נכתב במקור על ידי בניון אחי מזל טוב וכל הכבוד לך אחלה סכום ותמשיך ככה אני מקווה שאוכל גם לפתוח אתר ולהרוויח עם כל העיסוקים הרבים שיש לי עכשיו תודה אחי היקר וכמו שאני מכיר אותך אתה תצליח.
בברכה,.Mishel - מנהל כסף ברשת.
נכתב במקור על ידי mishel2586 תודה אחי היקר וכמו שאני מכיר אותך אתה תצליח. שמע יש סיכוי אתה מביא לי לינק לאתר כפרה ? =-O
דרגון בול זי לצפייה ישירה
נכתב במקור על ידי MichaelItsMe3 שמע יש סיכוי אתה מביא לי לינק לאתר כפרה ? =-O כבר כתבתי לך על הקיר שביקשת
נכתב במקור על ידי mishel2586 כבר כתבתי לך על הקיר שביקשת כתבת לי לך תזדיין יזונה אסור להגיד קללות בציבור D: וזה לא האתר שלך FUCK YOU BITCH הייתי מצפה ממנהל יפה וסקסי כמוך לפרק אותי חזק בישבן.
נערך לאחרונה על ידי .Mishel; 08-09-2011 בשעה 20:39.
נכתב במקור על ידי MichaelItsMe3 כתבת לי לך תזדיין יזונה אסור להגיד קללות בציבור D: וזה לא האתר שלך הייתי מצפה ממנהל יפה וסקסי כמוך לפרק אותי חזק בישבן. איכ מה אני כמוך ? קיצור אם תספים פה אאלץ לתת לך הזהרה נדבר במסן עוד מעט
נערך לאחרונה על ידי .Mishel; 08-09-2011 בשעה 20:40.
נכתב במקור על ידי mishel2586 איכ מה אני כמוך ? קיצור אם תספים פה אאלץ לתת לך הזהרה נדבר במסן עוד מעט איכ אתה מנצל את זה שאתה מנהל ויש לך גישות לערוך לי את ההודעות תחמן שכמותך בקיצור תתחבר למסן חתיך
מזל טוב אחשלי אבל מה זה גוגל אדסנס ואיך אפשר להתחיל להיות בזה? צריך אתר או משהו? ותוך כמה זמן קיבלת את זה?
נכתב במקור על ידי Stores מזל טוב אחשלי אבל מה זה גוגל אדסנס ואיך אפשר להתחיל להיות בזה? צריך אתר או משהו? ותוך כמה זמן קיבלת את זה? סוג של תוכנית שותפים. אתה מקבל כסף על אנשים שלוחצים על פרסומות שמוצבות באתר שלך. שבוע בערך.
מזלט
יפה מאוד , אשמח גם לקבל פרטים על האתר.
נכתב במקור על ידי mishel2586 תודה אחי אני חושב שכן תודה אחי חאי אפשר תאתר שלך(תלינק לאתר)
חוקי הפורום