שלום אני בן 15 , ואחותי בת 12 . בתור אחד שמכיר אותה היא תמיד יושנת חזק מאוד , אפילו שאני שומע מוזיקה חזק בחדר או רואה סרט או מדבר בפלא' היא יושנת ולא שומעת או אפילו פעם שנשברה צלחת בחדר היא לא שמעה ! אני לא גאה במה שעשיתי וזה מטריד אותי כבר ואני יודע שזה לא בסדר ואני רק יכול להצטער על זה

אני גר באחד מישובי עוטף עזה , ויש לה חרדות מהאזעקות , וליפני כשבועיים היה ממש הרבה אזעקות אז היא רצתה יותר נכון אמא שלי רצתה שנישן ביחד כי היא פוחדת , וזה פעם ראשונה שאני מרגיש מגע של בת אבל ממש , אז במהלך הלילה היא התפכה כזה לצד וכזה חיבקה אותי כמו בסרטים והזזתי אותה ממני ואחרי כמה זמן היא שוב חזרה וכזה לא היה לי אכפת כי הרי מגע של בת , ואז תקף אותי ממש ממש גל של "חרמנות" אז כזה היא חיבקה אותי אז אני יעני מתוך שינה במידה והיא תתעור למרות שהאמנתי שלא ושמתי את היד שלה על הבטן ( יחסית לגיל שלה יש לה חזה עד כמה שזה יהיה מופרך ) אז כל שנייה קצת התקדמתי והיא ישנה בלי חזייה רק עם חולצה אז לקחתי את היד מתחת וממש נגעתי לה שמה

(( ואז שוב פעם "התמתחתי" שמתי על היד קצת מעל התחתון והכנסתי את היד שלי ונגעתי לה שם

רק נגעתי בזה לא דחפתי את הצבעות בפנים )ואז קמתי כזה והתחלתי לאונן ש"הוא" היה חשוף אבל כמובן שהיא ישנה חזק והשפרצתי על הבגדים שלה ואז חזרתי שוב על הפעולות ואז היא פתאום כזה התעוררה וביקשה כוס מים כי היא פוחדת לבד לצאת מהממ"ד וממש נבהלתי ואז כזה נכנסתי להלם שפאק אני לא מאמין שעשיתי את זה ועוד לאחותי כאילו אני לא יודע מה נכנס בי פתאום אולי כי זה הפעם הראשונה שבת חיבקה אותי תוך כדי שינה ובבום כזה נכנס לי הורמונים בגוף שלא הצלחתי לשלוט בהם ? אני ממש אחרי שהבאתי לה כוס מים פשוט בכיתי

ואני עדיין בשוק אני לא יודע למה זה קרה

אני ממש לא הבן אדם מהסוג הזה , אני תמיד נחמד לאנשים אני לא "ערס" אני ה"נחמד" ו"טוב" ותמיד הידיד "הגיי" של כולן אפילו לאונן אני לא מרבה רק שאני ממש כועס ומעוצבן אז אני עושה כזה "דווקא" לה' כי עלפי התורה זה אסור . אני לא יודע מה לעשות זה הורג אותי מבפנים

אשמח לעזרה ולא לתשובות כמו " יחתיכת מגעיל מה אתה עושה לאחותך" וכאלה , אני פשוט לא יודע מה קרה לי באותו רגע הפכתי למפלצת אני בטוח שהיצר הרע פשוט שלט עליי ולא הצלחתי להתגבר

תודה על הקריאה