קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] כל השונה הלכות,מובטח לו שהוא בן עולם הבא.
    על ידי Old Lady בפורום יהדות
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 30-04-2011, 23:36
  2. יש עולם הבא (גן-עדן ו/או גהנום)?
    על ידי Eyalnet בפורום יהדות
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 04-10-2009, 00:56
  3. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 03-06-2009, 17:56
  4. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 16:42
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 32

עולם הבא

ברירת מחדל עולם הבא

כמה שאלות:

נגיד אני מת

1.אני מגיע לגן עדן באותה צורה שמתתי?
    2.נגיד והייתי מעורב בתאונת דרכים ועף לי הראש ויד אחת ואני נכה, אלוהים מתקן אותי בגן עדן?
    3.נגיד ומתתי מזקנה, אני ישאר סבא לתמיד בגן עדן? נגיד ובימים האחרונים כבר לא היה לי כוח ללכת ואז מתתי, גם בגן עדן אני לא יוכל ללכת?
    4.בגן עדן מותר להזדיין? אם כן האם נולדים ילדים בגן עדן? ואם לא אז מה מתנזרים לתמיד?
    5.נגיד ומתתי, אני יכול לשנות את עצמי כשאני מגיע לגן עדן? לדוגמא שאלוהים יעשה אותי בגובה 3 מטר.
    6.נגיד ולא האמנתי באלוהים כל החיים ובחודש האחרון לפני המוות ממש האמנתי בו ממש חסיד קרטא חרטא איך שלא קוראים לזה, האם אני מגיע לגן עדן או גיהנום?
    7.נגיד והייתי כופר, עכשיו הגעתי לגיהנום. אני נשאר שם לתמיד או שאפשר לחזור לעוד סיבוב לכדור הארץ לתקן את עצמי? נגיד ואני רוצה להגיע לגן עדן מה עליי לעשות כדי להגיע לשם מהגיהנום. ואם אני יחזור לכדור הארץ האם אני ידע שכבר הייתי בגיהנום?
    8.אם אני נוצרי לאן אני הולך?
    9.אם אני מוסלמי לאן אני הולך?
    10.אם אני הודי לאן אני הולך?
    11.האם לחיות יש עולם הבא?
    12.נגיד ותינוק מת, הוא נשאר תינוק בגן עדן לתמיד או שהוא גודל על גיל מסויים?
    13.נגיד ורצחו אותי והייתי כופר, אני מגיע לגן עדן או גיהנום? כי מי יודע אולי בהמשך הדרך הייתי הופך לצדיק אבל מצד שני אם אלוהים שולט בכל זה אומר שאלוהים רצח אותי אז הוא עשה את זה דווקא כדי שאני יגיע לגיהנום?
    14.נגיד ואלוהים שולט בהכל: המחבלים שהרגו את הדתיים בקיבוץ איתמר, היו שליחים של אלוהים?
    15.נגיד ואלוהים שולט בהכל: האם רוני רון ואמא של רוז פיזם היו שליחים של אלוהים?
    16.בהנחה שלא נשארים בגיהנום לתמיד ואפשר לחזור לסיבוב תיקון בכדור הארץ נגיד, יש מספר מוגבל של הזדמנויות או תמיד אפשר לחזור לסיבוב תיקון בכדור הארץ? אם אפשר אני בכייף תמיד יחזור לכדור הארץ, השאלה נגיד אחרי 10 פעם אלוהים מחזיר אותי לכדור הארץ ואני לא הופך לצדיק, אני נשאר לתמיד בגיהנום?

יש לי עוד שאלות אבל לבינתיים זה יספיק לי לתכנן את חיי בעולם הבא.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של -Ben-
    שם פרטי
    אליהו ענבים
    לייקים
    563
    נקודות
    1

חחחח הפורום הזה יותר מטומטם ממה שחשבתי.
    אתה מתנהג כאילו שכל זיון שכל קטן שאתה כותב פה הוא עוד הוכחה לזה שאין אלוהים, כאילו בשביל מה אתה שואל את זה?
    אתה יודע שלאף אחד אין תשובה, אתה פשוט לא מבין כמה שאתה טמבל שחושב שהוא באמת מבין משהו.
    אתה בסך הכל עוד חמור שלא מבין שכדיי לשלול משהו אתה צריך להוכיח שהוא לא קיים, משהו שלא אתה ולא אף אחד יכולים לעשות לגבי אלוהים.
    אני לא אומר שיש או אין אלוהים, אבל זה האשכול הכי מטומטם שאי פעם ראיתי אותך פותח.

ציטוט נכתב במקור על ידי -Ben- צפיה בהודעה
    חחחח הפורום הזה יותר מטומטם ממה שחשבתי.
    אתה מתנהג כאילו שכל זיון שכל קטן שאתה כותב פה הוא עוד הוכחה לזה שאין אלוהים, כאילו בשביל מה אתה שואל את זה?
    אתה יודע שלאף אחד אין תשובה, אתה פשוט לא מבין כמה שאתה טמבל שחושב שהוא באמת מבין משהו.
    אתה בסך הכל עוד חמור שלא מבין שכדיי לשלול משהו אתה צריך להוכיח שהוא לא קיים, משהו שלא אתה ולא אף אחד יכולים לעשות לגבי אלוהים.
    אני לא אומר שיש או אין אלוהים, אבל זה האשכול הכי מטומטם שאי פעם ראיתי אותך פותח.

הנה הגיון של דתיים

משתמש משקיע האוואטר של -Ben-
    שם פרטי
    אליהו ענבים
    לייקים
    563
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    הנה הגיון של דתיים
    אני לא דתי, אני אפילו לא קרוב לזה.
    ואיך בדיוק זה שצריך הוכחות כדיי לשלול משהו זה הגיון של דתיים? אתה בדיוק כמו חרדי שגר בבני-ברק, רק ההפך.

כמה שאלות:

נגיד אני מת

2.נגיד והייתי מעורב בתאונת דרכים ועף לי הראש ויד אחת ואני נכה, אלוהים מתקן אותי בגן עדן?
    3.נגיד ומתתי מזקנה, אני ישאר סבא לתמיד בגן עדן? נגיד ובימים האחרונים כבר לא היה לי כוח ללכת ואז מתתי, גם בגן עדן אני לא יוכל ללכת?
    4.בגן עדן מותר להזדיין? אם כן האם נולדים ילדים בגן עדן? ואם לא אז מה מתנזרים לתמיד?
    5.נגיד ומתתי, אני יכול לשנות את עצמי כשאני מגיע לגן עדן? לדוגמא שאלוהים יעשה אותי בגובה 3 מטר.
    6.נגיד ולא האמנתי באלוהים כל החיים ובחודש האחרון לפני המוות ממש האמנתי בו ממש חסיד קרטא חרטא איך שלא קוראים לזה, האם אני מגיע לגן עדן או גיהנום?
    7.נגיד והייתי כופר, עכשיו הגעתי לגיהנום. אני נשאר שם לתמיד או שאפשר לחזור לעוד סיבוב לכדור הארץ לתקן את עצמי? נגיד ואני רוצה להגיע לגן עדן מה עליי לעשות כדי להגיע לשם מהגיהנום. ואם אני יחזור לכדור הארץ האם אני ידע שכבר הייתי בגיהנום?
    13.נגיד ורצחו אותי והייתי כופר, אני מגיע לגן עדן או גיהנום? כי מי יודע אולי בהמשך הדרך הייתי הופך לצדיק אבל מצד שני אם אלוהים שולט בכל זה אומר שאלוהים רצח אותי אז הוא עשה את זה דווקא כדי שאני יגיע לגיהנום?
    14.נגיד ואלוהים שולט בהכל: המחבלים שהרגו את הדתיים בקיבוץ איתמר, היו שליחים של אלוהים?
    16.בהנחה שלא נשארים בגיהנום לתמיד ואפשר לחזור לסיבוב תיקון בכדור הארץ נגיד, יש מספר מוגבל של הזדמנויות או תמיד אפשר לחזור לסיבוב תיקון בכדור הארץ? אם אפשר אני בכייף תמיד יחזור לכדור הארץ, השאלה נגיד אחרי 10 פעם אלוהים מחזיר אותי לכדור הארץ ואני לא הופך לצדיק, אני נשאר לתמיד בגיהנום?

קטונתי מלספר אודות העולם הבא, אך אין ספק שהגוף שלך נשאר פה. העולם הבא הוא רוחני, ובעולם הבא לא יהיו לך צרכים גשמיים שוב, מכיוון שהעולם הבא הוא רוחני.
    לגבי שאלה 6: http://www.shma-israel.co.il/%D7%99%...D7%95%D7%AA/5/
    7 - לא מבין בגלגולי נשמות במיוחד.
    ככלל, אנחנו לא אמורים להתעמק במה יהיה בעולם הבא.
    11 - חיות זה קשור כנראה לגלגול נשמות.
    יש עניין שמגלגלים מלמעלה שמשהו יקרה ע"י האדם הנכון.

התשובות לרוב השאלות שלך נמצאות בפתיח לתגובה זו. כמובן שאתה לא רציני וסתם מנסה להתבדח ולכן לא התעמקתי בתשובות.
    בברכה,

אני רציני בהחלט

אז תענה

כמה שאלות:

נגיד אני מת

מה שאני מאמין בו:
    1. מה זאת אומרת?
    2.אני מניח שלנשמה, שאינה דבר מוחשי אין בדיוק גוף, זו רוח [לא במובן של רפאים] אז אתה יכול לחוש בעצמך, אבל אתה לא בעל צורה.. לא יודע
    3. בדומה ל 2, אני חושב שמשום שנשמתך זוכרת את גופה כגוף זקן, אז הנפש תרגיש זקנה
    4. צרכים מיניים הם צרכים גשמיים, לנפש הרוחנית אין צורך בפוריות
    5. שוב, זה לא דרגון בול, אתה לא סוחב את הגוף המוחשי לעולמות עליונים
    6. "יש הקונה עולמו בחיים שלמים ויש הקונה עולמו בשעה אחת" חפש את זה בגוגל וקרא סיפור על כופר ש"קנה עולמו בשעה אחת" של כפרה
    7. אם תשאל רב הוא יגיד לך שלגהנום הנפש נשלחת ל 11 חודשים של טהרה, אותם 11 חודשים בהם האבל על מותך אומר עליך קדיש מדי יום.
    8+9+10. אני [והבנתי ממלמד תורה ככה גם] מאמין שאם אתה אדם טוב, תשלח למקום שאליו אנשים טובים ראויים להישלח.
    11. לא
    12. שאלה טובה, אני חושב שמשום שזוהי נפש והמח הוא כאמור חלק מהגוף, אז הנפש מבינה מה קורה לה לאחר מות הגוף
    משום שכאמור כל הנשמות היו כבר אלפי גילגולים, אז לנפש בעצם אין גיל, ואינה מתבלה, בדומה לגוף
    13. אם נרצחת כי היית אדם זד אז תשלח לגהנום, והרוצח הוא ממלא תפקיד שלא במודע
    14+15. שליחים של השטן
    16 תחזור שוב לתשובה 7
    וקרא על "גלגול נשמות"
    אני חושב שכשאדם מגיע לגן העדן זו זכות של הנשמה, ולכן אין ברצונה לצאת משם. גן העדן זו השאיפה של הנשמה
    לכן בשהותך על כדור הארץ אדם מנסה לתקן עצמו על מנת להגיע לפרס הנכסף [לא סתם החרדים שוקדים בחדר סגור בלימוד התורה, זוהי לדעתם הדרך לטיהור הנפש לקראת העולם הבא]

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    מה שאני מאמין בו:
    1. מה זאת אומרת?
    2.אני מניח שלנשמה, שאינה דבר מוחשי אין בדיוק גוף, זו רוח [לא במובן של רפאים] אז אתה יכול לחוש בעצמך, אבל אתה לא בעל צורה.. לא יודע
    3. בדומה ל 2, אני חושב שמשום שנשמתך זוכרת את גופה כגוף זקן, אז הנפש תרגיש זקנה
    4. צרכים מיניים הם צרכים גשמיים, לנפש הרוחנית אין צורך בפוריות
    5. שוב, זה לא דרגון בול, אתה לא סוחב את הגוף המוחשי לעולמות עליונים
    6. "יש הקונה עולמו בחיים שלמים ויש הקונה עולמו בשעה אחת" חפש את זה בגוגל וקרא סיפור על כופר ש"קנה עולמו בשעה אחת" של כפרה
    7. אם תשאל רב הוא יגיד לך שלגהנום הנפש נשלחת ל 11 חודשים של טהרה, אותם 11 חודשים בהם האבל על מותך אומר עליך קדיש מדי יום.
    8+9+10. אני [והבנתי ממלמד תורה ככה גם] מאמין שאם אתה אדם טוב, תשלח למקום שאליו אנשים טובים ראויים להישלח.
    11. לא
    12. שאלה טובה, אני חושב שמשום שזוהי נפש והמח הוא כאמור חלק מהגוף, אז הנפש מבינה מה קורה לה לאחר מות הגוף
    משום שכאמור כל הנשמות היו כבר אלפי גילגולים, אז לנפש בעצם אין גיל, ואינה מתבלה, בדומה לגוף
    13. אם נרצחת כי היית אדם זד אז תשלח לגהנום, והרוצח הוא ממלא תפקיד שלא במודע
    14+15. שליחים של השטן
    16 תחזור שוב לתשובה 7
    וקרא על "גלגול נשמות"
    אני חושב שכשאדם מגיע לגן העדן זו זכות של הנשמה, ולכן אין ברצונה לצאת משם. גן העדן זו השאיפה של הנשמה
    לכן בשהותך על כדור הארץ אדם מנסה לתקן עצמו על מנת להגיע לפרס הנכסף [לא סתם החרדים שוקדים בחדר סגור בלימוד התורה, זוהי לדעתם הדרך לטיהור הנפש לקראת העולם הבא]
    יש לך הוכחה לכל הדברים האלה? או לפחות לאחד?

וממתי ביהדות יש שטן נראה לי התבלבלתה עם דת אחרת

יש לך הוכחה לכל הדברים האלה? או לפחות לאחד?

וממתי ביהדות יש שטן נראה לי התבלבלתה עם דת אחרת
    אין לי הוכחה לדבר
    אין לי רצון להוכיח דבר
    אני מסתפק בלהאמין בעצמי שזה נכון..

ולא התבלבלתי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

אין לי הוכחה לדבר
    אין לי רצון להוכיח דבר
    אני מסתפק בלהאמין בעצמי שזה נכון..

ולא התבלבלתי

אוקי אם אין לך הוכחה כל התגובה שלך לא מעניינת כי אין לה כל קשר למציאות אלה להמצאות דמיוניות שהמצאתה לעצמך.

אוקי אם אין לך הוכחה כל התגובה שלך לא מעניינת כי אין לה כל קשר למציאות אלה להמצאות דמיוניות שהמצאתה לעצמך.
    למה שרבים, הרבה רבים
    מתעמקים
    חכמים וחריפים ממך
    למדו במשך חיים שלמים

התשובות שלי הן מה שאני מאמין בו, בהתאם להבנה שלי לנוכח 8 שנות לימוד בבתי ספר תורניים

למה שרבים, הרבה רבים
    מתעמקים
    חכמים וחריפים ממך
    למדו במשך חיים שלמים

התשובות שלי הן מה שאני מאמין בו, בהתאם להבנה שלי לנוכח 8 שנות לימוד בבתי ספר תורניים

אני יגיד לך את האמת, מעניין לי תביצה מה הרבנים האלה למדו מצידי שילמדו על פיות ושדונים.
    כל עוד אין להם הוכחה למה שהם מטיפים שלא יספרו לי חרטא על גן עדן רוח נשמה גלגול נשמות שטן ים שנפתח ל2 שיח שעולה באש מדבר לאנשים קרן אור מהשמיים שמעלה לשם אנשים פיות מפלצות והרשימה עוד ארוכה.

ובמיוחד שלא יטיפו לי איך ולמה אני צריך לחיות, במיוחד כשכל מה שהם עושים זה להתפלל לחבר דמיוני שאין לו הוכחה אחת ועוד מעיזים להגיד שאני איזה "בן אדם רע" ומבזבז את החיים שלי כי אני לא מאמין בחבר דמיוני שאין לו הוכחות. זה שזימברו להם תשכל מגיל 0 לא אומר שזה נכון, גם אותי האכילו הרבה חרטא כשהייתי קטן אבל גדלתי התפתח לי מוח ועשיתי חושבים והפסקתי להאמין ב"מישהו" דמיוני שאין לו אפילו הגדרה ששולט על כל העולם ויכול לשנות צורה למה שהוא רוצה.

ושלא יעיזו לומר לי שמה שגורם לי הנאה וכייף זה אסור, מין זה רע ולראות גוף ערום זה חטא. תראה מה קרה לעולם בגלל הדת המזדיינת הזאת אנשים מתביישים בגוף של עצמם, מתביישים ללכת בעירום כאילו זה איזה משהו מסוכן ומביך? נשים וגברים מסתירים את איברי המין שלהם כאילו זה איזה משה שצריך להתבייש בו, שירותים לגברים ונשים בנפרד? מקלחות בנפרד? הכל בנפרד הכל בגלל הדת המזדיינת הזאת שאיכשהוא הצליחה לגרום לאנשים להתבייש בגוף שלהם.

והרשימה עוד ארוכה.

ציטוט נכתב במקור על ידי -Ben- צפיה בהודעה
    אני לא דתי, אני אפילו לא קרוב לזה.
    ואיך בדיוק זה שצריך הוכחות כדיי לשלול משהו זה הגיון של דתיים? אתה בדיוק כמו חרדי שגר בבני-ברק, רק ההפך.

יש לידי ארנב מעופף בלתי נראה עם 4000 רגליים.

אני צריך להוכיח שהוא קיים? או שאתה צריך להוכיח שהוא לא קיים?

אני יגיד לך את האמת, מעניין לי תביצה מה הרבנים האלה למדו מצידי שילמדו על פיות ושדונים.
    כל עוד אין להם הוכחה למה שהם מטיפים שלא יספרו לי חרטא על גן עדן רוח נשמה גלגול נשמות שטן ים שנפתח ל2 שיח שעולה באש מדבר לאנשים קרן אור מהשמיים שמעלה לשם אנשים פיות מפלצות והרשימה עוד ארוכה.

ובמיוחד שלא יטיפו לי איך ולמה אני צריך לחיות, במיוחד כשכל מה שהם עושים זה להתפלל לחבר דמיוני שאין לו הוכחה אחת ועוד מעיזים להגיד שאני איזה "בן אדם רע" ומבזבז את החיים שלי כי אני לא מאמין בחבר דמיוני שאין לו הוכחות. זה שזימברו להם תשכל מגיל 0 לא אומר שזה נכון, גם אותי האכילו הרבה חרטא כשהייתי קטן אבל גדלתי התפתח לי מוח ועשיתי חושבים והפסקתי להאמין ב"מישהו" דמיוני שאין לו אפילו הגדרה ששולט על כל העולם ויכול לשנות צורה למה שהוא רוצה.

ושלא יעיזו לומר לי שמה שגורם לי הנאה וכייף זה אסור, מין זה רע ולראות גוף ערום זה חטא. תראה מה קרה לעולם בגלל הדת המזדיינת הזאת אנשים מתביישים בגוף של עצמם, מתביישים ללכת בעירום כאילו זה איזה משהו מסוכן ומביך? נשים וגברים מסתירים את איברי המין שלהם כאילו זה איזה משה שצריך להתבייש בו, שירותים לגברים ונשים בנפרד? מקלחות בנפרד? הכל בנפרד הכל בגלל הדת המזדיינת הזאת שאיכשהוא הצליחה לגרום לאנשים להתבייש בגוף שלהם.

והרשימה עוד ארוכה.
    סלאמתק, אז מה היה הפואנטה של האשכול?
    לך תעשה מה בראש שלך
    למה אתה צריך להכניס את העניין הזה לחיים שלך, אם לא כדי לעשות דווקא למישהו אחר?
    אם באמת היה חשוב לך מעצמך ומההנאות שלך לא היית מנסה להכחיש כלום, פשוט לא היית מייחס לזה חשיבות
    אתה מאותם אלה שמחפשים איפה להתווכח, ועל כן אני מתחרט שטרחתי לכתוב לך תגובה אורכה וממוספרת

סלאמתק, אז מה היה הפואנטה של האשכול?
    לך תעשה מה בראש שלך
    למה אתה צריך להכניס את העניין הזה לחיים שלך, אם לא כדי לעשות דווקא למישהו אחר?
    אם באמת היה חשוב לך מעצמך ומההנאות שלך לא היית מנסה להכחיש כלום, פשוט לא היית מייחס לזה חשיבות
    אתה מאותם אלה שמחפשים איפה להתווכח, ועל כן אני מתחרט שטרחתי לכתוב לך תגובה אורכה וממוספרת

מספר הדתיים במדינה גודל, אני חייב לעצור את זה. אני לא רוצה שישראל תיהיה ממשלה\מדינה דתית ונהפוך לאירן 2 ונחיה לפי חוקי הדת, בקצב שהדתיים מתרבים זה קרב ובא ואני פה בשליחות לעצור את זה.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,129 | הודעות: 8,173,716 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect