קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. נרגילה בפסח(חול המועד) מותר ?
    על ידי MrP בפורום יהדות
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 03-04-2006, 20:35
  2. וודקה במים של נרגילה?
    על ידי חיליק בפורום דיבורים
    תגובות: 38
    הודעה אחרונה: 27-03-2006, 15:20
  3. שאלה על עישון נרגילה
    על ידי infection בפורום דיבורים
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 07-01-2006, 23:47
  4. מי אוהב נרגילה ואיפה אפשר לקנות??
    על ידי Anad בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 05-10-2005, 22:27
  5. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 20:14
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

נרגילה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא?
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ברירת מחדל נרגילה

אהלן אחים שלי.. אני דיי חדש בתחום הנירגול..
    קניתי נרגילה עם חברה שלי (חח היא התחילה לדרדר אותי) קיצר נרגילה ראשונה של שנינו... הלכנו לת'א ליד תחנה מרכזית יש דוכן כזה של איזה ערבי אחד שמוכר נרגילות.. שתייה הכל..
    קיצור קנינו נרגילה ב50 שקל.. ועוד גחלים טבק וזה הכל עלה 70 שקל.
    עכשיו חזרנו הביתה וישנו עם ידידה שלי שהיא מעשנת היא הסבירה לנו איך לפתוח איך הכל.. באתי הביתה ואני רואה שהנרגילה לא מתחברת..
    התקשרתי לידידה אמרתי לה שהראש לא מתברג טוב לגוף.. היא אמרה לי בטח איבדת את הגומי של הבורי (חחח)
    טוב הלכתי לקיוסק אמרתי לו תן לי גומי של בורי.. הוא הביא לי איזה משהו עגול כזה מגומי.. עכשיו לא הצלחתי לשים את זה על הראש.. כי זה כיאילו גדול מידי זה לא מתחבר..
    מה הלכה הנרגילה? יש מצב נשבר משהו?!
    אם צריך אני יוסיף תמנונה.. בבקשה תעזרו לי נרגילה ראשונה חדשה אני מת לעשן והיא לא עובדת!! שוב אני אומר הראש לא מתחבר לגוף.. כיאילו זה מתחבר אבל זה רופף כזה...

עריכה:

הנה תמונות:

דבר ראשון הנה תמונה שצילמתי שישנו עם ידידה שלי ביום שקנינו אותה.. שהיא עוד עבדה חחח

זה עכשיו צילמתי.. קודם כל החלקים שיש לי.. (הגומי הזה זה בצבע לבן אפשר לראות אותו זה לא קיבלתי עם הנרגילה זה קניתי מהקיוסק

זה הראש בלי הבורי שמחברים.. לא יודע אם אפשר לראות שזה לא סגור ממש עד הסוף..

הראש והגומי.. הגומי הרבה יותר גדול..

וזה הנרגילה מחוברת.. שכיאילו הראש רופף.. זה נראה בסדר אבל הראש רופף..

אולי לא ממש רואים את זה בתמונה.. אבל כיאילו הגומי הזה ממש גדול מידי.. ושאני מחבר בלי הבורי זה כיאילו לא יציב זה מתנדנד אני ממש נוגע בזה וזה מתנדנד כיאילו שזה לא ננעל.. וכיאילו שאני מסובב זה פשוט מסתובב ואף פעם לא מגיע לסוף.. לא ידוע איך להסביר אם עדיין אתם לא מבינים אני יוסיף סרטון שאני מסובב את הרראש.. בבקשה תעזרו לי! אני לא רוצה לבזבז עוד 50 שקל על נרגילה..
    נערך לאחרונה על ידי CuteRic; 02-09-2011 בשעה 22:29.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    נחשו...
    לייקים
    67
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    העיקר הבריאות !!

אתה צריך לקנות גומי אחר יותר עבה עדיף ללכת עם הנרגילה לחנות שמתעסקת בנרגילות ולא קיוסק מעפן ולבקש הסבר ברור איך לתפעל נרגילה ומה צריך לעשות כדי להנות ממנה יותר ברור מזה אתה לא תקבל ודרך אגב עדיף להביא נרגילה יצוקה בינונית ב100 שקל אתה תהנה יותר מה"בנגילה" את הטעם תרגיש יותר חזק ויותר זמן ואם אתה יכול להשקיע 200 ואפילו יותר תביא סורית יצוקה אתה תוציא עננים כמו הערובות של חדרה תשים חצץ אתה תהנה (ככל שיש יותר מים הטעם מורגש יותר זמן ויש סחיבות יותר גדולות וחזקות את זה את חייב לזכור! ככה בנרגילה הבאה תדע להביא כד גדול)

ואם אתה רוצה אני יכול לתת לך טיפים... (אני יותר משנתיים בתחום יש נסיון וידע) ואם אתה תחליט להביא נרגילה חדשה תשלח לי פרטי אני יגיד לך מה אתה צריך לבדוק בשביל שתהנה ממנה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא?
    לייקים
    4
    נקודות
    0

קח אחי לא צריך בפרטי.. ערכתי את ההודעה הראשונה עם תמונות.. בבקשה תעזרו לי!
    גבר עוד כמה חודשים יש לי 18.. אז אני ילך לחנות רצינית ויקנה.. בינתיים אני רק מתחיל אני לא צריך משהו רציני..
    שעישנו ביום שהבאתי אותה שהיא עבדה והכל זה עבד טוב והיא מספיק טובה בישבילי בינתיים..
    מאיפה אני מביא את הגומי המזדיין הזה? זה אמור להיראות כמו הזה בתמונות רק יותר קטן? מאיזה חנות אפשר לקנות את זה?
    אני גר בקרית אונו.. יכול להגיע לת'א..
    נערך לאחרונה על ידי CuteRic; 02-09-2011 בשעה 22:32.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    נחשו...
    לייקים
    67
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    העיקר הבריאות !!

א' את הברזל ראיתי שפירקת ושמת על הגומי תרקיב אותו על ההברגה שלמעלה ועל זה את הגומי ואז תשים את הראש

ב' נראית טוב מקווה שהיא יצוקה כי אז היא תישמר ליותר זמן ולא תחליד ותהנה ממנה יותר

ג' אם לא הבנת את א' אז אני מפרט לך מה אתה צריך לעשות

להבריג למעלה את הברזל => לשים את הגומי (רצוי שהגומי יהיה יבש וגם הראש) => לשים את הראש ומפה כבר אתה יכול להכין את הנרגילה לשימוש

אבל אם מה שרשמתי לא מדויק או ברור תגיד ותסביר איך אתה מסדר את הנרגילה אני אשמח לעזור
    נערך לאחרונה על ידי יפתח86; 02-09-2011 בשעה 22:37.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא?
    לייקים
    4
    נקודות
    0

אחי נראה לי שאתה מתבלבל.. תראה בתמונה של החלקית, יש מוט כזה ממתחכת.. בתמונה זה נמצא על הצינור..
    לזה התכוונת? כי זה אמור להיכנס איפה שהדבר הגדול הזה בצבע חום.. כיאילו הגוף של הנרגילה.. אז זה מתחבר לשם מלמטה וכיאילו נכנס לתוך הכד..

אני ככה מסדר:

כד
    המוט הזה נכנס לגוף
    הגוף מתחבר לכד
    הצלחת
    אמור ליהיות הגומי הזה.. אבל זה לא נכנס טוב
    לזה מבריגים את הראש
    ואז כרגיל.. אבל הבעיה שההברגה של הראש לא ננעלמת.. כיאילו אני יכול לסובב שזה וזה לא ננעל וזה משוחרר כיאילו..
    נערך לאחרונה על ידי CuteRic; 02-09-2011 בשעה 22:54.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    נחשו...
    לייקים
    67
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    העיקר הבריאות !!

ציטוט נכתב במקור על ידי CuteRic צפיה בהודעה
    אחי נראה לי שאתה מתבלבל.. תראה בתמונה של החלקית, יש מוט כזה ממתחכת.. בתמונה זה נמצא על הצינור..
    לזה התכוונת? כי זה אמור להיכנס איפה שהדבר הגדול הזה בצבע חום.. כיאילו הגוף של הנרגילה.. אז זה מתחבר לשם מלמטה וכיאילו נכנס לתוך הכד..

אני ככה מסדר:

כד
    המוט הזה נכנס לגוף
    הגוף מתחבר לכד
    הצלחת
    אמור ליהיות הגומי הזה.. אבל זה לא נכנס טוב
    לזה מבריגים את הראש
    ואז כרגיל.. אבל הבעיה שההברגה של הראש לא ננעלמת.. כיאילו אני יכול לסובב שזה וזה לא ננעל וזה משוחרר כיאילו..
    אה אם ככה לא התבלבלתי אלה לא הייתי מספיק ברור אתה עשית הכל טוב מאוד רק הקטע של הראש יש לך איתו בעיה

פה לדוגמא אני רואה ששמת את הגומי ועל הגומי את הברזל ואז את הראש אז תקשיב מה תעשה את הברזל הקטן הזה תבריג על איפה שמחוספס (ממה מעל איפה שהצלחת, תשים לב בין הגומי לגוף יש כזה פוינט הברגה כזה שם הברזל כזה שנראה כמו חרוט צריך להתברג)

ועל החרוט אתה שם את הגומי ואז את הראש

אם אתה יכול לחכות עד מוצ"ש אני יעלה לך תמונות איך אני שם את הראש

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא?
    לייקים
    4
    נקודות
    0

אחיי אבל הראש מחובר לדבר הזה.. הנה תראה בתמונה פה איך נראה הראש.. אני לא יכול להוציא את זה ולשים את זה על המוט הארוך.. (בצבע חום)

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    נחשו...
    לייקים
    67
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    העיקר הבריאות !!

תשחרר אותו אחי חיברת אותו חזק עם הגומייה אז הוא "נדבק" לראש עם הגומי תיקח שפיץ פלייר ותתפוס את החלק הזה וביד השנייה תמשוך את הראש או שתנסה להבריג את החלק עם הראש

זה אחד החלקים הכי חשובים בנרגילה
    נערך לאחרונה על ידי יפתח86; 02-09-2011 בשעה 23:38.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא?
    לייקים
    4
    נקודות
    0

וואי אחי אתה צודק זה באמת נכנס בפנים.. קיצר נראלי הרסתי הכל.. הצלחתי להוציא הכל אבל נשבר לי הראש..וגם נחתכתי בקטנה.. יש מצב לקנות רק את הראש בנפרד? אם כן מאיפה וכמה זה עולה?
    הנה תמונה..

Uploaded with ImageShack.us

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    נחשו...
    לייקים
    67
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    העיקר הבריאות !!

מכל קיוסק (לא ממליץ אם יש לך קרוב חנות שמתעסקת בנרגילות עדיף לך משם מחיר יותר זול מבחר גדול יותר מהכל) אתה יכול לקנות ראש וזה לא עסק יקר המחיר נע בין 5 לראש פשוט ל10 לראש מחמר (מומלץ ביותר ! קשיח מאוד (בשביל שיהיה קשיח שאפילו אם תפיל אותו הוא לא ישבר תשרה אותו בקערת מים שמחסה אותו ל24 שעות בערך וזה יתן לו קשיחות ))

ותקנה שני ראשים תמיד טוב שיש גיבוי.... וגם שמחליפים ראש עדיף ראש קר אז אחד משתמשים השני בנתיים בצד מתי שהטבק שרוף אתה מוריד את הראש שהשתמשת ונותן לו להתקרר ובנתיים משתמש בראש השני

(יש לי בבית יותר מ25 ראשים וכמה נרגילות הרוב נשברו על ידיי ועל ידי אחי וחברים.... אבל לא חסר D:

ועכשיו אני ירשום לך טיפים שאני ממליץ :

1) לא לדחוס טבק בגלל שזה א' בזבוז ב' קשה לקחת ג' לא כיף.... לשים בדיוק על הגובה של הראש ושכל הטבק ששמת יהיה בפנים ולא יעלה על המסגרת של הראש

2) לשים את הטבק במקרר ואז שאתה תפתח ראש הטעם יהיה איכותי וטוב ולא מסריח וחם שגורם צרבת

3) לשים מים קרים או קוביות קרח (אני שם גם וגם) והעשן יצא סמיך וכיף

4) לפזר חורים קטנים על כל הראש (לא יותר מידי תעשה קצת ותוסיף אם יהיה לך קשה לקחת סחיבה)

5) לנקות את הנרגילה והראש לפני כל שימוש (את הראש והכד רק שטיפה של מים ואת הנרגילה עם חוטר שעולה 10-15 ש"ח וחשוב לנקות כי יכול להצתבר בפנים אבנית ירוקת ואלוהים יודע מה....) את הצינור תשתטוף רק אם עולים לך כאלה דברים שאתה מעשן ובכלל ממליץ לקנות צינור אחר שהוא לא מבד אלה מפלסטיק יותר טוב וניתן לשטיפה

6) תקנה טעם לפי משקל (רטוב) יותר זול ויותר טוב מהקופסאות של אל-נחלה או כל דבר אחר

7) לשים את הגחל בצד של הראש ככה אתה תהנה יותר משני צדדים

8) לשים שני שכבות של נייר כסף (אם זה נייר עבה או מחורר אז שכבה אחת זה בסדר)

לשבת עם חברים זה תמיד כיף אבל אם זה יותר מ3 או גג 5 חברים צריך עוד נרגילה כי אז לא כיף לשבת הצינור יגיע אליך פעם ב...

מקווה שעזרתי תהנה ואל תנסה שטויות כמו לשים חלב או אלכוהול בכד כי זה לא יתן לך כלום... כל מי שעשה את זה ואמר לך שזה אחד הדברים סתם מחרטט לא כיף בכלל אחרי כמה זמן החלב מתקלקל או נעשה כזה קצפת בגלל התנועה של הערבוב ואלכוהול סתם ידפוק לך תראש עדיף לעשן ולשתות מאשר לבזבז וודקה או ערק בשביל תחליף למים....
    נערך לאחרונה על ידי יפתח86; 03-09-2011 בשעה 00:28.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא?
    לייקים
    4
    נקודות
    0

סבבה אחי ואתה אומר עדיף ראש מחימר או ראש מחרסינה כמו זה שהיה לי? חוץ מהקטע של השבירות יש בניהם עוד הבדל? משהו בטעם/סחיבה? כי אם לא עדיף לקחת תחרסינה.. לא אכפת לי כלכך שישבר..
    אני גר בקרית אונו ואני לא מכיר חנות שמתעסקת כלכך.. אבל יש קיוסק ממש גדול ומפורסם פה שמוכר נרגילות.. צינורות.. את הגומי (שהיה גדול ולא התאים) קניתי משם.. אז בטח יש לו שם.

בקשר לטיפים תודה רבה אחשלי (:
    יאללה מקווה שיהיה נירגול נעים .. אפשר לנעול

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    נחשו...
    לייקים
    67
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    העיקר הבריאות !!

אין ממש הבדל בין הראשים ... שמחתי לעזור

יפתח-אתה אומר לו לא לשים חלב בכד אבל לשים טבק במקפיא?,מה זה יעזור בידיוק?,גם ככה אחרי שתשים את הגחל הטבק מתחמם,קצת היגיון...(ועוד אתה שנתיים בתחום..)

קודם כל תלך לקיוסק או אפילו קרוב לבית לאיזה פיצוציה,תבקש ממנו גומייה לנרגילה אבל תקח ממנו גומייה יותר קטנה ממה שיש לך כרגע,זה יכנס לך חלק.
    לגבי הצינור,תעשה לעצמך טובה ותקנה צינור מזגנים ב15 שקל,עם הצינור הזה אחרי חודש ככה יכנסו לך דברים לפה,לא נעים בכלל...

ולא צריך לנקות את הנרגילה אחרי כל שימוש,תשטוף רק תראש,זה לא אומר שלא צריך להחליף מים או להעביר חוטר(במקרה הספציפי הזה עדיף שלא כי היא סינית=תחליד לך אם תשטוף אותה),פשוט תנקה את הראש אחרי כל עישון ומים תחליף פעם ביומיים שלושה תלוי בתדירות שאתה מעשן.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    נחשו...
    לייקים
    67
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    העיקר הבריאות !!

ציטוט נכתב במקור על ידי yacovmateo צפיה בהודעה
    יפתח-אתה אומר לו לא לשים חלב בכד אבל לשים טבק במקפיא?,מה זה יעזור בידיוק?,גם ככה אחרי שתשים את הגחל הטבק מתחמם,קצת היגיון...(ועוד אתה שנתיים בתחום..)

קודם כל תלך לקיוסק או אפילו קרוב לבית לאיזה פיצוציה,תבקש ממנו גומייה לנרגילה אבל תקח ממנו גומייה יותר קטנה ממה שיש לך כרגע,זה יכנס לך חלק.
    לגבי הצינור,תעשה לעצמך טובה ותקנה צינור מזגנים ב15 שקל,עם הצינור הזה אחרי חודש ככה יכנסו לך דברים לפה,לא נעים בכלל...

ולא צריך לנקות את הנרגילה אחרי כל שימוש,תשטוף רק תראש,זה לא אומר שלא צריך להחליף מים או להעביר חוטר(במקרה הספציפי הזה עדיף שלא כי היא סינית=תחליד לך אם תשטוף אותה),פשוט תנקה את הראש אחרי כל עישון ומים תחליף פעם ביומיים שלושה תלוי בתדירות שאתה מעשן.
    חלב לא נותן כלום חוץ מטעם מגעיל והופך לסמיך אחרי כמה זמן וחבל על הכסף שאתה קונה חלב בשביל תחליף למים בכד....

א' לא אמרתי במקפיא אמרתי במקרר טעם קר= טעם טוב ואתה מרגיש את הטעם ותנסה אחי תאמין לי הטעם יורגש יותר טוב ויחזיק ליותר זמן

ב' הטעם נשרף בכל מקרה אין דרך להשאיר אותו לתמיד אז אם כבר לעשן אז לעשן טוב

ג' כבר עזרתי לו ולא חידשת פה שום דבר עם העצות רק חזרת על מה שאמרתי
    נערך לאחרונה על ידי יפתח86; 05-09-2011 בשעה 01:00.

אמרתי משהו אחר ממה שאתה אמרת אז איך אני חוזר על מה שאמרת?(תצטט אם אתה טוען אחרת,משהו אחר לגמרי אמרתי)=-O
    והטבק במקרר זה סתם מיתוס...מה נראה לך שזה יתן לך שאתה שם את הטבק במקרר?,הרי אם הוא קר אתה מכין ראש ואז רק לוקח לך יותר זמן לפמפם את הנרגילה.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,520,882 | הודעות: 8,221,477 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect