קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני יודע שזה לא קשור אבל בבקשה כנסו
    על ידי -David- בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-11-2006, 13:09
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-08-2006, 22:02
  3. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 05-03-2006, 20:42
  4. אני יודע שזה לא קשור אבל זה חשוב לי :)
    על ידי FuckTheSystem בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-12-2005, 11:52
  5. [שאלה] אני יודע שזה שאלה מטומטת אבל כנסו
    על ידי W.B בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-11-2005, 14:25
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

משפטי פתיחה ועוד עזרה קטנה(אני יודע שזה חרוש וחופר אבל תעזו לי)גיל 15

ברירת מחדל משפטי פתיחה ועוד עזרה קטנה(אני יודע שזה חרוש וחופר אבל תעזו לי)גיל 15

שמעו אני יודע שזה חופר אבל בבקשה תעזרו לי אני הבנתי שכדי להתחיל אם בחורה צריך להמציא משפט שקשור לסיטואציה שהיא עושה ונימצאת בא אבל איך אני יכול תוך כמה שניות למצוא מה היא עושה?והבנתי גם שיש את חוק שלוש שניות שלדעתי הוא טוב אבל איזה משפט אני כבר יכול להמציא בשלוש שניות?ואני לא כל כך אוהב את הדרך הישירה אז תעזרו לי.
    נ.ב:היום שחיכיתי שאבא שלי יבוא לקחת אותי מבית הספר אז ראיתי שתי בנות מהכיתה שלי והן קראו לי לבוא אליהן.אני כמובן זרמתי והלכתי וביחד ישבנו ודיברנו רגיל .בוא נומר שלא הלך משהו כל כך וגם אבא שלי בא מהר אז ניפרדתי מהן והלכתי הביתה.עכשיו השאלה שלי:איך להמשיך איתן שיחה הלאה או לפחות אם אחת מהן ?אני לא טוב כל כך בפיקאפ .ומחר בבוקר אני יגיד להן בוקר טוב כמובן אבל לא יודע לא הלך כל כך טוב כי דיברנו איזה 5-6 דקות .ולרוב היא דיברה אם חברה שלה ואני כזה הצטרפתי לשיחה ואז היא זרמה איתי קצת אבל בכל זאת לא יודע.איך אני ממשיך שיחה?וזה שהן קראו לי זה אומר שהן רוצות בחברתי או שמתעניינות בי נכון?
    תעזרו לי !איזה משפטים להמציא ואיך להמשיך איתן שיחה
    תודה לעוזרים וסורי על החפירה

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

אם אתה לא טוב בפיקאפ, או באופן כללי עם בנות, כדאי שתשפר את זה לא?
    אני לא מציע לך ללמוד פיקאפ מהרבה סיבות, אבל אם אתה מרגיש שאתה צריך את זה פשוט תתחיל לקרוא ולבצע.

לגבי המשפטים, זה לא באמת משנה, אתה לא צריך להתקע על זה, היא עומדת בתחנת אוטובוס? תשאל משהו בקשר לתחנת אוטובוס, היא הולכת סתם ככה ברחוב? תשאל אותה איך מגיעים ל X או תשאל אותה מאיפה החולצה שהיא לובשת.
    לא ביג דיל, אני מאמין שהבעיה שלך יותר עמוקה מחוסר במשפטי פתיחה, אבל אני לא רוצה להתחיל לחפור פה אז הנה הצעתי את שלי

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    שמעו אני יודע שזה חופר אבל בבקשה תעזרו לי אני הבנתי שכדי להתחיל אם בחורה צריך להמציא משפט שקשור לסיטואציה שהיא עושה ונימצאת בא אבל איך אני יכול תוך כמה שניות למצוא מה היא עושה?
    ממ בשביל זה נועדו העיניים שלך..? תקן אותי אם אני טועה

או שלרובוטי פיקאפ כבר אין עיניים? אני לא כלכך מעודכן..
    הייתי פה.

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

אני בטוח שאתה לא טוב בפיק-אפ רק בגלל שאתה מתבייש לגשת. אתם עשיתם מהתחום הזה אמנות, זה בסך הכל כלי עזר להסיר את הביישנות.
    אני בפורום הזה משהו כמו חודש, לפני זה לא ידעתי מה זה פיק אפ, ובכל זאת ממאמרים שקראתי ברפרוף ומדיונים ופריקות של אנשים פה גיליתי שאני יודע ה-כ-ל על פיק אפ. זה לא תורה מסיני.
    אם תוריד מעצמך את הפאניקה הזאת, ותפסיק לחשוב כמו רובוט "מה צריך להגיד" "מה עכשיו לעשות" ולהשתמש בכל המושגים האלה תראה שיהיה לך יותר קל.

בפוסט הזה ספציפית מה שאתה מבקש זה שיביאו לך משפטי פתיחה. פה בדיוק הבעיה.
    אי אפשר להביא משפט פתיחה, כי אני בטוח שכל אחד פה מאלתר בכל סיטואציה מחדש.
    אתה לא יכול להשתמש ב3-4 משפטי פתיחה כל החיים, או משפט פתיחה לכל סיטואציה.
    היום לדוגמא, כבר הזמינו אותך לשבת איתן, יכולת לבוא להגיד להן "מה קורה, אתן מחכות למישהו? כי אבא שלי בא לאסוף אותי אם אתן צריכות טרמפ" זה לא צריך להיות מסובך, לא צריכה להיות עקיצה או הכרזת כוונות. בסך הכל להתחיל שיחה ולא לעמוד כמו גולם.

במקרה אחר שהבנות לא קוראות לך, ואתה ניגש לבחורה ורוצה להתחיל לדבר איתה, זה בדיוק אותו דבר.
    אתה ניגש אליה, אומר לה כל דבר העיקר לפתח שיחה. תוך כדי שיחה אתה כבר יכול להתחיל לקרוא אותה, לראות מה היא אוהבת, מה היא לא אוהבת. וככה לנתב את השיחה לפי איך שאתה רוצה, אבל היא תרגיש שאתה והיא באותו ראש.

מורחקים
    שם פרטי
    liora
    לייקים
    1
    נקודות
    121

אל תתבייש , תיהיה אתה - ולך עלזה , תאזור אומץ .

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי LIORA ESPOMAU צפיה בהודעה
    אל תתבייש , תיהיה אתה - ולך עלזה , תאזור אומץ .
    עד כמה נדוש שזה נשמע.. תחלס זאת הדרך
    מן הסתם יש כל מני קווים מנחים שיכולים לעזור לך, אבל "משפטי פתיחה" זה לא קווים מנחים

כל הרעיון של 3 שניות זה לא לחשוב יותר מדי אלא פשוט לגשת ולהגיד משהו, תנסה, אתה תראה שזה לא כזה נורא
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

בסופו של דבר כשמגיעים להבנה טובה של פיקאפ מבינים שהעצה הנדושה: "תהיה עצמך" היא נכונה, ואם רוצים להצליח זה מה שצריך לעשות.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

משפט פתיחה נועד לאנשים שאתה לא מכיר בכלל. אתה יכול לשנן איזה 3 משפטי פתיחה, מתישהו אתה תאהב אחד מהם יותר מכולם. 3 שניות תחשוב ותגיד מה שבא לך, אם לא הצלחת לחשוב על משהו יש לך תוכנית גיבוי - המשפט פתיחה המוכן שלך. עם הזמן מן הסתם אתה תבין שלמשפט עצמו אין הרבה משמעות כמו שכבר אמרו לפניי...
    לגבי השאלה שלך, כן זה מראה שיש להן עניין כלשהו בך, אתה יכול לקחת את זה בשיניים ולנצל את מלוא הפוטנציאל ואתה יכול להניח למומנטום להיהרס. אין הרבה חוקים למצבים שלך, אתם כבר מכירים מהכיתה - אתה צריך להיות גבר, וכל פעם שמתחשק לך לעשות משהו אבל אתה אוסר לעצמך מסיבה כזאת או אחרת - זה אומר שזה בדיוק הדבר הנכון לעשות (מהספר של מאפ"י).
    בסוף זה בחורות עם מעט ניסיון ביחסים עם גברים, מספיק שתראה קצת אסרטיביות וביטחון וקנית אותה, הן לא רגילות לזה בגיל הזה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect