קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 06-12-2005, 21:11
  2. איזה קטעים היו בבית ספר היום
    על ידי MX2 בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 06-12-2005, 18:48
  3. תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 04-12-2005, 13:26
  4. רשמית, אני בבית ספר של מפגרים
    על ידי seven בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 29-11-2005, 15:59
  5. פיייי איזה יום מצחיק היה לי בבית ספר ..
    על ידי AvixTz בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 16:15
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

קבוצות בבית ספר

ברירת מחדל קבוצות בבית ספר

תשמעו, דבר ראשון, אני לא חנון, בכלל, אני נחשב ילד שאוהבים, רואים שאני חברותי, היום נגיד בבית ספר, כיתה יא', באתי ראיתי את הכמה חברה שלי יושבים סתם ככה באתי אמרתי שלום הלכתי לאחרים בכיתה שאני לא חבר שלהם אבל סבבה איתם אמרתי שלום דיברתי קצת, תמיד שאני מדבר עם במרכז, אני יודע לדבר, כשאני מדבר אני מרגיש שכולם מקשיבים לי כולם צוחקים הכל הולך מצוין אבל איכשהו אני לא מצליח להתחבר מספיק..
    תראו,
    היום יום ראשון בבית ספר כיתה יא', אני דיברתי עם כולם, היה אחלה כולם נהנו מהנוחכות שלי אבל אז בהפסקה כולם יוצאים עם הקבוצות שלהם ואני לא יכול להצטרף כי אני לא חלק מהקבוצה ואני נשאר עם כמה חברים בכיתה סתם מדבר.. חברים די AFC.. אגב יודעים על פיקאפ, מבינים שהם AFC, אז אני מנסה לגרום להם להפוך לאנשים נורמליים(יותר מהנורמל )
    אז יש לי 2 שאלות,
    איך אני מצטרף לקבוצות האלה, גם אם אני לא רוצה להיות חבר קבוע כי אני לא ממש אוהב את סגנון האנשים פשוט שאני תמיד יוכל לבוא ולדבר עם כל קבוצה כי כולם שם נחשבים חברים שלי, וגם הבנות שיוצאות עם היותר גדולים.. קבוצה של איזה 2 3 בנות תמיד הולכות לאיזה פינה בבית ספר ושמה הן עם בנות מכיתות אחרות כוסיות כאלה אחוות בלונדות חח וילדים יותר גדולים.. איך אני מצטרף לקבוצות האלה גם?
    עכשיו אתם תענו לי שצריך לדבר, הקטע זה שאני מדבר, ומדבר טוב, והם שמחים לדבר איתי אבל איכשהו אני לא מתחבר מספיק, יכול להיות כי אני תמיד מראה שזה לא אכפת לי? כיאילו תמיד אני איכשהו נראלי משדר "יש לי מספיק חברים, במצב שלי מעולה" ואז כיאילו לא דחוף להם לקחת אותי איתם כי הם יודעים שבסדר לי או משהו.. תסדרו לי פה קצת, תודה.
    שאלה שניה, איך לדבר עם ילדים מהשכבה? אני הולך בבית ספר רואה משהו שומע משהו, אני יכול להגיב לזה, אבל אם לא? כמו השאלה הראשונה לילדים מהשכבה יש גם את הקבוצות שלהם, שוב צריך להצטרף גם אליהם להכיר אנשים חדשים וזה.. איך?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

הסנדלר הולך יחף...
    מרוב שאתה מנסה להוכיח שאתה חברותי ומעורבב ומגוון ומתאים לכולם, אתה נשאר קירח מכל הכיוונים.
    חס וחלילה אני לא אומר שלא טוב להיות כל התכונות האלה, אבל תצטרך למצוא את החבר'ה שאיתם אתה הכי מרגיש בנוח, אלה שאתה יודע שאיתם הכי תהנה ושיהיה לכם הכי הרבה על מה לדבר, ולהכנס למעגל החברותי שלהם אתה כבר תצליח, יש לך את זה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

שאלה...אתה באמת מחבב את החבר'ה שאתה רוצה להיות איתם?
    או אולי אתה רוצה להתחבר אליהם רק כי הם "נחשבים" וזה כאילו יוכל לקדם אותך וכל הדברים הללו?

אם זו הסיבה השניה, אל תנסה אפילו כי מהר מאוד יראו מי אתה באמת.
    אני גם חשבתי ככה בעבר, לנסות להתחבר לנחשבים, להרחיב מעגלים וכל מיני כאלה, אבל הבנתי שזה יגיע לבד, וכשאנשים יראו כמה בן אדם זורם אני וכמה כיף איתי אוטומטית הם ירצו להיות איתי, אני לא אצטרך להוכיח כלום.
    כשאני אומר "זה יגיע לבד" זה לא אומר שאתה לא צריך לעשות כלום, כן תנסה להיות נחמד, כן תהיה פתוח ותדבר, אבל תהיה אתה אל תשים מסכה.
    נערך לאחרונה על ידי -Pumba-; 02-09-2011 בשעה 19:51.

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

לא, לא הבנתם אותי נכון, אני באמת לא כמו שאתם חושבים זה הבעיה, אני חושב שאתם חושבים שאני עושה משהו פגום אבל אני לא חושב שאני עושה משהו פגום אלא שיש משהו שאני לא עושה, משהו שחסר, ככה זה נראה לי אבל שוב ננסה להסביר יכול להיות שאני טועה..

AndroidFan
    אני לא מנסה להוכיח שאני מעורב מכל הכיוונים, אני בטוח שזה גם לא נראה ככה, תראה חברים שאיתם אני מרגיש בנוח אלה אנשים נטרליים, והם עכשיו חברים שלי,אני לא בקטע של אהה המקובלים אני רוצה להיות חבר שלהם ולא הולך לי, הכל הולך לי מצוין, בתחילת שנה הייתי חבר של קבוצה אחת אז עברתי לאחרת ועכשיו זאת שהכי סבבה לי שם, אבל הקבוצה הזאת הם הכי נטרליים שיש, הם לא מהחנונים, הם לא מקובלים, הם לא מדברים עם בנות, והם פשוט סבבה ויש לי איתם תחומי עניין משותפים,

-Pumba-
    שוב, אני לא חנון אני לא מנסה להיות חלק מהמקובלים, אין דבר כזה חברה שאני רוצה להיות איתם, יש לי את החברה שלי כבר, מה שאני רוצה זה להגיע למצב שכל השכבה חברים שלי, שאני יכול להצטרף לכל קבוצה ולהכיר את כולם כי יותר מחצי שכבה אני לא מכיר ועוד הרבה שזה סתם שלום שלום ואני לא יוצא איתם ולא כלום..

חוץ מזה, אני הסברתי, יש הפסקה, כולם יוצאים, לדוגמא בנות יוצאות מהכיתה ונפגשות כזה באיזה ספסלים בצד עם חברים שלהם מכיתות יותר גבוההות או אפיילו אחרים אחרים מהשכבה, אני לא חלק מאותה קבוצה ככה שאני לא יכול לבוא ולשבת לידם ולדבר עם הבנות, כל הקבוצות יוצאות ואני נשאר עם החברים שלי בכיתה...
    ואני אחזור על עצמי, אני יכול לדבר, אני תמיד במרכז ובולט ואני מדבר עם כולם אבל עדיין אני לא חלק מהקבוצה אני תמיד מדבר בדרך אגב, אני יושב עם חברה שלי מישהו אומר משהו מהצד אני מצטרף אליהם לשיחה אז עובר ככה בין כולם ונחמד לי, אבל זה שאני מצטרף אליהם לשיחה זה לא אומר כלום כי אני עדיין לא חלק מהקבוצה ובהפסקה הם יוצאים רק הם..

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

תצא עם חברים שלך מהכיתה דבר ראשון..
    כשאתה בחוץ כבר יותר קל לך לדבר עם אנשים, פשוט תהיה קרוב לאנשים אתה שומע משהו רואה משהו אז תגיב
    נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 03-09-2011 בשעה 17:48.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect