לאחרונה התחלתי לבשל, אני ממש אוהבת, אם אני רוצה להכין עוף...מאיפה מומלץ לקנות? אני רוצה משהו איכותי, אני מבשלת ארוחה בסופ"ש הבא לחברות מהצבא ובא לי משהו טעים. האם יש הבדל בטעם אם קונים בקצביה או בסופר?
לאחרונה התחלתי לבשל, אני ממש אוהבת, אם אני רוצה להכין עוף...מאיפה מומלץ לקנות? אני רוצה משהו איכותי, אני מבשלת ארוחה בסופ"ש הבא לחברות מהצבא ובא לי משהו טעים. האם יש הבדל בטעם אם קונים בקצביה או בסופר?
|
|
אבל רציתי משהו איכותי ובריא, זכור לי במעורפל איזה כתבה שיצא לי לראות על גידול עופות וכמות אנטיביוטיקה מוגזמת שמשתמשים בה וזה ממש הגעיל אותי, רציתי לקנות עוף שמגדלים אותו ללא אנטיביוטיקה, אמרו לי שגם יש הבדל בטעם...אני רק לא יודעת איפה קונים דבר כזה וממש בא לי לנסות...
מה ז"א אני לא יכולה לדעת איך גידלו את זה...? אם אני רוצה לקנות עוף שהוא בגידול טבעי ללא אנטיביוטיקה אני צריכה לגדל אותו בעצמי..? זאת הדרל היחידה?..בטוחה שלא...
![]()
במידה ואת מעוניינת לרכוש מוצר כלשהו שהוא דגל באופן טבעי וללא תוספים כימיקליים את תמיד יכולה לחפש על המדף מוצרים אורגניים, יש כמעט בכל סופר מוצרים שכאלה, אך חשוב לציין כי המחיר על המוצרים הללו הוא כמעט פי שתיים.
כן בדיוק קראתי כאן בפורום אחר על העוף של טבעוף...מישהו ניסה/ ניסתה? מענין אותי לדעת איך זה...אבדוק אם בכלל אפשר לקנות את זה בכל מקום, אם יש...לפעמים זה שווה את המחיר כשמדובר בבריאות ....![]()
לכי על בטוח קני מהסופר למה בקצבייה
אי אפשר להשגיח עליהם כ להזמן
מה זה הכשר? עטיפה צהובה.? אני יודעת שאי אפשר להשגיח כל הזמן, אבל אפשר לקנות משהו שהוא בגידול טבעי, ללא אנטיביוטיקה....בכל אופן לקראת החג ביקשתי מאמא שלי לקנות את של טבעוף ואז ניראה אם אני אפול בקסמיו...בסוף לחברות שלי לא הכנתי עוף הכנתי ארוחה עם הרבה סלטים ופשטידות, היה טעים..
![]()
מה לא הבנתי...אפשר לקנות טעבוף בשופרסל? מה זה אדום אדום??.....בכל אופן אמא שלי כבר קנתה טבעוף...חייבת לציין, לא יודעת למה יש לו טעם יותר טוב מלעוף אחר....ואמא שלי מכינה את העוף במתכון קבוע ככה שזה לא קשור לתיבלון או משו.