קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 13:41
  2. למה זה לא נכנס לי למשחק?!?
    על ידי סתם שחור בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 22:33
  3. בלאט למה לסגור?! פורום אנימה שוב פעם
    על ידי La Bamba בפורום משוב
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 21:45
  4. למה ירדו לי 20 נקודות?!
    על ידי guy555 בפורום משוב
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 20:12
  5. למה אני לא יכול לפרסם סקרים.. ?
    על ידי Jacoby בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 20:38
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

למה המשכתם הלאה?

ברירת מחדל למה המשכתם הלאה?

הייתה לי חברה במשך 8 חודשים.. משהו סיפור אהבה אמיתי, אהבתי אותה יותר מאת עצמי, בילינו את כל ה-8 חודשים ביחד..
    לא היה יכול להיות יותר טוב.. כל היום היא הייתה בראש שלי, כל מחשבה עליה באמת שימחה אותי, והזכירה לי כמה החיים יפים..

לפני 3 שבועות אנחנו נפרדנו, ונכנסתי לדיכאון עמוק, באמת הייתי עצוב ברמות שאני לא יודע כמה אנשים פה חוו ת'הרגשה הזאת..
    עכשיו יחסית התגברתי עליה, אני כבר לא 'שבור', אני יוצא עם חברים והכל.. אבל אני לא רואה את עצמי בזמן הקרוב, ואולי גם בזמן הרחוק נכנס לקשר, כי אני פשוט מפחד להכנס למצב שהייתי בו אחרי שנפרדנו..
    אני מאמין שהמחשבה הזאת תשתנה מתישהו, ואני ככל הנראה יתחתן יום אחד והכל

אבל השאלה שלי היא כזאת:
    אם קרה לכם שנפרדתם ממישהי שאהבתם בצורה לא רגילה, שבאמת היא הייתה החיים שלכם לאותה תקופה..
    והרגשתם את הכאב הזה של אחרי פרדיה, ואתם יודעים כמה זה כואב..

איך אתם מסוגלים להכנס אחרי זה לקשר? אתם לא מפחדים להרגיש שוב את ההרגשה הזאת?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Fuck The What
    שם פרטי
    שניר
    לייקים
    17
    נקודות
    47
    משפט מחץ
    נחש נשך נחש

יש אלף ואחת סיבות כמו למשל:
    1. אהבה חדשה, שאתה מרגיש משהו שעושה לך פרפרים בבטן.. אתה חייב ללכת על זה ולא חושב פעמיים.
    2. תחושת הציפייה של "איתה זה לא יקרה" "איתה אנחנו ניהיה זוג חזק" "היא מדהימה, זה לא יקרה כמו בעבר"
    3. יש את הפעמים שאנחנו פשוט רוצים חברה, מגע, מישהו קרוב שיבין אותך.
    4. להראות לבת הזוג הקודמת שאתה חזק, שזה שהיא נפרדה ממך לא שבר אותך, שאתה ממשיך הלאה כאילו לא היה כלום.

ויש עוד המון המון סיבות... מקווה שתפנים כמה מאלה ופשוט תחליק את זה. אתה כולה בגיל ההתבגרות יש עוד ים של שנים לפניך.

Emilia Attias
    אש בתוכי... אני נמס, אני נמס ממך!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אדוה
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עזבו שטויות(:

ברור שזה מפחיד.. ובכל קשר לוקחים את הסיכון שיכול להיות שנפגע, אבל זה שווה את זה וזה חלק מהחיים. אם לא תיקח את הסיכון תשאר לבד.. ואני בטוחה שזה לא מה שאתה רוצה

משתמש כבוד האוואטר של VOCA
    שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ
    If you wanna be somebody else, just change your minde.

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    הייתה לי חברה במשך 8 חודשים.. משהו סיפור אהבה אמיתי, אהבתי אותה יותר מאת עצמי, בילינו את כל ה-8 חודשים ביחד..
    לא היה יכול להיות יותר טוב.. כל היום היא הייתה בראש שלי, כל מחשבה עליה באמת שימחה אותי, והזכירה לי כמה החיים יפים..

לפני 3 שבועות אנחנו נפרדנו, ונכנסתי לדיכאון עמוק, באמת הייתי עצוב ברמות שאני לא יודע כמה אנשים פה חוו ת'הרגשה הזאת..
    עכשיו יחסית התגברתי עליה, אני כבר לא 'שבור', אני יוצא עם חברים והכל.. אבל אני לא רואה את עצמי בזמן הקרוב, ואולי גם בזמן הרחוק נכנס לקשר, כי אני פשוט מפחד להכנס למצב שהייתי בו אחרי שנפרדנו..
    אני מאמין שהמחשבה הזאת תשתנה מתישהו, ואני ככל הנראה יתחתן יום אחד והכל

אבל השאלה שלי היא כזאת:
    אם קרה לכם שנפרדתם ממישהי שאהבתם בצורה לא רגילה, שבאמת היא הייתה החיים שלכם לאותה תקופה..
    והרגשתם את הכאב הזה של אחרי פרדיה, ואתם יודעים כמה זה כואב..

איך אתם מסוגלים להכנס אחרי זה לקשר? אתם לא מפחדים להרגיש שוב את ההרגשה הזאת?
    כן אני יודע איך אתה מרגיש.
    הייתי במערכת יחסים של 5 חודשים [הכי ארוכה שהיית לי].
    באמת שאני לא חושב שהיה יום שלא ניפגשנו, לא היה יום שלא אמרתי לה כמה אני אוהב אותה ודפקתי לה בושה מהסרטים, לא היה יום שלא חשבתי עליה ועלה בי חיוך אידיוטי על הפרצוף, אני לא חושב שאהבתי ככה מישהי כמו שאהבתי אותה.
    אבל היא החליטה להיפרד ממני בסופו של דבר בשביל חבר שלי שהם היו ביחד שבוע.

אתה יכול בכלל לדמיין איך הרגשתי ? חבר שלך, מצתרפת עם חברה שלך שאתה כל כך אוהב מאחורי הגב ועוד אחר כך היא באה אליך ואומרת לך ישלי מישהו אחר אני רוצה להיפרד.

קודם כל הייתי בשוק, לא הוצאתי מילה, עלה לי רוק בגרון, הרגשתי שאני עוד שנייה נחנק, הלב שלי פעם כל כך חזק חשבתי שאני עומד לקבל שם התקף לב.

בוא נגיד ששבוע אחר כך בקושי אכלתי, לא יצאתי מהחדר, הייתי כל היום במיטה, בכיתי, מה לא!?
    אבל בסופו של דבר זה עובר, עכשיו אני ניזכר בקשר שלנו ושום דבר לא קורה לי, לא עצבות, לא שימחה, לא כעס, סך הכל עוד תקופה בחיים שעברה, ואחרי שאתה עובר דבר כזה, שום דבר במערכת יחסים לא יפתיע אותך יותר.

אינלך מושג כמה אני מזדהה איתך, אבל זה יעבור לך בסופו של דבר, תן לזמן לעשות את שלו.

לשעבר 'Like

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,545 | הודעות: 8,174,132 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect