קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני רוצה לפרמט אתם אומרים כדי להוריד ויסטה?
    על ידי Shai_16 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 22:00
  2. מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה..?
    על ידי LSD בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 05-10-2005, 12:16
  3. אני יצליח אתם אומרים?
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 22:17
  4. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 20:31
  5. מה אתם אומרים על הניק החדש שלי?
    על ידי ~sha{BL}uli~ בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 22:03
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 38 מתוך 38

אתם אומרים שמיסטרי מזויף, מה לא מזויף? - עמוד 3

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

אני חושב שהרבה פה מגזימים לגביו... סבבה אז הוא השתנה לגמרי כבנאדם בגלל התחום. אז מה?

לעומת רובכם פה, בשביל מיסטרי זה יותר מסתם לזיין בנות, בשבילו זה חלום שהתגשם, זאת עבודה בשבילו והוא מתפרנס מזה וזה הפך אותו לבנאדם שהוא אישית חושב שהוא בגרסה יותר טובה. מי אתם שתגידו שהדרך שלו לא בסדר?
    אם הוא החליט שלהתלבש ככה ולשים לק בציפורניים זה מה שיעשה אותו מאושר אז יופי...
    אני אתן לכם דוגמא: ליידי גאגא היא הזמרת פופ עם הסטייל הכי שונה ו"מוזר" שיש. במקביל לכך, יש הטוענים שהיא הזמרת פופ הגדולה בעולם וללבוש הזה שלה יש חלק לא קטן בזה. היא סמל, היא מותג.

ככה גם מיסטרי, הוא ה"גאון" שהביא את אומנות הפיתוי לאור והפיץ את החומרים שלו בעולם.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

קיצר: גם אני רוצה להגיד את דעתי לגבי מיסטרי .

מי אנחנו בכלל שנשפוט אותו, הוא בן אדם שקודם כל, לימד הרבה חבר'ה להצליח עם נשים (או לפחות הראה להם את הדרך).

ודבר שני, בזמן שאנשים חושבים איך להצליח בחיים, מיסטרי, גם נהיה אמן פיתוי וגם מיליונר - סחתין עליו.

דבר שלישי, ואני רוצה לראות שמישהו יעז להתווכח - מיסטרי הוא אמן פיתוי נדיר ובן אדם ססגוני ומעניין שאין כמותו, אני הייתי רוצה שהוא יהיה שכן שלי ואולי אפילו חבר טוב שלי, הוא ממש חכם... אני קראתי תיאוריות של ונק' מבט שלו על כל מני דברים והבנתי שהבן אדם הזה מיוחד.

לא סתם, דווקא הוא התפרסם כל כך בתחום הפיתוי...

ודבר אחרון, כל אמני הפיתוי הגדולים הם אמנים ברמה אחרת, ברמה מאוד מאוד גבוהה: סטייל, מיסטרי, גמבלר, אדם ועוד...

אני בספק אם אחד לעשרים או שלושים אלף אמני פיתוי מגיעים לרמה כזאתי של המשחק, לרמה שבה המשחק הופך לכמעט מדע מדויק.

כמו שיש שמעריצים את הביטלס או מייקל ג'קסון כי הם יחידים במינם, כך גם אני מעריך ואפילו מעריץ אמני פיתוי ברמה כזאתי.

חבר'ה פה אפילו לא יכולים לדמיין כמה גבוהה הרמה של אמני הפיתוי הרציניים האלו (כמובן שיש עוד כן..) הם הרבה הרבה הרבה יותר חזקים במשחק מכל זיין או אמן פיתוי אחר.

ולשאלת פותח האשכול, הספר של מיסטרי זה מעולה, (למתחילים פלוס, אחרי זה אתה תראה שזה לא מספיק לך ובא לך עוד אבל זה רק אחרי חצי שנה + במקרה הטוב) ואם לא בא לך עליו, יש משהו דומה וגם טוב שנקרא: Magic Bullets ממליץ להתחיל מהספרים בסגנון הזה, ככה תתפתח לאט ובלי בלגן בראש, אחרי זה תקרא עוד אם בא לך, ולדעתי האישית, אתה בכלל לא חייב לקרוא יותר מזה.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מכור האוואטר של bailey
    שם פרטי
    ಠ_ಠ
    לייקים
    68
    נקודות
    615
    משפט מחץ
    Reach for the stars so if you fall you land on a cloud

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה

מי אנחנו בכלל שנשפוט אותו, הוא בן אדם שקודם כל, לימד הרבה חבר'ה להצליח עם נשים (או לפחות הראה להם את הדרך).

ודבר שני, בזמן שאנשים חושבים איך להצליח בחיים, מיסטרי, גם נהיה אמן פיתוי וגם מיליונר - סחתין עליו.

דבר שלישי, ואני רוצה לראות שמישהו יעז להתווכח - מיסטרי הוא אמן פיתוי נדיר ובן אדם ססגוני ומעניין שאין כמותו, אני הייתי רוצה שהוא יהיה שכן שלי ואולי אפילו חבר טוב שלי, הוא ממש חכם... אני קראתי תיאוריות של ונק' מבט שלו על כל מני דברים והבנתי שהבן אדם הזה מיוחד.

ודבר אחרון, כל אמני הפיתוי הגדולים הם אמנים ברמה אחרת, ברמה מאוד מאוד גבוהה: סטייל, מיסטרי, גמבלר, אדם ועוד...

אני בספק אם אחד לעשרים או שלושים אלף אמני פיתוי מגיעים לרמה כזאתי של המשחק, לרמה שבה המשחק הופך לכמעט מדע מדויק.

כמו שיש שמעריצים את הביטלס או מייקל ג'קסון כי הם יחידים במינם, כך גם אני מעריך ואפילו מעריץ אמני פיתוי ברמה כזאתי.

חבר'ה פה אפילו לא יכולים לדמיין כמה גבוהה הרמה של אמני הפיתוי הרציניים האלו (כמובן שיש עוד כן..) הם הרבה הרבה הרבה יותר חזקים במשחק מכל זיין או אמן פיתוי אחר.

ולשאלת פותח האשכול, הספר של מיסטרי זה מעולה, (למתחילים פלוס, אחרי זה אתה תראה שזה לא מספיק לך ובא לך עוד אבל זה רק אחרי חצי שנה + במקרה הטוב) ואם לא בא לך עליו, יש משהו דומה וגם טוב שנקרא: Magic Bullets ממליץ להתחיל מהספרים בסגנון הזה, ככה תתפתח לאט ובלי בלגן בראש, אחרי זה תקרא עוד אם בא לך, ולדעתי האישית, אתה בכלל לא חייב לקרוא יותר מזה.
    באתי לכתוב תגובה, ראיתי את שלך והרגשתי שזה מיותר
    Our greatest fear is not that we are inadequate,
    but that we are powerful beyond measure.

It is our light, not our darkness, that frightens us.
    We ask ourselves, Who am I to be brilliant,
    gorgeous, handsome, talented and fabulous?

Actually, who are you not to be?

מתכנת ב
    java | html | javascript | sql

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה

כבודם במקומם מונח.
    הנקודה שזה שהם זייני-על לא בהכרח אומר שהם מוצלחים. אגב, המון גורויים טוענים שמי שמזיין יותר הוא פחות מוצלח, מכיוון שהסקס מספק לאותו בחור פורקן לאנרגיה המינית בגלל שאין לו שום דרך אחרת לפרק אותה. זה לא כזה חכם אבל נעזוב את הנקודה הזאת לצורך העניין.

מבחינתי, גאון אמיתי הוא האדם שיצליח לא לעשות כלום, להישאר חנון, לשבת מול המחשב כל היום ועדיין להשכיב בחורות יפות בקצב. את זה מסיטרי או גמבלר לא הצליחו לעשות עד היום, אני מכיר כרגע רק דרך אחת - לשלם לנערת ליווי. ברגע שיבוא האדם שימציא דרך אחרת ללא תשלום, מבחינתי הוא יהיה הגאון האמיתי ואומן הפיתוי הגדול בעולם.

בכל מקרה, אני קורא תיגר על מיסטרי לגבי הדברים הבאים:
    הוא לא יודע לכתוב בעברית כמוני.
    אין לו סיכוי להתמודד איתי במי מנגב יותר טוב חומוס ועוד בצורה סקסית כמו שאני מנגב!
    הוא לא יודע להיות ישראלי.

למה שכתבתי ישנה פאונטה, אומנם זה מפגר אבל הרעיון הוא שלכל אחד יש את הצד החזק שלו בחיים.
    כיום, כשרובנו כאן בטווח 15-25 וההורמונים שלנו משתוללים, אז ברור שלצד החזק של מיסטרי תהיה יותר משמעות כלפינו כרגע.
    אבל בגיל 40, 50 או 60.. כשבחורות כבר לא יהיו בראש מעיננו, אני בספק אם מישהו ישים על המיסטרי המוזר הזה שכל הזמן מסתובב עם מגפיים וכובעים מוזרים, עושה הרבה רעש והורס את האווירה הרגועה.

שימו לב שהקטע הזה חזור על עצמו בכל פעם מחדש:

כשאנחנו היינו בני 10 בערך ומה שעניין אותנו היה כדורגל או משחקי מחשב, האנשים ה"גאונים" בעיננו היו או שחקני הכדורגל או ממציאי משחקי המחשב או הגיימרים למיניהם.

כשבגרנו מעט וגילינו שיש לנו איזה שמוליק חמוד בין הרגליים, האנשים ה"גאונים" בעיננו היו כל הגמבלרים, מיסטרים והסטיילים למיניהם.

אבל זה לא יפסיק כאן, זה ימשיך ב:

גיל 20 או 30+ כשהכסף יעניין אותנו, האנשים ה"גאונים" בעיננו יהיו כל המשקיעני בורסה למיניהם, כל הפרשנים הכלכליים וכו'

ואז כשנגיע לגיל שהבריאות תתחיל להתערער בנו, פתאום כל אותם "גאונים מבריקים והאנשים ה"באמת" מיוחדים" יהיו אותם תזונאים, אנשי הספורט, הרפואה המשלימה וכו'..

מקווה שהצלחת להבין, מריו, שזה לא יגמר לעולם ושמיסטרי הוא "גאון", אך כמו שזה שהמציא את המשחק דום הוא גאון וכמו שזה שהמציא את דיאטת חרמון הוא גאון, אין במיסטרי שום דבר יוחד להבדיל מהם. הוא פשוט חזק בפיתוי, תחום שכרגע מעסיק אותך ורוב הסיכויים שבגיל 30 אתה תצחק על עצמך שבכלל טרחת ללמוד את זה.

אה, ויש לי אתגר אחרון להציב למיסטרי התותח שלנו, נראה אותו מתחיל עם בחורה ערסית-ישראלית-ממוצעת ליד החבר הערס שלה שאם תגיד לו "מיסטרי" הוא יחשוב שמדובר באיזה בושם לגבר, כנראה שהערס הזה יפוצץ לו את הצורה. ואני ממש לא מזלזל במיסטרי חלילה, זה לא שהוא לא יצליח לפתות אותה, הבעיה היא בכלל אצל צמד הערסים שלא יודעים אנגלית, ככה שכל שיטות הפיתוי הסודיות של מיסטריוס לא יעבדו עליהם.

מסקנה - אל תתפסו מהם יותר מידי ואל תהיו מושפעים, יש עוד המון דמויות במאגר שאתם תהיו משופעים מהם לאורך השנים, אל תשרפו את כל האנרגיה שלכם על כמה צעירצ'יקים שיודעים לזיין טוב, יש דברים יותר מעניינים לעשות בחיים ולהוציא עליהם את המרץ.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 06-09-2011 בשעה 23:03.

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

טוב, דבר ראשון אני רוצה להגיב על ההודעה שלך.
    זה גרג פילדס:

גרג ידוע בכינוייו IdrA, והוא שחקן סטארקראפט 2 מקצועני. זאת אומרת שהוא מבלה יותר מ12 שעות ביום
    משחק במחשב. הייתה מצפה שלא יהיו לו חברות או חיי חברה, נכון?
    טוב, אז זה גרג וחברה שלו:

מה אתם אומרים? עומד באתגר של חנון שמשחק במחשב כל היום ועדיין יש לו חברות יפות?

ולנושא.
    דבר ראשון, אני אוהב את כל יפי הנפש שקובעים דעות מבלי לדעת שום עובדה עליהם. מי אתם שתשפטו את מיסטרי?
    הבחור לא ניהיה מליונר וPA בגללכם. הוא הגיע לזה בכוחות עצמו. הוא למד ועבר הרבה עד שהגיע לאן שהוא היום.
    היו עוד אנשים לפני מיסטרי, ואחד החזקים בתחום לפניו היה רוס גפריז והיה לו קהל מעריצים גדול לפני מיסטרי.
    אז למה מיסטרי הגיע לדרגת סופרסטאר כשהיו הרבה "שנשארו מאחור"? בגלל שהוא הביא הרבה מאוד דברים לתחום.
    מיסטרי היה פריצת דרך גדולה מאוד. ולשפוט אותו רק לפי תמונה זאת לאר חוכמה בכלל. תריצו חיפוש על מייקל ג'קסון בגוגל
    ותעברו על תמונות שלו. אם לא הייתם מכירים אותו מה אתם הייתם חושבים על סגנון לבוש כזה? שזה בסדר רק בגלל שזה מייקל?
    ואם זה לא מייקל אז זה מזוייף? זה תלוי מאוד בהגדרה שלכם של "מזוייף". ולמה זה בסדר שמישהו אחד ילך עם סגנון מסויים,
    אבל אם מישהו אחר ילך איתו, אז הוא צריך טיפול..? נו באמת..
    אני לא זוכר מאיפו אבל אני ינסה למצוא. מיסטרי אמר ואני אצטט:"קוראים לזה שיטת מיסטרי, זו השיטה שלי. אבל אם תוציאו את
    המיסטרי מהשיטה, השיטה עדיין עובדת." והוא מסביר שלא צריך ללכת כמוהו או לספר את אותם הסיפורים שלו, אבל שכל אחד
    יביא את מה שהוא יכול כדי להיות עצמו. תוך כדי לעמוד בשיטה.
    ואני חייב להגיב לכל המאסטרים שטוענים שזו שיטה של מתחילים פלוס. איזה סמים לקחתם?? אנשים משתמשים בשיטה הזאת
    בדיוק בשביל לצאת עם סלבריטים, כוכבות פורנו, חשפניות ועוד. איך הגעתם למסכנה שזה שלב בסיס?

דבר אחרון, אני בפורם הזה כמעט שנה, מישהו מוכן להסביר לי מה זה לעזאזל כובע סניה?
    נערך לאחרונה על ידי firya; 16-09-2011 בשעה 06:08.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי firya צפיה בהודעה
    דבר אחרון, אני בפורם הזה כמעט שנה, מישהו מוכן להסביר לי מה זה לעזאזל כובע סניה?
    יכולתי לענות לך ככה:
    "זהו פיקוק ססגוני ומיוחד שמעניק לך כוחות פיתוי אדירים (ויש האומרים גם יכולת לעוף ולראות דרך קירות.. אבל זה שלב מתקדם יותר )"

אבל אני לא אעשה את זה (וזה ילדים, בשפה הספרותית נקרא: אירוניה)
    אשכרה אם מחפשים "כובע סניה" בגוגל מוצאים תמונות XD
    נערך לאחרונה על ידי minimax; 16-09-2011 בשעה 19:53.

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

dude....זה פדורה.....
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא ?
    לייקים
    54
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ! Challenge Accepted

ציטוט נכתב במקור על ידי AndroidFan צפיה בהודעה
    מצידי תשים גם עקבים אם זה עושה לך טוב.
    לעשות משהו כמו לשים איזה כובע מוזר בשביל להתחיל עם בחורות, בסדר שיהיה אני יכול לזרום.
    אבל להתחיל לאהוב כובעים מוזרים רק בגלל שזה חדר לך לתת מודע כל כך חזק בגלל שזה מה שאתה עושה כל היום? זה כבר חולני.

ואני לא מכיר את מיסטרי הזה כמו שכתבתי ולא יודע מה הוא עשה, אבל התגובות שלכם בפוסט הזה ובכללי בפורום די מסבירות...
    אוקיי אז הוא "אמן" פיק-אפ, אז הוא מזיין 5 בחורות ביום ועוד 5 בלילה, אז יש לו 10 כרטיסי סים כדי לשמור את כל המספרים של הבחורות.

אני בטוח שגם הוא יבין בסוף שזה לא הכל בחיים, בלשון המעטה כמובן.
    שילד בן 15 משחק ב"לזיין את כל העיר" הוא גבר רצח
    שבחור בן 20 גאה בזה שהוא ניצח במשחק "לזיין את כל העיר" זה נחמד מאוד.
    אבל שבנאדם בן 30 וכותב ספרים על איך לשחק ב"לזיין את כל העיר" הוא פתטי.

מיסטרי הוא בן אדם מאוד עמוק .
    כמה שהוא התפרסם כגימיק , וכליצן שעושה הכל כדי להשיג בנות .

הוא לא איזה חי בסרט , תהיה בטוח שהוא מבין את משמעות החיים וחיי במציאות הוא מאוד מאוד עמוק !
    אני ראיתי כמה סרטונים שלו , ואני לא מעריץ גדול שלו פשוט פתאום ראיתי אותו מדבר ביוטיוב והוא דיבר בצורה מאוד עמוקה
    שמבקרת את הפיקאפ ויוצאת מנקודת מבט "עוד יציאה , עוד בילוי , עוד משחק .. מה מפה ? מה אז ? זה הכל ?"
    לפי מה שהוא אמר מבינים בבירור שהוא כבר ממזמן הבין ש- "פיקאפ זה לא הכל בחיים" .

זה שהוא בן אדם מתוסבך ומופרע זה נכון , אבל יש גם מספיק כאלה ככה שאנחנו יכולים לדבר עליו פה ימים ולא נגיע לשום מסקנה "למה הוא ככה ולמה ככה" . כי הוא קצת שרוט וזה ידוע .
    גאונות היא אחוז אחד השראה ותשעים ותשעה אחוז זעה.

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect