קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] איך מעלים סיקור להורדות נט?
    על ידי tomer101 בפורום כסף ברשת
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 08-04-2011, 15:21
  2. [מכירה] איך לרשום סטטוס ריק בפייסבוק|20 נק'
    על ידי SaYGoDBaY בפורום מכירה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 09-01-2011, 00:31
  3. [מדריך] איך לרשום בצבעים!!!
    על ידי GunRock בפורום Gunz Online
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 16-02-2009, 21:43
  4. איך לרשום את המשפט הזה בזמן הנכון באנגלית
    על ידי Gmail בפורום השכלה ולימודים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 20-11-2007, 13:56
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

איך לרשום סיקור

משתמש מכור האוואטר של iToucher
    שם פרטי
    No name
    לייקים
    209
    נקודות
    980
    משפט מחץ
    לטעות זה אנושי , לסלוח זה אלוהי

ברירת מחדל איך לרשום סיקור

הנה הסבר קצר ויעיל מפי נדי-איך כותבים סיקור!

נתחיל עם טיפים-
    1-הקורא לא ממש מתעניין עם האופניים יפות או אם סבתא שלך קנתה לך אותם תתרכז באופניים ולא בסיפורים איך השגת אותם בטיזנבה-אלא עם כן זה חשוב כמו למשל אופניים שהאפשרות היחידה להשיג אותם היא לייבא מחול...

2-כדי לעשות סיקור אתה צריך לפחות 5 רכיבות שטח ולא סיבוב מחוץ לבית וקפיצה של חצי מדרכה

3- אתה צריך ידע בסיסי באופניים התמצאות בחלקים כדי שתוכל לכתוב על כל חלק ולהבין מה הוא עושה ואיך כל דבר משפיע על ההתנהגות בשטח

4-מן הסתם צריך גם אופניים שלך ולא של חבר שלך שרכבת עליהם שלושה סינגלים

5-אי אפשר לעשות סיקור על אופניים שהרכיבו משלדת בוטיק או כל שלדה שהושגה ללא חלקים אלא עם אתה מסקר רק שלדה או חלק מסוים כמו בולם פדלים מעביר הילוכים וכו....

נעבור לחלק היותר חשוב המבנה

המבנה הוא מרכיב חשוב שבלעדיו הסיקור לא יהיה ענייני ורק יסבך את הדעה לגבי האופניים ואף יגרום לקורא לעזוב באמצא את הסיקור וללכת לעשות ברגל...

6 שורות מקס-פתיחה: נתחיל את הסיקור עם הסבר קצר על האופנים תיאור חיצנוי כללי כגון: שלדה ארוכה מהלך אחורי גדול מהרגיל זווית גדולה או צביעהנ יפה אבל חשוב לא לפרט יותר מדי בנוסף להוסיף מחיר (עדיף טווח מחירים בין החנויות כמו נגיד 1900-2200) וייעוד האופניים או סגנון הרכיבה (אורבן קרוס פרירייד BMX וכו...)

10+ שורות-אמצע:בחלק האמצעי צריך להיות הסבר לא ארוך ולא קצאר על ההתנהגות של האופניים בשטח בלי יותר מדי חוות דעת אישית אלא רק עובדות
    מתחת לזה ישש להציג את המפרט וליד כל חלק או החלקים המרכזיים לתת סיקור קצרצר שכולל בעיות או כל דבר לא רגיל וחוות דעת וגם ציון מתוך 10 כולל שלדה

4-10 שורות-סיום: בסיום צריכה להיות חוות דעת אישיות על האופניים ועל חלקים ספיצפים או על ההתנהגות בשטח כל דבר שעולה ברוחם אחרי החוות דעת מומלץ לשים תמונה לציין עוד פעם את המחירים ואיפה אפשר להשיג את האופניים יהיה נחמד אם יוסיפו גם ציום מ1 עד 10

תתחילו להפגיז בסיקורים גם כאלה שלא חדשים בפרום ותשקיעו! אני גם מתכוון לסקר את שלי אז יאללה מקווה לראות שלא השקעתי לחינם ויצא מזה איזה שניים שלוש סיקורים יפים חוץ משלי
    כמובן שאפשר גם לסקר חלקים ספציפים שלדה או פריט לבוש או מגן

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

תודה

משתמש מכור האוואטר של Insane123
    שם פרטי
    פרטי , לא ...
    לייקים
    106
    נקודות
    34
    משפט מחץ
    HHHHHH LEGEN........WAIT FOR IT ...................DEIRY !!!!

ציטוט נכתב במקור על ידי ExcLusv1e צפיה בהודעה
    הנה הסבר קצר ויעיל מפי נדי-איך כותבים סיקור!

נתחיל עם טיפים-
    1-הקורא לא ממש מתעניין עם האופניים יפות או אם סבתא שלך קנתה לך אותם תתרכז באופניים ולא בסיפורים איך השגת אותם בטיזנבה-אלא עם כן זה חשוב כמו למשל אופניים שהאפשרות היחידה להשיג אותם היא לייבא מחול...

2-כדי לעשות סיקור אתה צריך לפחות 5 רכיבות שטח ולא סיבוב מחוץ לבית וקפיצה של חצי מדרכה

3- אתה צריך ידע בסיסי באופניים התמצאות בחלקים כדי שתוכל לכתוב על כל חלק ולהבין מה הוא עושה ואיך כל דבר משפיע על ההתנהגות בשטח

4-מן הסתם צריך גם אופניים שלך ולא של חבר שלך שרכבת עליהם שלושה סינגלים

5-אי אפשר לעשות סיקור על אופניים שהרכיבו משלדת בוטיק או כל שלדה שהושגה ללא חלקים אלא עם אתה מסקר רק שלדה או חלק מסוים כמו בולם פדלים מעביר הילוכים וכו....

נעבור לחלק היותר חשוב המבנה

המבנה הוא מרכיב חשוב שבלעדיו הסיקור לא יהיה ענייני ורק יסבך את הדעה לגבי האופניים ואף יגרום לקורא לעזוב באמצא את הסיקור וללכת לעשות ברגל...

6 שורות מקס-פתיחה: נתחיל את הסיקור עם הסבר קצר על האופנים תיאור חיצנוי כללי כגון: שלדה ארוכה מהלך אחורי גדול מהרגיל זווית גדולה או צביעהנ יפה אבל חשוב לא לפרט יותר מדי בנוסף להוסיף מחיר (עדיף טווח מחירים בין החנויות כמו נגיד 1900-2200) וייעוד האופניים או סגנון הרכיבה (אורבן קרוס פרירייד BMX וכו...)

10+ שורות-אמצע:בחלק האמצעי צריך להיות הסבר לא ארוך ולא קצאר על ההתנהגות של האופניים בשטח בלי יותר מדי חוות דעת אישית אלא רק עובדות
    מתחת לזה ישש להציג את המפרט וליד כל חלק או החלקים המרכזיים לתת סיקור קצרצר שכולל בעיות או כל דבר לא רגיל וחוות דעת וגם ציון מתוך 10 כולל שלדה

4-10 שורות-סיום: בסיום צריכה להיות חוות דעת אישיות על האופניים ועל חלקים ספיצפים או על ההתנהגות בשטח כל דבר שעולה ברוחם אחרי החוות דעת מומלץ לשים תמונה לציין עוד פעם את המחירים ואיפה אפשר להשיג את האופניים יהיה נחמד אם יוסיפו גם ציום מ1 עד 10

תתחילו להפגיז בסיקורים גם כאלה שלא חדשים בפרום ותשקיעו! אני גם מתכוון לסקר את שלי אז יאללה מקווה לראות שלא השקעתי לחינם ויצא מזה איזה שניים שלוש סיקורים יפים חוץ משלי
    כמובן שאפשר גם לסקר חלקים ספציפים שלדה או פריט לבוש או מגן
    תודה אני לא בטוח שאני ממש יודע לסקר אבל אני מאוד רוצה עזרה מישהו יכול לעזור בפרטי ?

משתמש מכור האוואטר של iToucher
    שם פרטי
    No name
    לייקים
    209
    נקודות
    980
    משפט מחץ
    לטעות זה אנושי , לסלוח זה אלוהי

ציטוט נכתב במקור על ידי insane123 צפיה בהודעה
    תודה אני לא בטוח שאני ממש יודע לסקר אבל אני מאוד רוצה עזרה מישהו יכול לעזור בפרטי ?
    כן אחי אני אשמח לעזור לך

משתמש מכור האוואטר של Insane123
    שם פרטי
    פרטי , לא ...
    לייקים
    106
    נקודות
    34
    משפט מחץ
    HHHHHH LEGEN........WAIT FOR IT ...................DEIRY !!!!

אז בפרטי אם אפשר כי זה מה שיש לי עכשיו :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.p...84#post7059884

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,547 | הודעות: 8,174,134 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect