחד להשפיל אותך... ומה שלא הורג אותך מכשל אותך![]()
[QUOTE=freshair;7043597]תלשין זה מה שאני הייתי עושה תמיד ביסודי וזה עבד ככה הם ילמדו לא להיתעסק איתך כי אתה מלשן
ותתעלם מכולם
ויום יבוא והבנאדם שאכל עונשים מהמורים יראה אותך ברחוב ויביא לך מכות ולא יהיו שום מורים שיגנו עליך.