|
|
ילדים מטומטמים.
מה זה קשור כמה כסף יש לה? מה זה משנה אם היא עשתה צבא או לא עשתה? היא נלחמת למאן הטוב בשביל כולנו, אז אני מבין שהחינוך בארץ הוא חרא אבל תנסו להפעיל את השכל או מה שנשאר ממנו.
חשבתי לפתוח דיון מקביל על מרוואן ברגותי, אבל הם נשמעים בערך אותו דבר.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
ואני בכלל חושב שאם אתה ילד ימני קיצוני מטומטם צריך לשלול לך את האזרחות.
די לחפש על מה לשנואה אותה! היא לא עושה את המחאה לעצמה, זה בשביל כולם. כולל אותכם.
עוד תגידו למשטמטת, סרבנית, עשירה, טחונה, בעלת הון, שמאלנית או שונאת צה"ל הזאת תודה.
אתם עדיין לא מבינים שלא משנה מה הביוגרפיה שלה! היא עכשיו, כרגע, בזמן אמת רק בנ'אדם המייצג בצורה הכי טובה שאפשר את המחאה. לכן במקום להגיד לה "תודה שאת מתנדבת ותורמת לעם", אתם יורקים עליה ומחפשים סיבות להכניס את שמה לבוץ.
הממשלה בסוף תצחק עלינו בגלל אנשים כמוכם.
במקום לבוא אליה בטענות אתה צריך להגיד תודה שהיא העלת את זה בכלל וזה כבר לא רק היא יש עוד הרבה נציגים
נכון צודק באמת ככה זה נראה כמואיזה פסטיבל וודסטוק של מתבגרים מסוממים..
אבל זה לא ככה. ממש לא.
ואף פעם לא חשבתי שיושבים שם רק שמאלנים. למה שיישבו שם רק שמאלנים? עליהם המחאה לא משפיעה? או נו באמת..
תלך ותראה. אל תאמר סתם דברים.
ומה קשור זה הקטע עם אייל גולן? :
גם ימנים וגם שמאלניים אוהבים את אייל גולן.
אתם מדברים באופן כלכך כללי
כפר שמריהו או לא היא קמה ועשתה מעשה, עזבו עכשיו את צורת ההתנהלות שלה ואת המו"מ שלה מול הממשלה, זה שהיא סתומה ולא יודעת להנהיג זה אחד, זה שעם כל הסתימות שלה היא קמה ועשתה מעשה שאף אחד אחר לא קם ועשה זה עניין אחר.
אין לי ספק שיש חיילים בודדים וכל מה שהוזכר פה אבל מה זה קשור בדיוק? אני חושב שזה ברור כבר זמן מה שהיא לא מתאימה להנהיג את המחאה אבל בואו לא נשכח שאף אחד לא עשה את זה לפניה.
אני לא חושב שיש מישהו שתומך בה, אנשים תומכים במחאה, היא פשוט בין המקימים שלה ולכן זכתה לתשומת לב גדולה יותר.
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
ברור שלא כולם שם שמאלנים. ואני אגיד לך תאמת? אם אני הייתי גר שם גם אני הייתי הולך. למה לא? הדג נחש, היהודים, ושבועיים קודם גם שלמה ארצי,
אבל לא על זה אני מדבר, אני מדבר על השמאלנים האלה שבאים לשם לא בשביל שירידו את המחירים (אולי גם), אלא בשביל להוריד את השלטון הימני שיש עכשיו.
הם חיפשו דרך טובה להעיף את נתניהו ושיבוא במקומו איזה שמאלן מניאק.
אבל עם המחאה עצמה אני מסכים,אבל לא עם המטרה האמיתית של מי שעומד מאחוריה.