אהלן אחים שלי.. אני דיי חדש בתחום הנירגול..
קניתי נרגילה עם חברה שלי (חח היא התחילה לדרדר אותי) קיצר נרגילה ראשונה של שנינו... הלכנו לת'א ליד תחנה מרכזית יש דוכן כזה של איזה ערבי אחד שמוכר נרגילות.. שתייה הכל..
קיצור קנינו נרגילה ב50 שקל.. ועוד גחלים טבק וזה הכל עלה 70 שקל.
עכשיו חזרנו הביתה וישנו עם ידידה שלי שהיא מעשנת היא הסבירה לנו איך לפתוח איך הכל.. באתי הביתה ואני רואה שהנרגילה לא מתחברת..
התקשרתי לידידה אמרתי לה שהראש לא מתברג טוב לגוף.. היא אמרה לי בטח איבדת את הגומי של הבורי (חחח)
טוב הלכתי לקיוסק אמרתי לו תן לי גומי של בורי.. הוא הביא לי איזה משהו עגול כזה מגומי.. עכשיו לא הצלחתי לשים את זה על הראש.. כי זה כיאילו גדול מידי זה לא מתחבר..
מה הלכה הנרגילה? יש מצב נשבר משהו?!
אם צריך אני יוסיף תמנונה.. בבקשה תעזרו לי נרגילה ראשונה חדשה אני מת לעשן והיא לא עובדת!! שוב אני אומר הראש לא מתחבר לגוף.. כיאילו זה מתחבר אבל זה רופף כזה...
עריכה:
הנה תמונות:
דבר ראשון הנה תמונה שצילמתי שישנו עם ידידה שלי ביום שקנינו אותה.. שהיא עוד עבדה חחח
זה עכשיו צילמתי.. קודם כל החלקים שיש לי.. (הגומי הזה זה בצבע לבן אפשר לראות אותו זה לא קיבלתי עם הנרגילה זה קניתי מהקיוסק
זה הראש בלי הבורי שמחברים.. לא יודע אם אפשר לראות שזה לא סגור ממש עד הסוף..
הראש והגומי.. הגומי הרבה יותר גדול..
וזה הנרגילה מחוברת.. שכיאילו הראש רופף.. זה נראה בסדר אבל הראש רופף..
אולי לא ממש רואים את זה בתמונה.. אבל כיאילו הגומי הזה ממש גדול מידי.. ושאני מחבר בלי הבורי זה כיאילו לא יציב זה מתנדנד אני ממש נוגע בזה וזה מתנדנד כיאילו שזה לא ננעל.. וכיאילו שאני מסובב זה פשוט מסתובב ואף פעם לא מגיע לסוף.. לא ידוע איך להסביר אם עדיין אתם לא מבינים אני יוסיף סרטון שאני מסובב את הרראש.. בבקשה תעזרו לי! אני לא רוצה לבזבז עוד 50 שקל על נרגילה..

ציטוט ההודעה

,גם ככה אחרי שתשים את הגחל הטבק מתחמם,קצת היגיון...(ועוד אתה שנתיים בתחום..)