דין, ככה:
לא מדויק אחי, כאילו זה לא שאני לא מרגיש אליה כלום, אני מתזמז איתה בחושניות והכל וכל זה אפילו החמאתי לה על השדיים המדהימים שלה חחח (שבסוף המידה שלהם רק 70B חברים שלי ראו אמרו שזה לא הגיוני וגם אני אמרתי

), בכל אופן לא משנה אבל אני לא מצטער שעשיתי את זה כי אני מראה לה שאני גם מביע בה עניין מיני אולי בקרוב אני יראה לה גם שאני מעוניין יותר רגשית, כי אני אסביר לכם מה הקטע, זה אולי נשמע קצת דפוק אבל כנראה בגלל שאני לא מאוהב בה מעל לראש והיא לא בחורת החלומות שלי, אבל אחרי שכמה חברים שלי ראו אותה ויענו "אישרו" שהיא נראית טוב ופירגנו אז הבנתי שהיא די עונה על הדרישות שלי (כן סורי שאני הייתי נתון להשפעה שלהם אבל לצערי ככה הראש שלי עבד אז...) בכל אופן עכשיו לא אכפת לי לאף אחר מה הוא חושב עליה, גם אם אלוהים הגדול בכבודו ובעצמו ירד לפה ויגיד לי שמע יש לה גוף קצת סבבה (יש מצב יותר לא ראיתי אותה בדברים הכי מחטבים בעולם) מה שהכי טוב אצלה זה השדיים אבל הפנים שלה נראות כמו חרא של סוסים חחחחח אז לא אכפת ליי!!

כי מבחינתי לפחות היא נראית סבבה לגמרי עכשיו כששינו לי קצת את המחשבה (גם בהתחלה היא נראיתה ככה פשוט לא הייתי בטוח חח), ותאמת שזה ככה בגלל שהיא זרמה איתי די מהר ולא היה לה ביטחון (ככה חבר שלי אמר אז הוא אמר לי לך אליה אני יודע שהיא תזרום איתך חח אז כנראה ממש ראו עליה את החוסר ביטחון, אבל באמת היא פרח שאם אני יטפח קצת מבחינה חיצונית וקצת פנימית במידה ואני יתאהב בה אז אני ישנה אותה לטובה כמה שאפשר =] או לפחות ינסה.
אלה שהיו לי לפניה היו יחסית זוועה בעיקר מבחינת טיפוח, לא מכוערות אבל מבחינת טיפוח פשוט י צ ו ר י ם (אצל אחת זה התבטא בשיער ופעם אחרת היה ריח של שום מהפה שלה אצל הראשונה זה התבטא בדברים שאתם וואלה באמ אמא שלי לא רוצים לדעת או במילים אחרות בגלל שלזאתי עם השיער המגעיל חתכתי איתה מהר לא ראיתי את שאר הגוף שלה אם היא לא מטופחת רק שם, וכן הייתי כל כך יצור מגעיל למרות שאחרי זה לא התקרבתי אליה יותר כן וגם בזכותה ואני שמח,
כי אני לא כלב ויש לי סטנדרטים כבר, בכללי עברתי שינוי פשוט
ע צ ו ם עד בלתי נתפס! (באמת שזה עוד לא נקלט לי בראש כמה כל כך טוב לי בחיים וסתם ככה לכאורה חח) בכמה ימים האחרונים ואם זו לא מחלה סופנית או משהו (כי תכלס הייתי חולה קצת לפני כמה ימים והרגשתי משהו משתנה בי באמת במוח כאילו בקטנה, יש מצב זה פסיכולוגי פשוט כי היה לי חלום ממש מוזר והזוי עם מספרים וכל מיני אימרות קצרות ופתגמים ואני לא זוכר כלום ואז יום אחרי זה המשכתי להרגיש חרא כי עדיין הייתי חולה וזהו מאז יום אחרי התחלתי להיות אדם חדש ומאז זה רק הלך והשתפר עד היום שכרגע זה השיא אבל זה כי לא המשכתי עדיין לחיות הלאה =]]] אני מתכוון לפרסם פה פוסט מפוצץ על אינר גיים ואני אספר את הסיפור האישי שלי מנקודת פיקאפ ככה בקטנה כדי שכולם יוכלו לקרוא ליהנות ולהשכיל

)
לא מתכוון לזיין אותה ולזרוק גם אם לא תהיה פה אהבה ושנהיה חברים, אז אני לא רוצה לזרוק אותה קיבינימט רוצה להמשיך להזדיין איתה מהצד כיזיזה עד שאני אמצא את האחת חח אם בכלל בזמן הקרוב

.