אני משרת כג'ובניק(לא לדאוג אם הייתי יכול קרבי הייתי הולך) במשרד עם בחורה גם..הקטע הוא שממש ממש התחברתי אליה..בוא נגיד שהיא די ערסית אבל ערסית שמכבדת לא אחת שמקללת וגם לא מעשנת , רק צורת הדיבור ולפעמים הדברים שהיא אוהבת או משו. אבל בעיקרון מקבלת אותי בסבבה וזה..הקטע הוא שממש ממש התחברתי אליה ונדלקתי עליה...היום למשל הסעתי אותה באוטו וכל דבר שהיא אומרצת אפילו בצחוק פוגע בי כזה..כמו שאני פגוע בה בטעות לפעמים במילים אבל מה שהיא אומרת משפיע עלי יותר
הקטע הוא שאין סיכוי בינינו(ולא, אין קשר לבעית ביטחון עצמי או דברים אחרים, זה קשור לדברים אחרים) ומה שיותר שורף אותי זה שהיא עוזבת את המקום! היא גרה קרוב אליי ואפילו היא תמיד אז באה לאיזור העבודה שלי וכאלה..הקטע הוא שהיא פשוט עוד מעט עוזבת וכל פעם שהיא מדברת על זה זה שורף אותי ממש. אני לא אגיד לה את זה כי לא נעים וגם אני לא מאוהב בה, אבל משו קורה לי איתה שלא יכול להתמשש וגם מבאס שעוזבת..
מה אפשר לעשות ?
האם כדאי לומר לה מחר למשל שאני ממש לא רוצה שהיא תעזוב וכאלה ? כי בתכלס אני מהגברים שלא מוכנים להתרפס לבנות לא מבחינת אגו אלא מבחינת שאני לא צריך כבן להיות סמרטוט...אבל המקרה הזה שורף אותי קצת..
סורי על החפירה
נ"ב, זה משתמש של חבר אז זה לא בעל המשתמש, אני חבר...
ישמח לתגובות...

ציטוט ההודעה