יצא לכם להיתקל בסרטונים האלו של סלקום..? ("אהבה ראשונה עונה 2").
אז גם לי יצא להיתקל בהם, ומה שרציתי להגיד פה זה שלמדתי משם דבר או שניים על מערכות יחסים...
לדוגמא שאהבה וזוגיות בשביל בחורה זה דבר נורא מורכב וטהור, וזה פשוט אסור לשחק בבחורה שרוצה איתך משהו מעבר...
מה שעוד אתם יכולים לראות פה (כנסו לסרטונים עם הבחורות הכי יפות) שם תראו שבחורה מאוד יפה זו בחורה עם כבוד ולא איזה משהו מפחיד שאי אפשר להתחיל איתה, הרבה בחורים נלחצים מלהתחיל עם מישהי כוסית עששש מה שנקרא - וזו טעות חמורה, והרי לכם ההוכחה... תראו איזה חמודות הבחורות היפות (למרות שאין שם הרבה) ואיך הן נלחצות מאיתנו, הגברים.
למדתי גם מאיזה סיפור אחד שבחורה מספרת איך למרות שהיו לה 4000 חברים בפייס, בחור אחד מתוך ה4000 הצליח להשיג אותה - (הוא פשוט לא וויתר...)
הקיצר, יש הרבה יופי בסרטונים האלו, יש שם גם כמה זיינים טבעיים (ילד בן שמונה עשרה שיצא עם גרושה פצצה בת עשרים ושש, הגרושה רצתה סטוץ והוא רצה משהו מעבר...).
תראו ותחכימו, אני בעיקר ממליץ על הסרטונים של:
- שימי ברום ועדן נחום. (אגב, עדן נחום הייתה סט שפתחתי, זה קרה בדיוק באותו יום שהיא הלכה להצטלם לתוכנית הזאתי בתל אביב, אני נותן לה 8.5 תראו ת'סרטון ותסכימו איתי [אגב, לא יצא לי ממנה כלום חוץ מטיול בפארק בתל אביב, קצת צחוקים ביחד וידידות נחמדה של איזה חודשיים... - חבל אבל היא הייתה ממש מאוהבת בבן זוג שלה ולא היה מצב שאני הורס למישהי או מישהו כזה דבר - לא שהיה לי סיכוי כן...]).
- שירן חובל. (יפה ומנומסת).
- קארין וולפמן.
- אווה קורילנקו. (ניצל אותה ואחרי זה זרק אותה בהשפלה ובזלזול הבן זונה).
- פריסיליה קשתי. (זו הבחורה עם האף בשמיים מהפייס).
- דבורה לאה. (הוכחה שאפשר להיות ביחד מבלי להבין או לדבר את אותה שפה).
- דניאל לוי. (תראו מה היא עשתה לו ותחשבו פעמיים לפני שאתם סוגרים איזו תיירת חמודה שמגיע לארץ).
- חיים שריקי. (הבחור זיין).
והסרטון הזה של ליהי אברמזון, שפשוט הקסים אותי, סיפור נורא יפה - תראו תבינו.
הינה קישור: http://firstlove.cellcom.co.il/#/video/25
חברים תהנו, בעיקר כנסו לבחורות החמודות יותר, תסלחו לי על החפירה, ויום טוב.
נ.ב: להיכנס, לא להתעצל כן?.

).
]).
ציטוט ההודעה