אני יודע שבהולנד אבל איפה עוד?
אני יודע שבהולנד אבל איפה עוד?
|
|
גרמניה עד 15 גרם
אלבניה
ארגנטינה - רק במקומות מסויימים
בלגיה - מוגבל עד 3 גרם בלבד
אירלנד
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
רק לידע כללי לפי מה שהבנתי יש עוד המון מקומות שרשמית הוא לא חוקי אבל אתה מקבל קנס בלבד
בהולנד אגב יש חוק שאוסר מכירת קנביס לזרים. (כלומר שאתה חייב תעודת אזרחות הולנדית.)
נערך לאחרונה על ידי _Anonymous_; 08-09-2011 בשעה 15:41.
הכוונה שבארצות שיש את החוק עד כמות מסויימת של גרם, הכוונה היא שאם תופסים אותך אם זה והכמות היא פחות מהחוק אז לוקחים לך את זה, ואם זה יותר זה יכל להגיע למישפט ואף כלא..
לא מדוייק.
החוק החדש שיצא בהולנד מגביל את "הקופישופס" להכניס לתוכם רק אזרח הולנדי או אדם שמחזק באזרחות הולנדית.
כמו כן המכירה של הקנאביס מוגבלת רק לאזרחים והמכירה הוגבלה רק למקומות מסויימים בהולנד.
אני יודע שזה משמע מבאס אבל זה נכון - אמסטרדם כבר לא אטרקציה כמו פעם ... אני מאוד מקווה שהתיירות שם תפגע מההחלטה
הפזיזית הזאת עד כדי כך שהם יבטלו את החוק.
ד"א החוק נכנס בהדרגה ואמור להיכנס במלואו רק בתחילת 2012 ככה שכל המקדים זוכה.
----
לזה ששאל
אין לך הגבלת זמן, כשאומרים לך הגבלה ל X גרם הכוונה היא שבמידה ושוטר עוצר אותך לבדיקה ונמצא עליך יותר מ X גרם שמותר בחוקכל כמה זמן? שעה? יום? שבוע?
השוטר רשאי להחרים לך את החומר, לעצור אותך ואפילו להגיש עליך כתב אישום.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
אבל למה ששוטר סתם יסתובב ברחוב ויבדוק אנשים?
A Fistful Of Dollars
חחחחחחחח איזה שאלות תהיו בריאים.
אם תופסים אותך עם 15 גרם או פחות - לא עברת על החוק.
אם תופסים אותך עם מעל 15 גרם - קנס/מעצר/משפט/וואטאבר
למה שוטרים מחפשים? כמו ששוטר תנועה מחפש אנשים שנוסעים מהר, כמו ששוטר יתפוס קיוסק שמכר אלכוהול לילד מתחת לגיל 18!
כמה עולה? שזה יהיה רלוונטי לגביך תדע. למה מעניין אותך כמה עולה אם אתה לא מתכנן לטוס? ואם אתה כן מתכנן, באמת מעניין אותך כמה עולה? הרי בשביל זה באת!
ועוד משהו בלי קשר, החוק ייכנס לתוקף [אם בכלל] מתחילת 2012.
בגדול המהות של החוק הוא פיקוח על מכירת הקנאביס, מה שאומר סגירה של קופי-שופס ומקומות אחרים שאפשר לרכוש בהם.
והמכירה המסודרת תהיה רק לאזרחי הולנד או האיחוד האירופאי [או איך שלא קוראים להם]
תגיד שאתה לא יודע כמה עולה וזהו
ואם אתה כן יודע למה אתה לא אומר? אני לא מתכוון לטוס לשם במיוחד בשביל זה ואז לגלות פתאום ש15 גרם עולה 100$ או יותר (סתם זורק מספר).
נערך לאחרונה על ידי _Anonymous_; 09-09-2011 בשעה 14:38.