נכתב במקור על ידי Clonex בטח משחק מהמר קבוע בהצלחה נכתב במקור על ידי ExcluSive אעש אחי !! הרווחתי 15 נק' סוף סוף אין תלונות :|
למה תלונות נהנים אחי תודה על הארגון הנהדר
סרטים וקולנוע | סיקורי סרטים | תמיכה טכנית בסרטים מגיש עזרה ראשונה -מד"א-
נכתב במקור על ידי Clonex למה תלונות נהנים אחי תודה על הארגון הנהדר מה קיבלת ?
נכתב במקור על ידי -Eliran- מה קיבלת ? אהה?
נכתב במקור על ידי Clonex אהה? במה זכית ?
42. 50 נקודות 45. 20 נקודות 57. 20 נקודות 58. 10 נקודות
נכתב במקור על ידי Clonex 42. 50 נקודות 45. 20 נקודות 57. 20 נקודות 58. 10 נקודות קופה עשית
נכתב במקור על ידי -Eliran- קופה עשית בזכותך
נחמד נחמד 1. תת ניק ליומיים 2. 10 נק' 3.כלום 4. כלום 5. נעוץ ליום
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי GialloRossi נחמד נחמד 1. תת ניק ליומיים 2. 10 נק' 3.כלום 4. כלום 5. נעוץ ליום זה פרס מכובד .. אומנם לא קיבלת הרבה נקודות אבל קיבלת תת ניק ..
נכתב במקור על ידי -Eliran- זה פרס מכובד .. אומנם לא קיבלת הרבה נקודות אבל קיבלת תת ניק .. לא ממש אכפת לי השתתפתי בשביל הכיף יש לי כבר תת ניק אני לא צריך
נערך לאחרונה על ידי Erik Lamela; 09-09-2011 בשעה 22:19.
נכתב במקור על ידי GialloRossi לא ממש אכפת לי השתתפתי בשביל הכיף יש לי כבר תת ניק אני לא צריך זוהי תגובה .. את התת ניק נוכל להוסיף לך זכית בה ביושר ..
נכתב במקור על ידי -Eliran- זוהי תגובה .. את התת ניק נוכל להוסיף לך זכית בה ביושר .. לא ממש אכפת לי מהתת ניק הזה מצידי תתן אותו למישהו שלא זכה בכלום. בעיקרון הנעוץ ליום יכול מאוד לעזור לי
נכתב במקור על ידי GialloRossi לא ממש אכפת לי מהתת ניק הזה מצידי תתן אותו למישהו שלא זכה בכלום. בעיקרון הנעוץ ליום יכול מאוד לעזור לי החל מיום ראשון תוכלו לממש את הזכיות שלכם. (לאחר משחק הכל או כלום).
מתי מקבלים ת הפרסים..?
חוקי הפורום