קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כמה שאלות בקשר לפיפא 2006
    על ידי nadavos בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-10-2005, 17:22
  2. כמה שאלות
    על ידי ~xXx~ בפורום Counter Strike
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 10:48
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 20:27
  4. כמה שאלות קטנות
    על ידי matan45 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 15:17
  5. יש לי כמה שאלות לגבי המשחק NHL 2006
    על ידי RaUl בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 15:57
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

כמה שאלות

משתמש מתקדם האוואטר של anibeatrafhh
    לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

Question כמה שאלות

אני יספר לכם קצת על עצמי ואני רוצה שתענו לי על כמה שאלות

טוב אז ככה אני בן אדם חברותי מדבר עם כולם בן אדם של צחוקים עושה מלא שטויות והרבה פעמים אומרים לי איזה שרוט אתה אבל לא מכוונה רעה סתם כאילו כמו שאומרים למישהו איזה מצחיק אתה אז בגלל שטות שאני עושה אז אומרים לי דבר כזה

*צונזר כדי לא להחשף *

ואני עושה עוד פול שטויות זה רק קצה הקרחון
    אז השאלה שלי זה נראה לכם שזה טוב להיות בן אדם כזה שעושה דברים כאלה ושאומרים לו "שרוט" או שזה סתם רע ומוריד מהערך שלי?
    נערך לאחרונה על ידי anibeatrafhh; 12-09-2011 בשעה 07:44.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי anibeatrafhh צפיה בהודעה
    אני יספר לכם קצת על עצמי ואני רוצה שתענו לי על כמה שאלות

טוב אז ככה אני בן אדם חברותי מדבר עם כולם בן אדם של צחוקים עושה מלא שטויות והרבה פעמים אומרים לי איזה שרוט אתה אבל לא מכוונה רעה סתם כאילו כמו שאומרים למישהו איזה מצחיק אתה אז בגלל שטות שאני עושה אז אומרים לי דבר כזה

נגיד היה שיר "tonight im fucking you " אז באתי לאיזה אחת(שאני מכיר ) אמרתי לה את זה כאילו באותו זמן שהשיר היה ההיא כולה הייתה בהלם חחח
    אז שטויות כאלה אני עושה יעני לא שם זין מדבר חופשי ועושה דברים חופשי מי שראה אותי גם במפגש פורום שהיה ראה פחות או יותר איזה שטויות אני עושה (הצעת נישואין וכאלה )

ואני עושה עוד פול שטויות זה רק קצה הקרחון
    אז השאלה שלי זה נראה לכם שזה טוב להיות בן אדם כזה שעושה דברים כאלה ושאומרים לו "שרוט" או שזה סתם רע ומוריד מהערך שלי?
    עזוב ערך זה באמת שטויות.
    אם אתה נהנה ואוהב מה שאתה עושה , יראו את זה עליך , והכל יהיה פיקס.
    אם אתה מודע לעצמך , ליכולות שלך ולמעשים שלך - אתה לא תצטייר כליצן. אלא כאחלה גבר.

קח דוגמא.
    יש לי חבר , עושה המון שטויות.. אבל הוא לא מודע לזה. הוא לא עושה את זה בכוונה ! זה באופי שלו.
    מה זה שטויות.. כל מיני קטעים מוזרים , שכל מי שמסביב רואה ונשפך מצחוק.. וההוא כאילו בעולם אחר , מנותק , לא מבין ולא שם לב לדברים שקורים מסביבו. (אין לו איזה בעיה או פיגור או משהו.. הוא פשוט תמהוני כזה)
    אנשים מסתלבטים על חשבונו חופשי , וההוא לא יודע מזה אפילו.

לעומת זאת , אני מכיר בנאדם אחר , עושה מלא שטויות - במודע. הוא עושה את זה בכוונה , כי זה כיף , כי זה מצחיק , כי זה גם באופי שלו.
    אבל הוא מודע לזה , ואנשים לא יכולים להסתלבט עליו אלא להסתלבט איתו.

זה ההבדל , הגבול הדק שבין שרוט-דפוק לשרוט-שאקל , בין אידיוט לגאון , בין חמור לכריש

בהצלחה יא כריש !
    הייתי פה.

לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

ציטוט נכתב במקור על ידי dins8 צפיה בהודעה
    עזוב ערך זה באמת שטויות.
    אם אתה נהנה ואוהב מה שאתה עושה , יראו את זה עליך , והכל יהיה פיקס.
    אם אתה מודע לעצמך , ליכולות שלך ולמעשים שלך - אתה לא תצטייר כליצן. אלא כאחלה גבר.

קח דוגמא.
    יש לי חבר , עושה המון שטויות.. אבל הוא לא מודע לזה. הוא לא עושה את זה בכוונה ! זה באופי שלו.
    מה זה שטויות.. כל מיני קטעים מוזרים , שכל מי שמסביב רואה ונשפך מצחוק.. וההוא כאילו בעולם אחר , מנותק , לא מבין ולא שם לב לדברים שקורים מסביבו. (אין לו איזה בעיה או פיגור או משהו.. הוא פשוט תמהוני כזה)
    אנשים מסתלבטים על חשבונו חופשי , וההוא לא יודע מזה אפילו.

לעומת זאת , אני מכיר בנאדם אחר , עושה מלא שטויות - במודע. הוא עושה את זה בכוונה , כי זה כיף , כי זה מצחיק , כי זה גם באופי שלו.
    אבל הוא מודע לזה , ואנשים לא יכולים להסתלבט עליו אלא להסתלבט איתו.

זה ההבדל , הגבול הדק שבין שרוט-דפוק לשרוט-שאקל , בין אידיוט לגאון , בין חמור לכריש

בהצלחה יא כריש !
    האמת? חיכיתי לתגובה שלך כי יש לך תגובות number One
    אז אם זה ככה אני זה מהשרוט-שאקל בנים וגם בנות (במיוחד בנות ) אומרים לי "אין עליך " "מת/ה עליך" "יא תותח" ודברים כאלה הבהרתה לי כמה דברים אז תודה אחי יאללה זזתי לראות חוף ג'רזי

אם יש למישהו משהו להוסיף אני אשמח
    נערך לאחרונה על ידי anibeatrafhh; 09-09-2011 בשעה 02:39.

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי anibeatrafhh צפיה בהודעה
    האמת? חיכיתי לתגובה שלך כי יש לך תגובות number One
    אז אם זה ככה אני זה מהשרוט-שאקל בנים וגם בנות (במיוחד בנות ) אומרים לי "אין עליך " "מת/ה עליך" "יא תותח" ודברים כאלה הבהרתה לי כמה דברים אז תודה אחי יאללה זזתי לראות חוף ג'רזי
    בכייף אחויה , שמחתי לעזור
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שים לב שאתה לא הופך ל"ליצן החצר" של בחורות...
    יש הבדל בין להיות מצחיק ולעשות שטויות בקטע מגניב, לבין מצב שבו אתה מייצר תחושה ששום דבר שתעשה הוא לא רציני ולא עומד על שתי רגליים. זה יפה שאתה נהנה, אבל תשקול איפה אתה מייצר מידה נכונה של "התנהגות נפשית בריאה/טובה". מקווה שהבנת את הכוונה שלי...

אין מה להוסיף דין עם התגובות שלו תמיד מסכם הכל איכשהו גם אני שרוט "שאקל" היו לי כמה פעמים שהסתלבטו עליי אבל אתה יודע על הזין שלי חח... כי אני מרגיש טוב עם מה שאני ועם מה שאני עושה וזה מה שחשוב
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 09-09-2011 בשעה 07:15.

לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

ציטוט נכתב במקור על ידי Nomios1 צפיה בהודעה
    שים לב שאתה לא הופך ל"ליצן החצר" של בחורות...
    יש הבדל בין להיות מצחיק ולעשות שטויות בקטע מגניב, לבין מצב שבו אתה מייצר תחושה ששום דבר שתעשה הוא לא רציני ולא עומד על שתי רגליים. זה יפה שאתה נהנה, אבל תשקול איפה אתה מייצר מידה נכונה של "התנהגות נפשית בריאה/טובה". מקווה שהבנת את הכוונה שלי...
    כן אני תמיד שם לב לזה וגם מנסה להכניס עוד אנשים למה שאני עושה ככה שלא רק אני עושה את זה

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    אין מה להוסיף דין עם התגובות שלו תמיד מסכם הכל איכשהו גם אני שרוט "שאקל" היו לי כמה פעמים שהסתלבטו עליי אבל אתה יודע על הזין שלי חח... כי אני מרגיש טוב עם מה שאני ועם מה שאני עושה וזה מה שחשוב

צודק

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

שטויות -כל הזמן- זה טוב לשלשב שבו אתה מתחיל עם הבחורה, יעני להתחלה התחלה, אחרי איזשהו זמן תצתרך להיות רציני, לאו דווקא רציני, הכוונה שהיא תראה שיש לך גם קצ שכל מאחורי כל זה
    וגם חוץ מלשעשע את כולם, באיזשהו שלב תצתרך גם לנסות לעשות צעד מיני, שגם זה קצת מעבר ללעשות שטויות

בגדול אבל, אם אתה בן אדם מצחיק ומשעשע, זה תמיד טוב
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect