נכתב במקור על ידי
5656581
כמה שאלות:
נגיד אני מת
1.אני מגיע לגן עדן באותה צורה שמתתי?
אתה לא ממש מגיע בצורה,ואתה לא ממש מגיע...הנשמה שלך מגיעה אין לה צורה בדיוק כמו שלקדוש ברוך הוא אין צורה
2.נגיד והייתי מעורב בתאונת דרכים ועף לי הראש ויד אחת ואני נכה, אלוהים מתקן אותי בגן עדן?
כמו שאמרתי...
3.נגיד ומתתי מזקנה, אני ישאר סבא לתמיד בגן עדן? נגיד ובימים האחרונים כבר לא היה לי כוח ללכת ואז מתתי, גם בגן עדן אני לא יוכל ללכת?
כמו שאמרתי לא יקרה לך כלום.
4.בגן עדן מותר להזדיין? אם כן האם נולדים ילדים בגן עדן? ואם לא אז מה מתנזרים לתמיד?
אתה לא מגיע בתור בנאדם,ואין לך צרכים של בנאדם והנאות של בנאדם,אתה גם לא אוכל ושותה,ילדים לא נולדים בגן עדן.
5.נגיד ומתתי, אני יכול לשנות את עצמי כשאני מגיע לגן עדן? לדוגמא שאלוהים יעשה אותי בגובה 3 מטר.
כמו שאמרתי אתה מגיע ללא צורה אתה נשמה בלבד
6.נגיד ולא האמנתי באלוהים כל החיים ובחודש האחרון לפני המוות ממש האמנתי בו ממש חסיד קרטא חרטא איך שלא קוראים לזה, האם אני מגיע לגן עדן או גיהנום?
אם אתה עשית את זה בכוונה כדי לחטוא כל החיים שלך אז לא...ואל תדאג אלוהים יודע טוב מאד מה אתה חושב...
7.נגיד והייתי כופר, עכשיו הגעתי לגיהנום. אני נשאר שם לתמיד או שאפשר לחזור לעוד סיבוב לכדור הארץ לתקן את עצמי? נגיד ואני רוצה להגיע לגן עדן מה עליי לעשות כדי להגיע לשם מהגיהנום. ואם אני יחזור לכדור הארץ האם אני ידע שכבר הייתי בגיהנום?
טוב,אז הגהינום הוא כמו ''מכונת כביסה לנשמות'' להבדיל כן?אתה מתקן ומכפר על מעשיך,וחוזר לגן עדן,ואפילו אתה חוזר לגלגול בתור חיה או אדם ומתקן.
8.אם אני נוצרי לאן אני הולך?
גהינום/גלגול
9.אם אני מוסלמי לאן אני הולך?
10.אם אני הודי לאן אני הולך?
תשע ועשר אותו דבר
11.האם לחיות יש עולם הבא?
בד''כ חיות הם גלגול שמתקן את הגלגול הקודם,אז כן.
12.נגיד ותינוק מת, הוא נשאר תינוק בגן עדן לתמיד או שהוא גודל על גיל מסויים?
עניתי על זה כבר,אתה נשמה ללא גיל וצורה
13.נגיד ורצחו אותי והייתי כופר, אני מגיע לגן עדן או גיהנום? כי מי יודע אולי בהמשך הדרך הייתי הופך לצדיק אבל מצד שני אם אלוהים שולט בכל זה אומר שאלוהים רצח אותי אז הוא עשה את זה דווקא כדי שאני יגיע לגיהנום?
הוא לא יעשה דווקא כדי שתגיע לגהנום....וכן אתה עדיין תלך לגהנום
14.נגיד ואלוהים שולט בהכל: המחבלים שהרגו את הדתיים בקיבוץ איתמר, היו שליחים של אלוהים?
זה לא ''נגיד''הוא שולט בהכל והוא בחר שהמקרה יקרה.
15.נגיד ואלוהים שולט בהכל: האם רוני רון ואמא של רוז פיזם היו שליחים של אלוהים?
מי אלו?XD
16.בהנחה שלא נשארים בגיהנום לתמיד ואפשר לחזור לסיבוב תיקון בכדור הארץ נגיד, יש מספר מוגבל של הזדמנויות או תמיד אפשר לחזור לסיבוב תיקון בכדור הארץ? אם אפשר אני בכייף תמיד יחזור לכדור הארץ, השאלה נגיד אחרי 10 פעם אלוהים מחזיר אותי לכדור הארץ ואני לא הופך לצדיק, אני נשאר לתמיד בגיהנום?
בגלל זה שתחזור לארץ (אם הנשמה תרצה ולא נראה לי שהיא תרצה)אתה תבוא עם מום(פצע)אם בעברך היית מרביץ אז היית בא לעולם בלי יד,וכו'
יש לי עוד שאלות אבל לבינתיים זה יספיק לי לתכנן את חיי בעולם הבא.