אני מוריד עכשיו משחק ישן של PS1 לקונסולה שלי (PS3) ואני רוצה לדעת אם אפשר לעשות גיבוי למשחק למקרה שהכונן הפנימי ידפק או משהו.
(עריכה: כתבתי בטעות בכותרת שאני מוריד משחק PS3 כשזה בעצם משחק PS1. לא נראה לי שזה חשוב)
אני מוריד עכשיו משחק ישן של PS1 לקונסולה שלי (PS3) ואני רוצה לדעת אם אפשר לעשות גיבוי למשחק למקרה שהכונן הפנימי ידפק או משהו.
(עריכה: כתבתי בטעות בכותרת שאני מוריד משחק PS3 כשזה בעצם משחק PS1. לא נראה לי שזה חשוב)
נערך לאחרונה על ידי red orbach2; 10-09-2011 בשעה 15:40.
|
|
עוד משהו:
הפעלתי עכשיו את המשחק שהורדתי ויש 2 בעיות:
1. התמונה לא יפה. שיחקתי עם הגדרות ולא עזר. יכול להיות שמשחק PS1 מ1999 פשוט לא נראה טוב על מסך LCD 32 ???
2. שני הג'ויסטיקים בשלט (R3+L3) לא עובדים!! הדרך היחידה לזוז זה עם החצים. שיחקתי גם עם ההגדרות של זה ואין אפשרות. הגיוני? אני לא זוכר עם בשלט של הPS1 היה ג'ויסטיקים בשלט או לא... עזרה...
למה הם מוכרים בחנות הוירטואלית משחקים ישנים שלא נראים טוב בPS3 ?????????? לא מבין איך אף פעם לא נתקלתי ברשת באיזשהו אתר שאומר לא לקנות את המשחקים האלה
מבחינת כסף זה לא אסון כי זרקתי פה לאסלה רק 24 שקל אבל זה עדיין מעצבן לאללה. סתם בזבוז וסתם התלהבתי.
אפשר לשמור על כונן חיצוני משחקים שמורידים מהחנות PS או כשהקונסולה מתקלקלת סופית אז המשחקים הולכים לאיבוד לתמיד?
עוד שאלה על הדרך: כשאני גולש מהפלייסטיישן לאתרים ישראלים כמו YNET אי אפשר לקרוא את הטקסטים. אפשר לתקן את זה?
נערך לאחרונה על ידי red orbach2; 10-09-2011 בשעה 18:15.