תשמעו, דבר ראשון, אני לא חנון, בכלל, אני נחשב ילד שאוהבים, רואים שאני חברותי, היום נגיד בבית ספר, כיתה יא', באתי ראיתי את הכמה חברה שלי יושבים סתם ככה באתי אמרתי שלום הלכתי לאחרים בכיתה שאני לא חבר שלהם אבל סבבה איתם אמרתי שלום דיברתי קצת, תמיד שאני מדבר עם במרכז, אני יודע לדבר, כשאני מדבר אני מרגיש שכולם מקשיבים לי כולם צוחקים הכל הולך מצוין אבל איכשהו אני לא מצליח להתחבר מספיק..
תראו,
היום יום ראשון בבית ספר כיתה יא', אני דיברתי עם כולם, היה אחלה כולם נהנו מהנוחכות שלי אבל אז בהפסקה כולם יוצאים עם הקבוצות שלהם ואני לא יכול להצטרף כי אני לא חלק מהקבוצה ואני נשאר עם כמה חברים בכיתה סתם מדבר.. חברים די AFC.. אגב יודעים על פיקאפ, מבינים שהם AFC, אז אני מנסה לגרום להם להפוך לאנשים נורמליים(יותר מהנורמל)
אז יש לי 2 שאלות,
איך אני מצטרף לקבוצות האלה, גם אם אני לא רוצה להיות חבר קבוע כי אני לא ממש אוהב את סגנון האנשים פשוט שאני תמיד יוכל לבוא ולדבר עם כל קבוצה כי כולם שם נחשבים חברים שלי, וגם הבנות שיוצאות עם היותר גדולים.. קבוצה של איזה 2 3 בנות תמיד הולכות לאיזה פינה בבית ספר ושמה הן עם בנות מכיתות אחרות כוסיות כאלה אחוות בלונדות חח וילדים יותר גדולים.. איך אני מצטרף לקבוצות האלה גם?
עכשיו אתם תענו לי שצריך לדבר, הקטע זה שאני מדבר, ומדבר טוב, והם שמחים לדבר איתי אבל איכשהו אני לא מתחבר מספיק, יכול להיות כי אני תמיד מראה שזה לא אכפת לי? כיאילו תמיד אני איכשהו נראלי משדר "יש לי מספיק חברים, במצב שלי מעולה" ואז כיאילו לא דחוף להם לקחת אותי איתם כי הם יודעים שבסדר לי או משהו.. תסדרו לי פה קצת, תודה.
שאלה שניה, איך לדבר עם ילדים מהשכבה? אני הולך בבית ספר רואה משהו שומע משהו, אני יכול להגיב לזה, אבל אם לא? כמו השאלה הראשונה לילדים מהשכבה יש גם את הקבוצות שלהם, שוב צריך להצטרף גם אליהם להכיר אנשים חדשים וזה.. איך?

)
ציטוט ההודעה