זה יהיה קצת ארוך לפני שאני יתחיל אני ממש לא חדש בתחום ואין לי בעיה עם בנות וכו' שתקבלו קצת רקע. אני בן 20 והיא 18
לעניין, יש מישהי שהכרתי לא מזמן אחרי שראיתי אותה (אצל ידידה) דיברתי עם אותה ידידה וביררתי על ההיא ואמרתי לה אני זורם ואין לי בעיה להיכנס לקשר (בלי קשר לזה שהיא פצצה היא גם ילדה טובה שכבר אין כאלה היום) אחרי שהתחלנו לדבר יצא לנו לראות אחד את השני לפעמים ותמיד אני זה שהתקשרתי וניסיתי ליזום שניפגש שנעשה דברים וכו', ולא סתם חברות שלה אמרו לי ללכת על זה. אחרי כמה זמן ראיתי שאם אני לא מתקשר היא לא מתקשרת אלא רק אחרי כמה ימים שלא דיברתי איתה היא שואלת מה קרה ולמה לא התקשרתי כאילו אני רואה שהיא לא "להוטה" יותר מדי..אז הבעיה שלי היא כזאת עכשיו המצב הוא כזה אנחנו מדברים והכל אבל משום מה אני לא רואה שום סימן ממנה שהיא רוצה משהו אבל מצד שני היא לא מתנגדת גם יש הרגשה שהיא לא יודעת מה היא רוצה בכלל, מצד שני לי גם ירדה קצת ההתלהבות ממנה אבל אני עדיין מוכן לנסות זאת אומרת עדיין לא וויתרתי סופית (למרות שאני קרוב) כי זה לא שנדלקתי עליה בטירוף או שאני מאוהב פשוט רוצה להתחיל ולראות מה יהיה הלאה..בקיצור יש לה השבוע יום הולדת וכמובן שהזמינה אותי. ברור שבאותו ערב אני יקח אותה לשיחה (לא יגיד לה שאני אוהב אותה פשוט לראות מה היא רוצה אין לי כח למשחקים מיותרים) מה שהכי מוזר לי שכל החברות שלה והחברים שלי חושבים שאנחנו כבר יוצאים ושנינו מאוהבים מעל הראש..אז חשבתי ביום הולדת שלה לשלוח לה פרחים לעבודה או משהו כזה בקטנה להפתיע אותה אבל אני לא רוצה שזה יראה נואש מדי או מצד שני אם היא בכלל לא מעוניינת בכלום איתי אז שזה סתם יוציא אותי מפגר (אין לי בעיה של כסף זה לא מה שמפריע לי) ולמרות שאני בטוח שהיא כן תשמח..אז מה אתם אומרים לקנות לה איזה מתנה או שאין צורך כי עדיין אין בינינו כלום? מצד שני חשבתי גם להתנתק השבוע הזה עד המסיבה שהיא עושה ואז לעשות צעד במסיבה עצמה..
אף פעם לא הייתה לי בעיה עם חברה כשאני רואה מישהי אני ישר תוקף אותה ואחרי פגישה שתיים כבר יש נשיקה ויצאנו לדרך אבל היא בעייתית משום מה משהו מחזיק אותי עליה לא מצליח לשכוח אותה, למרות שעדיין יש לי סטוצים עם בחורות כשאני יוצא למסיבות אבל בסוף כל לילה כזה שאני עם מישהי אחרת היא עולה לי לראש לא יודע למה..אולי אני קצת מאוהב
אז מה אני צריך לעשות? ואם אפשר תגובות רציניות קצת..יאללה חפרתי מספיק תודה!

ציטוט ההודעה