קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. black tear חתימתך מוכנה
    על ידי selaf בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 14:33
  2. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 15:42
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

[ייעוץ] נראה כאילו היא מוכנה לסקס רק אם נהיה בקשר רציני

ברירת מחדל [ייעוץ] נראה כאילו היא מוכנה לסקס רק אם נהיה בקשר רציני

הכרתי מישהי לפני שבוע, התנשקנו תוך 2 דקות מהרגע שהיא דיברה אליי ובנשיקות שלה הרגישו את החרמנות שלה חח.

עכשיו ככה, היא ילדה טובה כזאת יש מצב טיפה ביישנית, כי היא כאילו מהאלה שכל דבר שתגיד להם אז "זה בסדר" קצת חוסר עמוד שדרה לא אוהב את זה =\ אבל מצד שני היא מצחיקה נחמדה והיא לא כזאת טיפשה אז זה עוד איכשהו בסדר, התמזמזנו שוב כמה פעמים מאז הבעיה שנגיד כשאני מתנשק איתה אני מעביר לה ידיים על כל הגוף והכל והיא לא ממש היא מלטפת לי את הפנים וזה אבל נראה כאילו היא נהנית רק מהנשיקה ותאמינו לי שאני נוגע בה טוב מאוד איפה שצריך, אגב כשאני מגיע לכוס אז יש מצב שאני טיפה נוגע (וגם זה מעל) ואחרי כמה שניות היא מזיזה לי את היד, מתישהו יצא לי לדבר איתה על זה אמרתי לה שאני רואה שהיא מתה לזה לפי הנשיקות שלה אז למה שלא נזרום? (כן אני יודע שאני לא צריך להתווכח או משהו ולפעול רק רגשי אבל הייתי חייב לדעת מה היא תגיד) והיא אמרה שבכללי היא מחפשת קשר, ושחוץ מזה זאת פגישה ראשונה (זה היה יום אחרי שראיתי אותה במסיבה) שלנו, היום שוב פעם התמזמזנו ולא כל כך ציפיתי שהיא תזרום ליותר למרות שזה היה באוטו שלי כי זה היה רק לאיזה משהו כמו 20 דקות חצי שעה והיא הייתה כבר צריכה לחזור הביתה.

יש 2 בעיות:
    1.אני לא מרגיש אליה בינתיים כלום ואני לא מאוהב בה או משהו, ואם אני לא מאוהב בה אני לא מתכוון להיות חבר שלה סתם ככה זאת אומרת לזיין ואז לזרוק אותה, אני לא בן זונה, מצד שני אני לא רוצה לאבד את הקצת שיש לי איתה עכשיו (את כל המזמוזים זה בכל זאת משהו חח)
    2.לקחת אותה לבית שלי זה טיפה בעייתי למרות שאני באמת צריך לנסות, פשוט היא גרה קצת רחוק ולי ייצא כנראה יותר לראות אותה כשאני אחזור למכללה שלי (אני נמצא שם 5 ימים בשבוע) כי היא גרה קרוב וגם יש לה אוטו (מזל שיש את 2 הדברים האלה חח), והיא חוזרת כל יום ב7 בערב מהצבא, לא תמיד יש לי זמן להיפגש איתה אבל כשיהיה אז בכיף, והבעיה שהיא לא נראית לי מהטיפוס שתביא אותי אליה הביתה (אולי רק אם אני אהיה חבר שלה), או שאני אבקש ואז זה יכול להיות קצת נידי חח, ויצא לי להיפגש איתה בינתיים סתם על ספסל מסריח, יש מצב גם מתישהו נשתה ונאכל ביחד אז כל מה שנותר לי זה לקוות שהיא תזמין אותי אליה הביתה חח ושהיא תזרום,

אבל בכל זאת יש לכם הצעות?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

כמעט כל הבנות יגידו לך שבכללי הן מחפשות קשר...
    יש בנות עם 'חוקים' שיגבילו את עצמן באקטים מיניים, לפעמים אפשר לגמש את החוקים, ולפעמים אין מה לעשות.
    עזוב אותך מהגדרות, תצא איתה, תהנה, ותלך לפי מה שזורם לך. אל תדבר איתה על זה בכלל.
    היא לא אמרה לך בכלל משהו כזה, אתה פשוט מניח. הרבה בנות לא ישר יזרמו בפגישה ראשונה יום אחרי שפגשת אותה במסיבה.
    כן, כנראה שהיא לא מחפשת סטוץ, זה לא אומר שהיא תשכב עם מישהו רק בקשר רציני.

אם אתה רוצה שהיא תבוא אליך, תציע לה משהו שתעשו אצלך בבית, ואז כבר תיפגשו אצלך כי יש לה אוטו. לראות סרט \ להכין סושי או לא משנה מה...

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

אין שום חוקים "נכון אני מבין אותך, את צודקת, מצד שני לפעמים הכי מרגש כשזה לא בקשר, מה שחשוב באמת הוא האינטימיות ולא המושג" או משהו בסגנון
    פשוט תמשיך בכיוון הזה, אל תתכנן יחד איתה, פשוט תהיו במקום ובזמן המתאים
    (לא חייב בבית, גם בחוף אפשר)
    ותזרים הלאה
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

LMR - פשוט כשהיא לא נותנת לך לגעת לה בכוס תעצור הכל תכניס איזה דיסק ותגיד לה את חייבת לשמוע את זה.. או כל דבר בסגנון, ואז אחרי כמה דקות שאתה מתחרמנים שוב תגיד לה לעשות את מה שהיא לא נתנה לך לדוגמה, אתה בא להוריד לה את המכנסיים והיא מתנגדת, אז עוצר הכל ואומר לה את חייבת לשמוע את הדיסק הזה, אחרי כמה דקות אתם מתחרמנים שוב ואתה אומר לה "תורידי את המכנסיים"

לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    LMR - פשוט כשהיא לא נותנת לך לגעת לה בכוס תעצור הכל תכניס איזה דיסק ותגיד לה את חייבת לשמוע את זה.. או כל דבר בסגנון, ואז אחרי כמה דקות שאתה מתחרמנים שוב תגיד לה לעשות את מה שהיא לא נתנה לך לדוגמה, אתה בא להוריד לה את המכנסיים והיא מתנגדת, אז עוצר הכל ואומר לה את חייבת לשמוע את הדיסק הזה, אחרי כמה דקות אתם מתחרמנים שוב ואתה אומר לה "תורידי את המכנסיים"
    היית עם בחורה פעם?
    זאת לא מכונה, וכמה פעמים אפשר להחליף דיסק? ותחלס אם היא לא רוצה אז היא לא רוצה
    הבחורה במקרה שלנו כן רוצה

בכל מקרה הבעייה שבאת לדבר איתה על זה, במקום פשוט להביא אותה הבייתה
    השיחה הזאת הלחיצה אותה, מעבר לזה שכנראה לא הייתם בסביבה שיכולת באמת להפשיט אותה באותו המקום
    היא לא צריכה קשר היא צריכה נוחות
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 10-09-2011 בשעה 03:53.
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    אני לא מרגיש אליה בינתיים כלום ואני לא מאוהב בה או משהו, ואם אני לא מאוהב בה אני לא מתכוון להיות חבר שלה סתם ככה זאת אומרת לזיין ואז לזרוק אותה
    אם אתה לא מרגיש אליה כלום , כנראה שזה מה שאתה מראה לה.
    כמו שהחבר'ה מלמעלה רשמו , יכול להיות שהיא בוחנת אותך , יכול להיות שזאת ההתנגדות של הרגע האחרון
    יכול להיות שהיא לחוצה , יכול להיות שהיא לא בטוחה שזה מה שהיא רוצה.
    יכול להיות שהיא רוצה אותך כחבר ולא כיזיז.

יכול להיות שאתם לא באותו ראש

אבל בכל זאת יש לכם הצעות?
    קצת קשה לי להציע לך מה לעשות ממצב כזה ,
    התמודדות עם LMR זאת לא המומחיות האישית שלי...
    אנלא בןאדם של סטוצים.. /:

מה שכן - אני לא רואה את עצמי בא , דופק מישהי רק בשביל האקט ואז מעיף אותה קיבינימאט

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין לי אוויר שמע !

לא נותנת להביא חיבוק ונשיקה? מחליפים דיסק !
    לא נותנת להוריד תמכנס? מחליפים דיסק !
    לא נותנת לדחוף אצבעות? מחליפים דיסק !

אחי.......

התקלקלה לי המערכת /=
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 10-09-2011 בשעה 04:52.
    הייתי פה.

דין, ככה:
    אם אתה לא מרגיש אליה כלום , כנראה שזה מה שאתה מראה לה.
    כמו שהחבר'ה מלמעלה רשמו , יכול להיות שהיא בוחנת אותך , יכול להיות שזאת ההתנגדות של הרגע האחרון
    יכול להיות שהיא לחוצה , יכול להיות שהיא לא בטוחה שזה מה שהיא רוצה.
    יכול להיות שהיא רוצה אותך כחבר ולא כיזיז.
    יכול להיות שאתם לא באותו ראש
    לא מדויק אחי, כאילו זה לא שאני לא מרגיש אליה כלום, אני מתזמז איתה בחושניות והכל וכל זה אפילו החמאתי לה על השדיים המדהימים שלה חחח (שבסוף המידה שלהם רק 70B חברים שלי ראו אמרו שזה לא הגיוני וגם אני אמרתי ), בכל אופן לא משנה אבל אני לא מצטער שעשיתי את זה כי אני מראה לה שאני גם מביע בה עניין מיני אולי בקרוב אני יראה לה גם שאני מעוניין יותר רגשית, כי אני אסביר לכם מה הקטע, זה אולי נשמע קצת דפוק אבל כנראה בגלל שאני לא מאוהב בה מעל לראש והיא לא בחורת החלומות שלי, אבל אחרי שכמה חברים שלי ראו אותה ויענו "אישרו" שהיא נראית טוב ופירגנו אז הבנתי שהיא די עונה על הדרישות שלי (כן סורי שאני הייתי נתון להשפעה שלהם אבל לצערי ככה הראש שלי עבד אז...) בכל אופן עכשיו לא אכפת לי לאף אחר מה הוא חושב עליה, גם אם אלוהים הגדול בכבודו ובעצמו ירד לפה ויגיד לי שמע יש לה גוף קצת סבבה (יש מצב יותר לא ראיתי אותה בדברים הכי מחטבים בעולם) מה שהכי טוב אצלה זה השדיים אבל הפנים שלה נראות כמו חרא של סוסים חחחחח אז לא אכפת ליי!! כי מבחינתי לפחות היא נראית סבבה לגמרי עכשיו כששינו לי קצת את המחשבה (גם בהתחלה היא נראיתה ככה פשוט לא הייתי בטוח חח), ותאמת שזה ככה בגלל שהיא זרמה איתי די מהר ולא היה לה ביטחון (ככה חבר שלי אמר אז הוא אמר לי לך אליה אני יודע שהיא תזרום איתך חח אז כנראה ממש ראו עליה את החוסר ביטחון, אבל באמת היא פרח שאם אני יטפח קצת מבחינה חיצונית וקצת פנימית במידה ואני יתאהב בה אז אני ישנה אותה לטובה כמה שאפשר =] או לפחות ינסה.

אלה שהיו לי לפניה היו יחסית זוועה בעיקר מבחינת טיפוח, לא מכוערות אבל מבחינת טיפוח פשוט י צ ו ר י ם (אצל אחת זה התבטא בשיער ופעם אחרת היה ריח של שום מהפה שלה אצל הראשונה זה התבטא בדברים שאתם וואלה באמ אמא שלי לא רוצים לדעת או במילים אחרות בגלל שלזאתי עם השיער המגעיל חתכתי איתה מהר לא ראיתי את שאר הגוף שלה אם היא לא מטופחת רק שם, וכן הייתי כל כך יצור מגעיל למרות שאחרי זה לא התקרבתי אליה יותר כן וגם בזכותה ואני שמח,

כי אני לא כלב ויש לי סטנדרטים כבר, בכללי עברתי שינוי פשוט ע צ ו ם עד בלתי נתפס! (באמת שזה עוד לא נקלט לי בראש כמה כל כך טוב לי בחיים וסתם ככה לכאורה חח) בכמה ימים האחרונים ואם זו לא מחלה סופנית או משהו (כי תכלס הייתי חולה קצת לפני כמה ימים והרגשתי משהו משתנה בי באמת במוח כאילו בקטנה, יש מצב זה פסיכולוגי פשוט כי היה לי חלום ממש מוזר והזוי עם מספרים וכל מיני אימרות קצרות ופתגמים ואני לא זוכר כלום ואז יום אחרי זה המשכתי להרגיש חרא כי עדיין הייתי חולה וזהו מאז יום אחרי התחלתי להיות אדם חדש ומאז זה רק הלך והשתפר עד היום שכרגע זה השיא אבל זה כי לא המשכתי עדיין לחיות הלאה =]]] אני מתכוון לפרסם פה פוסט מפוצץ על אינר גיים ואני אספר את הסיפור האישי שלי מנקודת פיקאפ ככה בקטנה כדי שכולם יוכלו לקרוא ליהנות ולהשכיל )
    קצת קשה לי להציע לך מה לעשות ממצב כזה ,
    התמודדות עם LMR זאת לא המומחיות האישית שלי...
    אנלא בןאדם של סטוצים.. /:
    מה שכן - אני לא רואה את עצמי בא , דופק מישהי רק בשביל האקט ואז מעיף אותה קיבינימאט
    לא מתכוון לזיין אותה ולזרוק גם אם לא תהיה פה אהבה ושנהיה חברים, אז אני לא רוצה לזרוק אותה קיבינימט רוצה להמשיך להזדיין איתה מהצד כיזיזה עד שאני אמצא את האחת חח אם בכלל בזמן הקרוב .

לייקים
    106
    נקודות
    50

אין בעייה עם סטוצים רק אל תשקר לבחורות, אל תתן להם להבין שאתה מאוהב בהם רק כדי לזיין אותם
    בחורה שאני רוצה אותה רק לזיון אני אתן לה להבין את זה (לא בקטע אע, בקטע טיפה רומנתי)
    ולפי הסיפורים שלך היית רק עם כונופת, מה זה הדברים האלה? ריח רע? שער על הפנים? פנים חרא?
    תעלה סטנדרטים אחי

Hitch

אם לסכם את כל מה שנאמר פה:
    תחליט סופית מה אתה רוצה ממנה ותעשה רק את זה. יש ניגוד רצונות? תהיה נחמד ותעבור הלאה, בלי לפחד לאבד אותה.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

אם אתה רוצה, לך על זה. אם לא אז לא. חחח כדאי לא לעשות מסקס עניין

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

דין, ככה:

לא מדויק אחי, כאילו זה לא שאני לא מרגיש אליה כלום, אני מתזמז איתה בחושניות והכל וכל זה אפילו החמאתי לה על השדיים המדהימים שלה חחח (שבסוף המידה שלהם רק 70B חברים שלי ראו אמרו שזה לא הגיוני וגם אני אמרתי ), בכל אופן לא משנה אבל אני לא מצטער שעשיתי את זה כי אני מראה לה שאני גם מביע בה עניין מיני אולי בקרוב אני יראה לה גם שאני מעוניין יותר רגשית, כי אני אסביר לכם מה הקטע, זה אולי נשמע קצת דפוק אבל כנראה בגלל שאני לא מאוהב בה מעל לראש והיא לא בחורת החלומות שלי, אבל אחרי שכמה חברים שלי ראו אותה ויענו "אישרו" שהיא נראית טוב ופירגנו אז הבנתי שהיא די עונה על הדרישות שלי (כן סורי שאני הייתי נתון להשפעה שלהם אבל לצערי ככה הראש שלי עבד אז...) בכל אופן עכשיו לא אכפת לי לאף אחר מה הוא חושב עליה, גם אם אלוהים הגדול בכבודו ובעצמו ירד לפה ויגיד לי שמע יש לה גוף קצת סבבה (יש מצב יותר לא ראיתי אותה בדברים הכי מחטבים בעולם) מה שהכי טוב אצלה זה השדיים אבל הפנים שלה נראות כמו חרא של סוסים חחחחח אז לא אכפת ליי!! כי מבחינתי לפחות היא נראית סבבה לגמרי עכשיו כששינו לי קצת את המחשבה (גם בהתחלה היא נראיתה ככה פשוט לא הייתי בטוח חח), ותאמת שזה ככה בגלל שהיא זרמה איתי די מהר ולא היה לה ביטחון (ככה חבר שלי אמר אז הוא אמר לי לך אליה אני יודע שהיא תזרום איתך חח אז כנראה ממש ראו עליה את החוסר ביטחון, אבל באמת היא פרח שאם אני יטפח קצת מבחינה חיצונית וקצת פנימית במידה ואני יתאהב בה אז אני ישנה אותה לטובה כמה שאפשר =] או לפחות ינסה.

אלה שהיו לי לפניה היו יחסית זוועה בעיקר מבחינת טיפוח, לא מכוערות אבל מבחינת טיפוח פשוט י צ ו ר י ם (אצל אחת זה התבטא בשיער ופעם אחרת היה ריח של שום מהפה שלה אצל הראשונה זה התבטא בדברים שאתם וואלה באמ אמא שלי לא רוצים לדעת או במילים אחרות בגלל שלזאתי עם השיער המגעיל חתכתי איתה מהר לא ראיתי את שאר הגוף שלה אם היא לא מטופחת רק שם, וכן הייתי כל כך יצור מגעיל למרות שאחרי זה לא התקרבתי אליה יותר כן וגם בזכותה ואני שמח,

כי אני לא כלב ויש לי סטנדרטים כבר, בכללי עברתי שינוי פשוט ע צ ו ם עד בלתי נתפס! (באמת שזה עוד לא נקלט לי בראש כמה כל כך טוב לי בחיים וסתם ככה לכאורה חח) בכמה ימים האחרונים ואם זו לא מחלה סופנית או משהו (כי תכלס הייתי חולה קצת לפני כמה ימים והרגשתי משהו משתנה בי באמת במוח כאילו בקטנה, יש מצב זה פסיכולוגי פשוט כי היה לי חלום ממש מוזר והזוי עם מספרים וכל מיני אימרות קצרות ופתגמים ואני לא זוכר כלום ואז יום אחרי זה המשכתי להרגיש חרא כי עדיין הייתי חולה וזהו מאז יום אחרי התחלתי להיות אדם חדש ומאז זה רק הלך והשתפר עד היום שכרגע זה השיא אבל זה כי לא המשכתי עדיין לחיות הלאה =]]] אני מתכוון לפרסם פה פוסט מפוצץ על אינר גיים ואני אספר את הסיפור האישי שלי מנקודת פיקאפ ככה בקטנה כדי שכולם יוכלו לקרוא ליהנות ולהשכיל )

לא מתכוון לזיין אותה ולזרוק גם אם לא תהיה פה אהבה ושנהיה חברים, אז אני לא רוצה לזרוק אותה קיבינימט רוצה להמשיך להזדיין איתה מהצד כיזיזה עד שאני אמצא את האחת חח אם בכלל בזמן הקרוב .
    מחכה לפוסט שאמרת שתפרסם....

אם יש משהו שבאמת מעניין אותי בתחום הזה, זה אינר גיים.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect