קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. התייעצות|מה שווה לעשות עכשיו?
    על ידי IceCold בפורום Maple Story
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-08-2009, 13:37
  2. [שאלה] מה לעשות עכשיו?
    על ידי KoniMelMel בפורום Travian
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 22-02-2009, 18:25
  3. שאלה | מה לעשות עכשיו?
    על ידי roei1995 בפורום Travian
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 11-11-2008, 08:03
  4. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 19-11-2007, 10:35
  5. 12:15 למישהו יש מה לעשות עכשיו ?
    על ידי SlickK בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 20-03-2006, 02:50
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

מה לעשות עכשיו?

ברירת מחדל מה לעשות עכשיו?

זה יהיה קצת ארוך לפני שאני יתחיל אני ממש לא חדש בתחום ואין לי בעיה עם בנות וכו' שתקבלו קצת רקע. אני בן 20 והיא 18
    לעניין, יש מישהי שהכרתי לא מזמן אחרי שראיתי אותה (אצל ידידה) דיברתי עם אותה ידידה וביררתי על ההיא ואמרתי לה אני זורם ואין לי בעיה להיכנס לקשר (בלי קשר לזה שהיא פצצה היא גם ילדה טובה שכבר אין כאלה היום) אחרי שהתחלנו לדבר יצא לנו לראות אחד את השני לפעמים ותמיד אני זה שהתקשרתי וניסיתי ליזום שניפגש שנעשה דברים וכו', ולא סתם חברות שלה אמרו לי ללכת על זה. אחרי כמה זמן ראיתי שאם אני לא מתקשר היא לא מתקשרת אלא רק אחרי כמה ימים שלא דיברתי איתה היא שואלת מה קרה ולמה לא התקשרתי כאילו אני רואה שהיא לא "להוטה" יותר מדי..אז הבעיה שלי היא כזאת עכשיו המצב הוא כזה אנחנו מדברים והכל אבל משום מה אני לא רואה שום סימן ממנה שהיא רוצה משהו אבל מצד שני היא לא מתנגדת גם יש הרגשה שהיא לא יודעת מה היא רוצה בכלל, מצד שני לי גם ירדה קצת ההתלהבות ממנה אבל אני עדיין מוכן לנסות זאת אומרת עדיין לא וויתרתי סופית (למרות שאני קרוב) כי זה לא שנדלקתי עליה בטירוף או שאני מאוהב פשוט רוצה להתחיל ולראות מה יהיה הלאה..בקיצור יש לה השבוע יום הולדת וכמובן שהזמינה אותי. ברור שבאותו ערב אני יקח אותה לשיחה (לא יגיד לה שאני אוהב אותה פשוט לראות מה היא רוצה אין לי כח למשחקים מיותרים) מה שהכי מוזר לי שכל החברות שלה והחברים שלי חושבים שאנחנו כבר יוצאים ושנינו מאוהבים מעל הראש..אז חשבתי ביום הולדת שלה לשלוח לה פרחים לעבודה או משהו כזה בקטנה להפתיע אותה אבל אני לא רוצה שזה יראה נואש מדי או מצד שני אם היא בכלל לא מעוניינת בכלום איתי אז שזה סתם יוציא אותי מפגר (אין לי בעיה של כסף זה לא מה שמפריע לי) ולמרות שאני בטוח שהיא כן תשמח..אז מה אתם אומרים לקנות לה איזה מתנה או שאין צורך כי עדיין אין בינינו כלום? מצד שני חשבתי גם להתנתק השבוע הזה עד המסיבה שהיא עושה ואז לעשות צעד במסיבה עצמה..
    אף פעם לא הייתה לי בעיה עם חברה כשאני רואה מישהי אני ישר תוקף אותה ואחרי פגישה שתיים כבר יש נשיקה ויצאנו לדרך אבל היא בעייתית משום מה משהו מחזיק אותי עליה לא מצליח לשכוח אותה, למרות שעדיין יש לי סטוצים עם בחורות כשאני יוצא למסיבות אבל בסוף כל לילה כזה שאני עם מישהי אחרת היא עולה לי לראש לא יודע למה..אולי אני קצת מאוהב
    אז מה אני צריך לעשות? ואם אפשר תגובות רציניות קצת..יאללה חפרתי מספיק תודה!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

לא הבנתי בתכלס מה הבעיה, אתה רוצה אותה, היא רוצה אותך. אל תפחד לקדם עניינים.
    נערך לאחרונה על ידי .Mojo; 04-09-2011 בשעה 15:40.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

לי נראה שהיא פשוט מתביישת להראות סימני עניין.
    תקבע איתה שתהיו לבד ביחד, וגם אז אל תצפה ליותר מדי. אתה תצטרך להוביל .
    לדעתי תעזוב כרגע טלפונים ופייסבוק כי יכול להיות שפשוט קשה לה ליזום ואז אתה תרגיש שרק אתה מתקשר איתה, אבל אחרי שתפגשו כמה פעמים זה ישתנה.

בקשר למתנה, אני אישית לא הייתי מזמין לה פרחים, כי אתם גם בתחילת הקשר ואתה לא רואה את התגובה שלה ובכלל אתם לא בקשר אז זה נראה לי יותר מדי.
    אני הייתי הולך על פשוט להזמין אותה למשהו שהיא אוהבת וככה גם תיפגשו (אוכל סיני, באולינג, הופעה מה שזה לא יהיה). ואת המתנה השניה היא תקבל אם היא תהיה חמודה מספיק

הבעיה למרות שחברות שלה אמרו לי ללכת על זה וגם אחת מהחברת שלה דיברה עם חבר טוב שלי עלינו ואמרה לו שיעשה כבר משהו (הכוונה אליי) ואותו חבר אמר לי גם לך על זה כשאני איתה אני לא מרגיש כלום ממנה פשוט כלום כאילו היא זורמת למה שאני אומר אבל לא רואה התעניינות או יזימה של משהו כאילו אם היא באמת רוצה אז למה היא מתנהגת ככה שגם תדבר שתעשה משהו שלא תשתוק כל הזמן ורק תזרום אני מרגיש לפעמים כאילו אני מאלץ אותה גם אף פעם זה לא תשובות של "כן" או "לא" תמיד זה בסדר טוב לא משנה לי כאלה..נראה מה יהיה בימים הקרובים אם יהיה חדש ואז ביום הולדת נקח אותה לצד ונדבר כבר אני רוצה לדעת מה קורה

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

תגרום לה להרגיש יותר בנוח איתך, שתוכל להיות פתוחה ולא תתבייש.
    אתה צריך להיות הגבר ולהוביל. לקבוע את הפגישות, להזרים את השיחה, להוביל את המגע. תנסה גם להגיע לשיחות יותר עמוקות כמו על הרגשות שלה והחיים שלה ושלך ויכול להיות שככה היא תיפתח יותר. אתה רוצה שהיא תדבר? אז תגרום לה לדבר. תשאל אותה מה התחביבים שלה, איך היא מרגישה שהיא עושה אותם, מאיזה גיל, מה בדיוק היא אוהבת בהם. איזה סרטים היא ואהבת ולמה.. דברים שקושרים אליה.
    אם אחרי פגישה או שתיים אחרי שתהיו לבד זה ישאר, תדבר איתה. בינתיים תיקח את זה במחשבה שהיא רוצה אותך (מה שסביר להניח נכון).

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

לי נראה שזה יכל לרדת לה קצת כי משכתם את זה יותר מדי זמן או שסתם הכל נהיה יותר רגוע עכשיו, היא לא חייבת להתלהב כל פעם
    בקשר למתנה, אין שום בעייה לתת משהו בומבסטי ויפה גם אם היא לא חברה שלך, וגם אם לא יהיה בינכם כלום, זה סתם משהו נחמד לעשות
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

עדיין נשארתי מבולבל, אני פשוט יחכה ליום הולדת שלה ואז אני ידבר איתה..

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ומה תגיד לה?
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

קודם כל לראות אותה, משהו כמו שבוע שלא ראיתי אותה ובמהלך הערב או בסוף לתפוס אותה לשיחה (לא רוצה לבאס אותה או להתחיל לגרום לה לחשוב יותר מדי אחרי הכל זה המסיבה שלה) ולראות מה קורה איתה כן רוצה לא רוצה או לפחות להגיד לה מה אני רוצה. לא ליפול עליה ולהגיד לה "אני אוהב אותך" ממש לא וזו גם האמת אלא להגיד לה שאני כן רוצה אותה..

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

קודם כל אני חייב לציין - הוצאת לי את העיניים! לא יהרוג אותך ללחוץ על אנטר מדי פעם...

ואתה עושה טעות שאתה "שומר אותה על אש קטנה" בינתיים, אתה צריך לפעול ומהר.
    היא ממש רוצה, הרי היא סיפרה לחברות שלה ולחבר שלך. היא מתה שתעשה צעד פשוט היא מתביישת.
    אני מכיר את הסוג הזה של הבחורות, היא מהאולד סקול, מחכה שהגבר יזמין, ביישנית כזאת, תמימה, לאכול אותה...
    אם לא תעשה צעד בזמן הקרוב יימאס לה וברגע האמת אתה תקבל ברקס.
    לפני היומולדת תקבע איתה לעשות משהו, תיקח אותה לאיזה מקום נחמד שהיא אוהבת.
    ככה ביומולדת זה לא יהיה משהו מוזר כזה, כי בכל זאת אתם כאילו ביחד, אבל לא ראית אותה שבוע...
    אתה צריך להגיע למצב שביומולדת שלה מבחינתך ומבחינתה אתם ביחד, כרגע זה לא נראה ככה.

ולהגיד לה שאתה אוהב אותה זה בטוח לא דבר נכון...

סליחה כתבתי לא כמו שצריך, פשוט הייתי בשוונג כזה אז לא הרגשתי..
    להגיד לה שאני אוהב אותה אני לא, גם כי אני עדיין לא מרגיש שאני אוהב אותה ושאני יעשה הכל בשבילה אלא ידבר איתה ויראה שאני כן רוצה אותה. והיא מעבר לביישנית, בחיים לא ראיתי ילדה כזאת! אומנם בת 18 אבל מרגישה לי כמו בת 13. אני כן ידבר איתה כבר היום וננסה לקבוע משהו ככה להשאיר לה "טעם של עוד" עד היום הולדת..מקווה שזה יצליח ואחרי שאני כן יעשה צעד ראשון מקוה שהיא כן תזרום סוף סוף ותראה משהו

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    סליחה כתבתי לא כמו שצריך, פשוט הייתי בשוונג כזה אז לא הרגשתי..
    להגיד לה שאני אוהב אותה אני לא, גם כי אני עדיין לא מרגיש שאני אוהב אותה ושאני יעשה הכל בשבילה אלא ידבר איתה ויראה שאני כן רוצה אותה. והיא מעבר לביישנית, בחיים לא ראיתי ילדה כזאת! אומנם בת 18 אבל מרגישה לי כמו בת 13. אני כן ידבר איתה כבר היום וננסה לקבוע משהו ככה להשאיר לה "טעם של עוד" עד היום הולדת..מקווה שזה יצליח ואחרי שאני כן יעשה צעד ראשון מקוה שהיא כן תזרום סוף סוף ותראה משהו
    אני מוכן להתערב שהיא תזרום.
    ובקשר לביישנות, יש גם כאלה. אני אוהב את זה דווקא, זה אתגר צריך להתאמץ בשביל להשיג אותן

כנראה פה הבעיה שלי, כי כל בחורה שהכרתי לא הייתה כזאת ישר פעלתי בלי שום בעיות והכל הלך חלק איך שרציתי פתאום אני מרגיש שאני לא יודע כלום לא יודע איך להתנהג איתה אם אני בכלל בסדר או לא. מבלבל כל הקטע הזה..

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    כנראה פה הבעיה שלי, כי כל בחורה שהכרתי לא הייתה כזאת ישר פעלתי בלי שום בעיות והכל הלך חלק איך שרציתי פתאום אני מרגיש שאני לא יודע כלום לא יודע איך להתנהג איתה אם אני בכלל בסדר או לא. מבלבל כל הקטע הזה..
    הנטייה של אנשים להיות פסימיים מדהימה אותי כל פעם מחדש. תהיה בטוח שאתה בסדר, זה שבחורה אחת לא הצלחת להבין זה לא אומר כלום.
    אני במקומך הייתי לוקח את זה לקטע אחר, חיובי יותר. למה לא תראה את זה בתור אתגר, בתור חוויה, בתור משהו חדש.
    הרי כולם אוהבים דברים חדשים. זוכר תאהבה הראשונה שלך? תנשיקה הראשונה? אתה לא מתגעגע לזה?
    אולי זה יישמע לך קצת גיי, אבל תחשוב על זה.
    מחשבה חיובית מובילה לחיים חיוביים

חח אל תדאג מה שאמרת בכלל לא נשמע גיי..
    הקטע הוא שהיא לא התנשקה בכלל עם אף אחד שלא לדבר על מערכת יחסים..התקשרתי אליה היום (אחרי שלא דיברנו כמה ימים) והרגשתי כאילו אנחנו מדברים בפעם הראשונה לא שמעתי שום התלהבות בקול שלה והשיחה היתה "שטוחה" כאילו מה קורה ואז ניתקתי כי הייתי חייב אני עוד מעט יחזור אליה אבל אני מרגיש בשיחות שלנו שתמיד אני זה ששואל לפעמים או שאני מרגיש חופר מדי או שכבר לא יודע מה..

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect