מצרכים
1 ק"ג גזר קלוף וחתוך לגפרורים (נטו לאחר קילוף)
800 גר' סוכר
1/3 כוס מים
מיץ מ-2 לימונים עסיסים
1 עלה גרניום לימוני
אופציה: קליפות או גלעיני חבושים ארוזים בפיסת בד גאזה
אופן ההכנה
1. מבשלים בסיר כבד את הסוכר והמים עד לסירופ צלול, מקפים את הקצף מעל פני הסירופ ומוסיפים את גלעיני החבושים - אם מחליטים להשתמש.
2. מוסיפים את הגזר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, ומבשלים עד שהריבה מסמיכה. מוסיפים את הגרניום.
3. מוסיפים את מיץ הלימון וממשיכים לבשל עוד 5 דקות. מוציאים את בד הגאזה ומשליכים.



ציטוט ההודעה


