קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] כל השונה הלכות,מובטח לו שהוא בן עולם הבא.
    על ידי Old Lady בפורום יהדות
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 30-04-2011, 23:36
  2. יש עולם הבא (גן-עדן ו/או גהנום)?
    על ידי Eyalnet בפורום יהדות
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 04-10-2009, 00:56
  3. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 03-06-2009, 17:56
  4. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 16:42
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 32

עולם הבא - עמוד 2

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    יש לידי ארנב מעופף בלתי נראה עם 4000 רגליים.

אני צריך להוכיח שהוא קיים? או שאתה צריך להוכיח שהוא לא קיים?
    זה לא אותו מקרה, לנו יש מסורת - לך אין.
    אף אחד לא צריך להוכיח, לעם שלך יש מסורת תבחר אם להתכחש או להאמין לאבא שלך.

מספר הדתיים במדינה גודל, אני חייב לעצור את זה. אני לא רוצה שישראל תיהיה ממשלה\מדינה דתית ונהפוך לאירן 2 ונחיה לפי חוקי הדת, בקצב שהדתיים מתרבים זה קרב ובא ואני פה בשליחות לעצור את זה.
    המדינה שלך קיימת בזכות התנ"ך והמסורת אם לא זה יכול להיות שהיו מקצים לך מדינה במקום אחר - אם בכלל.
    לפי הגישה שלך אתה לא צריך להיות פה, ולפי הגישה שלך בעוד כמה דורות הנכדים שלך (אם לצערינו יבחרו ללכת בדרכך) יתכחשו לשואה.
    בברכה,

2. קישורים ממומנים

מה אכפת לי מהמסורת המזדיינת הזאת ואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

תגיד לי

מסורת=הוכחה לאלוהים?

אם לא אל תענה.
    אם כן אל תענה.
    אם יש הוכחה תענה.

מה אכפת לי מהמסורת המזדיינת הזאת ואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

תגיד לי

מסורת=הוכחה לאלוהים?

אם לא אל תענה.
    אם כן אל תענה.
    אם יש הוכחה תענה.
    לא טיפלת בכל המקרים למרות שזה לא משנה במיוחד.
    אם אתה רוצה לקרוא לזה הוכחה - בבקשה. אבל לא נהוג לקרוא לזה הוכחה כי סביר להניח שאתה מתכוון להוכחה מדעית, מתמטית.
    יש הסבר הגיוני למה צריך להאמין, אנחנו לא בוחרים להאמין בלי בסיס. המסורת היא הבסיס לאמונה - ה"הוכחה" הגיונית, או אם להיות יותר מדוייק - התשובה לשאלה "למה להאמין?".
    תתעמק בזה מרצון, אתה בסוף תבין שזה אחד הדברים החזקים ביותר.
    דרך אגב, פעם נתקלתי בסרטון של פילוסוף שמסביר שלא משנה מה האלוקים יעשה, בני האדם תמיד ימצאו דרך לפקפק בזה. בשביל להמחיש את זה הוא שואל "מה היית רוצה שאלוקים יעשה, פעם אחת בשביל שאתה וכל הדורות אחריך תאמינו בו?" לכאורה, ע"פ היגיון לא קיים דבר כזה כית תמיד יהיה ניתן להפריך את זה. תחשוב שעכשיו היינו עבדים לפרעה במצרים והקב"ה היה מוציא אותנו ממצרים (ע"י שליח/שליחים) והיה עושה אותו ומופתים וכל הדור היה מאמין בלב שלם. כמה זמן זה היה מחזיק בלי שיערערו על זה? תוך מספר דורות יקום חושחש כמוך ויגיד "זה הכל דמיון אני לא מאמין שזה קרה". תחשוב על זה מתוך רצון להבין.
    בברכה,

ציטוט נכתב במקור על ידי gavra צפיה בהודעה
    לא טיפלת בכל המקרים למרות שזה לא משנה במיוחד.
    אם אתה רוצה לקרוא לזה הוכחה - בבקשה. אבל לא נהוג לקרוא לזה הוכחה כי סביר להניח שאתה מתכוון להוכחה מדעית, מתמטית.
    יש הסבר הגיוני למה צריך להאמין, אנחנו לא בוחרים להאמין בלי בסיס. המסורת היא הבסיס לאמונה - ה"הוכחה" הגיונית, או אם להיות יותר מדוייק - התשובה לשאלה "למה להאמין?".
    תתעמק בזה מרצון, אתה בסוף תבין שזה אחד הדברים החזקים ביותר.
    דרך אגב, פעם נתקלתי בסרטון של פילוסוף שמסביר שלא משנה מה האלוקים יעשה, בני האדם תמיד ימצאו דרך לפקפק בזה. בשביל להמחיש את זה הוא שואל "מה היית רוצה שאלוקים יעשה, פעם אחת בשביל שאתה וכל הדורות אחריך תאמינו בו?" לכאורה, ע"פ היגיון לא קיים דבר כזה כית תמיד יהיה ניתן להפריך את זה. תחשוב שעכשיו היינו עבדים לפרעה במצרים והקב"ה היה מוציא אותנו ממצרים (ע"י שליח/שליחים) והיה עושה אותו ומופתים וכל הדור היה מאמין בלב שלם. כמה זמן זה היה מחזיק בלי שיערערו על זה? תוך מספר דורות יקום חושחש כמוך ויגיד "זה הכל דמיון אני לא מאמין שזה קרה". תחשוב על זה מתוך רצון להבין.

מה קשה להבין שהתנך זה ספר עם המצאות דמיוניות שאנשים כתבו שאין להם שום קשר למציאות.

בקיצור הבנתי למה אתה מאמין, כי אתה וסבא וסבא רבה שלך מאמינים אז אתה כמו חייל מאמין כמוהם. אבל בשבילי זאת לא הוכחה לקיומו של אלוהים.

מה קשה להבין שהתנך זה ספר עם המצאות דמיוניות שאנשים כתבו שאין להם שום קשר למציאות.

בקיצור הבנתי למה אתה מאמין, כי אתה וסבא וסבא רבה שלך מאמינים אז אתה כמו חייל מאמין כמוהם. אבל בשבילי זאת לא הוכחה לקיומו של אלוהים.
    ניסיתי להמחיש לך שגם אם נניח שזה אמת, עדיין, כעבור תקופה יהיו רעיונות לערער על זה ומתישהו יקום זרם של לא-מאמינים.
    זה הבסיס לאמונה שלי, וכמו שכבר הסברתי הוא הרבה יותר רחב ממה שהצגת. זאת לא אמונה עיוורת. אמרתי לך, זאת בחירה שלך. אני מציע לך לשאול למה לדעתך המסורת לא נכונה, אני אשתדל לענות, אבל אתה חייב לשנות את הגישה שלך, להיות נייטרלי כי אתה שואל על מנת להפריך ולא על מנת למצוא את האמת ומי שבא בגישה הזאת תמיד ימצא דרך לתרץ לעצמו כדי שהנושא יטריד אותו פחות ואז תמצא את עצמך משקר לעצמך.
    בברכה,

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי -Ben- צפיה בהודעה
    חחחח הפורום הזה יותר מטומטם ממה שחשבתי.
    הנה הגיון של דתיים
    תשתדלו להרגיע את ההתבטאויות שלכם, ומהר!

משתמש מכור האוואטר של acab321
    שם פרטי
    דוד
    לייקים
    36
    נקודות
    19
    משפט מחץ
    The Way its Meant To Be played

אני לא מבין איך מישהו יכל להגיד שאין אלוקים זה פשוט חולני אז מי יצר אותך ''המפץ הגדול'' ומי יצר אותו אה
    וגם אני רוצה להגיד לך משהו אתה רואה את המוח שלך ??? זה סימן שהוא לא קיים? ואל תנסו לדחוף לי צילומי רנטגן!
    נערך לאחרונה על ידי acab321; 14-08-2011 בשעה 06:45.

כל ההגיון של הדת נראה לי מוזר לגמרי אלוהים יצר את השטן כדי שהשטן יעשה לו בעיות ויחבל לו בתכניות? אלוהים יצר עולם ומלואו רק בשביל שהם יסגדו לו ויעלו לו את האגו? אלוהים שתל בכל מקום בעולם ראיות לאבולוציה וראיות שגיל העולם וכדור הארץ הם מיליארידים של שנים אבל לפי חישובים בספר שלו גיל העולם הוא רק 5700? אדם יכול להיות כופר כל ימי חייו ורק בנשימה האחרונה שלו להגיד שהוא מאמין באלוהים ולהגיע לגן עדן. עדיין למרות זאת, הדתיים מאמינים שהם צריכים לעבוד את אלוהים כל ימי חייהם והם עושים את זה רק כדי להגיע לגן העדן למרות שגם ככה הם יכולים להגיע לשם רק ע"י אמונה בסוף ימי חייהם. לכל דבר יש יוצר ולא יכול להיות שעולם מורכב שכזה נוצר מעצמו אבל למרות זאת אל שהוא מורכב פי כמה מהעולם והוא כל יכול נוצר מעצמו או היה קיים תמיד ואין מה לפקפק בזה[לי זה נשמע כמו חיים בקופסא{לעומת אתאיסטים שמאמינים באמת שמול עיניהם ובפקפוק בכל תאוריה עד שהוכחה}]. כל זאת ועוד הם כשלים לוגיים מאוד מוזרים בעיני שאני לא מבין איך דתיים מתעלמים מהם.

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

כמה שאלות:

נגיד אני מת

1.אני מגיע לגן עדן באותה צורה שמתתי?
    אתה לא ממש מגיע בצורה,ואתה לא ממש מגיע...הנשמה שלך מגיעה אין לה צורה בדיוק כמו שלקדוש ברוך הוא אין צורה
    2.נגיד והייתי מעורב בתאונת דרכים ועף לי הראש ויד אחת ואני נכה, אלוהים מתקן אותי בגן עדן?
    כמו שאמרתי...
    3.נגיד ומתתי מזקנה, אני ישאר סבא לתמיד בגן עדן? נגיד ובימים האחרונים כבר לא היה לי כוח ללכת ואז מתתי, גם בגן עדן אני לא יוכל ללכת?
    כמו שאמרתי לא יקרה לך כלום.
    4.בגן עדן מותר להזדיין? אם כן האם נולדים ילדים בגן עדן? ואם לא אז מה מתנזרים לתמיד?
    אתה לא מגיע בתור בנאדם,ואין לך צרכים של בנאדם והנאות של בנאדם,אתה גם לא אוכל ושותה,ילדים לא נולדים בגן עדן.
    5.נגיד ומתתי, אני יכול לשנות את עצמי כשאני מגיע לגן עדן? לדוגמא שאלוהים יעשה אותי בגובה 3 מטר.
    כמו שאמרתי אתה מגיע ללא צורה אתה נשמה בלבד
    6.נגיד ולא האמנתי באלוהים כל החיים ובחודש האחרון לפני המוות ממש האמנתי בו ממש חסיד קרטא חרטא איך שלא קוראים לזה, האם אני מגיע לגן עדן או גיהנום?
    אם אתה עשית את זה בכוונה כדי לחטוא כל החיים שלך אז לא...ואל תדאג אלוהים יודע טוב מאד מה אתה חושב...
    7.נגיד והייתי כופר, עכשיו הגעתי לגיהנום. אני נשאר שם לתמיד או שאפשר לחזור לעוד סיבוב לכדור הארץ לתקן את עצמי? נגיד ואני רוצה להגיע לגן עדן מה עליי לעשות כדי להגיע לשם מהגיהנום. ואם אני יחזור לכדור הארץ האם אני ידע שכבר הייתי בגיהנום?
    טוב,אז הגהינום הוא כמו ''מכונת כביסה לנשמות'' להבדיל כן?אתה מתקן ומכפר על מעשיך,וחוזר לגן עדן,ואפילו אתה חוזר לגלגול בתור חיה או אדם ומתקן.
    8.אם אני נוצרי לאן אני הולך?
    גהינום/גלגול
    9.אם אני מוסלמי לאן אני הולך?
    10.אם אני הודי לאן אני הולך?
    תשע ועשר אותו דבר
    11.האם לחיות יש עולם הבא?
    בד''כ חיות הם גלגול שמתקן את הגלגול הקודם,אז כן.
    12.נגיד ותינוק מת, הוא נשאר תינוק בגן עדן לתמיד או שהוא גודל על גיל מסויים?
    עניתי על זה כבר,אתה נשמה ללא גיל וצורה
    13.נגיד ורצחו אותי והייתי כופר, אני מגיע לגן עדן או גיהנום? כי מי יודע אולי בהמשך הדרך הייתי הופך לצדיק אבל מצד שני אם אלוהים שולט בכל זה אומר שאלוהים רצח אותי אז הוא עשה את זה דווקא כדי שאני יגיע לגיהנום?
    הוא לא יעשה דווקא כדי שתגיע לגהנום....וכן אתה עדיין תלך לגהנום
    14.נגיד ואלוהים שולט בהכל: המחבלים שהרגו את הדתיים בקיבוץ איתמר, היו שליחים של אלוהים?
    זה לא ''נגיד''הוא שולט בהכל והוא בחר שהמקרה יקרה.
    15.נגיד ואלוהים שולט בהכל: האם רוני רון ואמא של רוז פיזם היו שליחים של אלוהים?
    מי אלו?XD
    16.בהנחה שלא נשארים בגיהנום לתמיד ואפשר לחזור לסיבוב תיקון בכדור הארץ נגיד, יש מספר מוגבל של הזדמנויות או תמיד אפשר לחזור לסיבוב תיקון בכדור הארץ? אם אפשר אני בכייף תמיד יחזור לכדור הארץ, השאלה נגיד אחרי 10 פעם אלוהים מחזיר אותי לכדור הארץ ואני לא הופך לצדיק, אני נשאר לתמיד בגיהנום?
    בגלל זה שתחזור לארץ (אם הנשמה תרצה ולא נראה לי שהיא תרצה)אתה תבוא עם מום(פצע)אם בעברך היית מרביץ אז היית בא לעולם בלי יד,וכו'

יש לי עוד שאלות אבל לבינתיים זה יספיק לי לתכנן את חיי בעולם הבא.
    עניתי לך במודגשים תצטט אותי שאתה מחזיר לי הודעה,ודרך אגב נולדת בשבת במקרה?
    נערך לאחרונה על ידי Scofield; 08-09-2011 בשעה 20:40.

ציטוט נכתב במקור על ידי danziv צפיה בהודעה
    כל ההגיון של הדת נראה לי מוזר לגמרי אלוהים יצר את השטן כדי שהשטן יעשה לו בעיות ויחבל לו בתכניות? אלוהים יצר עולם ומלואו רק בשביל שהם יסגדו לו ויעלו לו את האגו? אלוהים שתל בכל מקום בעולם ראיות לאבולוציה וראיות שגיל העולם וכדור הארץ הם מיליארידים של שנים אבל לפי חישובים בספר שלו גיל העולם הוא רק 5700? אדם יכול להיות כופר כל ימי חייו ורק בנשימה האחרונה שלו להגיד שהוא מאמין באלוהים ולהגיע לגן עדן. עדיין למרות זאת, הדתיים מאמינים שהם צריכים לעבוד את אלוהים כל ימי חייהם והם עושים את זה רק כדי להגיע לגן העדן למרות שגם ככה הם יכולים להגיע לשם רק ע"י אמונה בסוף ימי חייהם. לכל דבר יש יוצר ולא יכול להיות שעולם מורכב שכזה נוצר מעצמו אבל למרות זאת אל שהוא מורכב פי כמה מהעולם והוא כל יכול נוצר מעצמו או היה קיים תמיד ואין מה לפקפק בזה[לי זה נשמע כמו חיים בקופסא{לעומת אתאיסטים שמאמינים באמת שמול עיניהם ובפקפוק בכל תאוריה עד שהוכחה}]. כל זאת ועוד הם כשלים לוגיים מאוד מוזרים בעיני שאני לא מבין איך דתיים מתעלמים מהם.
    כל זאת ועוד הם פרי מחשבתך בלבד. אין לי זמן לענות על כל השטויות שלך. השטן הוא לא האויב של הקב"ה בניגוד למה שאתה רגיל לראות בסרטים. יש שטן בשביל שיהיה מה שימשוך אותנו לחטוא. אם לא ייצר הרע אז כולנו היינו בוחרים בטוב (מה עדיף לקבל כסף בחינם או כסף שעבדת בשבילו? אל תתחכם. כמובן שיש יותר סיפוק במידה ועמלת בעבורו). אומרים שהשטן בעצמו "מצטער" כאשר הוא מצליח להכשיל אותנו שכן אין זה "רצונו".
    הכוונה היא לאדם שחזר בתשובה שלמה. אתה לא מבין עדיין מה זה. אדם שכל חייו חוטא כי בסוף ימיו הוא "יחזור בתשובה" לא יגיע לגן עדן.

כמה שאלות:

נגיד אני מת

1.אני מגיע לגן עדן באותה צורה שמתתי?
    2.נגיד והייתי מעורב בתאונת דרכים ועף לי הראש ויד אחת ואני נכה, אלוהים מתקן אותי בגן עדן?
    3.נגיד ומתתי מזקנה, אני ישאר סבא לתמיד בגן עדן? נגיד ובימים האחרונים כבר לא היה לי כוח ללכת ואז מתתי, גם בגן עדן אני לא יוכל ללכת?
    4.בגן עדן מותר להזדיין? אם כן האם נולדים ילדים בגן עדן? ואם לא אז מה מתנזרים לתמיד?
    5.נגיד ומתתי, אני יכול לשנות את עצמי כשאני מגיע לגן עדן? לדוגמא שאלוהים יעשה אותי בגובה 3 מטר.
    6.נגיד ולא האמנתי באלוהים כל החיים ובחודש האחרון לפני המוות ממש האמנתי בו ממש חסיד קרטא חרטא איך שלא קוראים לזה, האם אני מגיע לגן עדן או גיהנום?
    7.נגיד והייתי כופר, עכשיו הגעתי לגיהנום. אני נשאר שם לתמיד או שאפשר לחזור לעוד סיבוב לכדור הארץ לתקן את עצמי? נגיד ואני רוצה להגיע לגן עדן מה עליי לעשות כדי להגיע לשם מהגיהנום. ואם אני יחזור לכדור הארץ האם אני ידע שכבר הייתי בגיהנום?
    8.אם אני נוצרי לאן אני הולך?
    9.אם אני מוסלמי לאן אני הולך?
    10.אם אני הודי לאן אני הולך?
    11.האם לחיות יש עולם הבא?
    12.נגיד ותינוק מת, הוא נשאר תינוק בגן עדן לתמיד או שהוא גודל על גיל מסויים?
    13.נגיד ורצחו אותי והייתי כופר, אני מגיע לגן עדן או גיהנום? כי מי יודע אולי בהמשך הדרך הייתי הופך לצדיק אבל מצד שני אם אלוהים שולט בכל זה אומר שאלוהים רצח אותי אז הוא עשה את זה דווקא כדי שאני יגיע לגיהנום?
    14.נגיד ואלוהים שולט בהכל: המחבלים שהרגו את הדתיים בקיבוץ איתמר, היו שליחים של אלוהים?
    15.נגיד ואלוהים שולט בהכל: האם רוני רון ואמא של רוז פיזם היו שליחים של אלוהים?
    16.בהנחה שלא נשארים בגיהנום לתמיד ואפשר לחזור לסיבוב תיקון בכדור הארץ נגיד, יש מספר מוגבל של הזדמנויות או תמיד אפשר לחזור לסיבוב תיקון בכדור הארץ? אם אפשר אני בכייף תמיד יחזור לכדור הארץ, השאלה נגיד אחרי 10 פעם אלוהים מחזיר אותי לכדור הארץ ואני לא הופך לצדיק, אני נשאר לתמיד בגיהנום?

יש לי עוד שאלות אבל לבינתיים זה יספיק לי לתכנן את חיי בעולם הבא.
    דרך אגב, אם כבר אתה שואל שאלות מיותרות וחסרות טעם תשאל כיצד ייתכן שלאחר שאדם נפטר מן העולם עדיין מתפללים עליו כשעצם המטרה העיקרית היא לזכות את הנפטר? התשובה פשוטה.
    נערך לאחרונה על ידי gavra; 08-09-2011 בשעה 22:13.
    בברכה,

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

בשלב מסויים הפסקתי לקרוא את התגובות, מתוך פחד להישאב לטמטום שקורה פה [אדון 56565681 האתאיסט, אני מדבר עליך]
    הרי מהשנייה הראשונה שקראתי הבנתי למה אתה חותר בשאלות המפגרות והחסרות טעם האלה, אבל בכל זאת אמרתי, ניתן לו צ'אנס אולי הוא סתם טיפש, בלי שום כוונה להתחיל מריבה.
    לאט לאט הבנתי שלא, אתה לא סתם טיפש, אלא טיפש גמור, וסביר להניח שגם ערכית אתה לא משהו.

שאלת שאלות, שוב, נתעלם מהעובדה שהן שאלות מפגרות.
    קיבלת עליהן תשובה מפורטת ומעמיקה הכוללת קישורים בחלק מהמקרים.
    בנוסף לכל זה, בנאדם, כן כן, גם הוא בנאדם בדיוק כמוך, אומר לך שזה ה"אני מאמין שלו" והוא לא רוצה לשנות אותך, ובטח שאתה לא תשנה אותו, פשוט בנאדם טוב שבא לעזור לך לראות את מה שהוא רואה - שוב, השאלות הן שלך.
    ואחרי כל זה יש לך עוד את החוצפה להתנשא, לדבר ככה, להוכיח שיש זבובים עם 4000 עיניים?!
    מי ביקש ממך להוכיח משהו?! מי ביקש ממך להאמין במשהו?!
    אם היית מצטרף לדיון בין כמה משתמשים דתיים, והיה לך משהו אמיתי להגיד, הייתי מנסה להבין אותך.
    אבל לבוא בקטע של "מתעניין" ולזלזל בכל האנשים שעזרו לך? פשוט בושה!

ואני גם לא מאמין באלוהים, אבל אנשים כמוך צריך לא רק להרוג, אלא לשרוף כל איבר בגוף שלך בעודך בחיים.

נ.ב אני לא מאמין באלוקים אחרי עשרות אם לא מאות הרצאות, שיעורי תורה, ספרים, ודיונים.
    אז אל תנסו להוכיח לי משהו. פשוט עיצבנה אותי התגובה הדבילית שלו

ציטוט נכתב במקור על ידי noamXD צפיה בהודעה
    עניתי לך במודגשים תצטט אותי שאתה מחזיר לי הודעה,ודרך אגב נולדת בשבת במקרה?
    תוכיח שמה שכתבתה נכון.

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

תוכיח שמה שכתבתה נכון.
    אם תתחיל ללכת לשיעורי תורה ותראה סרטים של דרשות,אתה תבין הכל,רוצה שאני יחפש בשבילך סרט של הרב זמיר כהן?(אם אתה לא מכיר אותו הוא מדבר על עולם הבא ועל גלגול נשמות,בדיוק בשבילך)

AndroidFan
    קצת נסחפת עם התגובה אחי. לא שורפים אנשים שנוהגים בטיפשות.

5656581
    לא זוכר אם המלצתי לך פעם, בכל אופן, אמליץ לך כעת:
    אני ממליץ לך לפנות לגישת הרמב"ם לאמונה. הגישה שלו שיכלית בעיקרה, ע"פ גישתו, המסורת היא רק המעטפת ולא עיקר האמונה וכי האמונה בקב"ה היא מצוות ידיעת ה'. הוא כתב על זה ספר. ואל תוסיף לשאול כי אני לא מעוניין לענות לך, אם ליבך חפץ קרא ותראה אם תקבל את דבריו.
    בברכה,

ציטוט נכתב במקור על ידי noamXD צפיה בהודעה
    אם תתחיל ללכת לשיעורי תורה ותראה סרטים של דרשות,אתה תבין הכל,רוצה שאני יחפש בשבילך סרט של הרב זמיר כהן?(אם אתה לא מכיר אותו הוא מדבר על עולם הבא ועל גלגול נשמות,בדיוק בשבילך)
    בסרט יש הוכחות לדבריו?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,091 | הודעות: 8,151,673 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect