שלום,
היה לי השבוע טסט שלישי . הטסט היה בערך 25 דקות , יצאתי מהטסט בהרגשה ממש טובה - הטסטר קודם כל היה מאוד נחמד , לא העיר לי על כלום , לא נתן לי ברקסים ואחרי החניה אמר לי להמשיך לנסוע .
בערב המורה שלי אמר לי שלא הגיעו תוצאות ושאני אחכה למחר ב12 , התקשרתי אליו ב12 והוא עדיין אמר לי שאין תוצאות . ב7 בערב -אני- התקשרתי אליו ואז הוא אמר לי שנכשלתי , שאלתי על מה והוא אמר לי על מהירות מופרזת ושהטסטר כתב עוד משהו והוא לא זוכר אותו.
עכשיו לפרוטוקול הטסט היה בשעה 9:00 בבוקר הכל היה פקוק וכל הטסט נסעתי אחרי מכוניות ברווח של מכונית ושמאחורי נימצאת עוד מכונית ככה כל הטסט - לא הייתה לי הזדמנות למהירות מופרזת.
בתחילת הטסט נסענו קצת בעיר ועדיין הייתה תנועה רבה של מכוניות ואז הוא לקח אותי לאיילון דרום ואני זוכר שהסתכלתי על הקילומטר'ז הרבה פעמים וניסתי לשמור על היציבות ולהיות גג ב65 וממש לא לעבור אותו למרות שמותר לי 70 . וגם שם היו מכוניות
אחרי היציאה מאיילון דרום הוא עשה איתי עוד נסיעה בעיר ואז ביקש ממני לעשות חניה , עשיתי חניה , הוא אמר "טוב, תמשיך לנסוע" ואותטתי ויצאתי מהחניה. ואז הוא עשה לי נסיעה של עוד 5 דקות ואמר לי לחנות בגלישה כזה למדרכה בשביל שאני אתחלף עם ההבאה בתור.
כל הטסט הוא לא העיר לי , לא נתן לי ברקסים ולא כלום!!
אז איך הוא רשם דבר כזה מהירות מופרזת? גם אם הייתה אז איפה?! וגם אם כן אז למה הוא לא העיר לי על זה? או לא היה עושה איתי חניה בכלל או שאחרי החניה א היה אומר לי להמשיך.
מה זה ביזנס? מתי נגיד "דיי!!" הרי אנחנו יכולים לעשות גם 30 טסטים וכולם יגידו לנו שניכשלנו וככה הם עושים את הכסף שלהם .

ציטוט ההודעה