קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני הולך לקנות נעליים עכשיו כנסו!!!
    על ידי potr6 בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 14-11-2007, 22:26
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 24-08-2007, 16:09
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 24-08-2007, 15:14
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 24-08-2007, 15:14
  5. תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 28-12-2005, 16:08
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 30

אם אני מפסייק לעשן בגיל עכשיו

משתמש מתחיל האוואטר של JustMs
    שם פרטי
    פבל
    לייקים
    2
    נקודות
    46

ברירת מחדל אם אני מפסייק לעשן בגיל עכשיו

טוב אז אני מנסה לסיים.. כבר שבוע שאניי לא מעשן..

לא עיישנתיי כבר.. איזה 10 סיגריות מקסימום בשבוע..

לא יודע מה שלום הריאות שליי אבל אמרו ליי שעם אניי מפסייק עכשיו עד גייל 50 הרייאות שליי

יחזרו להיות ברייאות.. זה נכון או משו??

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    164
    נקודות
    68

ציטוט נכתב במקור על ידי JustMs צפיה בהודעה
    טוב אז אני מנסה לסיים.. כבר שבוע שאניי לא מעשן..

לא עיישנתיי כבר.. איזה 10 סיגריות מקסימום בשבוע..

לא יודע מה שלום הריאות שליי אבל אמרו ליי שעם אניי מפסייק עכשיו עד גייל 50 הרייאות שליי

יחזרו להיות ברייאות.. זה נכון או משו??
    אולי לא יחזרו למצב שהן היו אבל לפחות לא יחמירו ואתה רק בן 13 אני בטוח שעם תפסיק עכשיו לא יהיו השלכות לטוח הארוך .

משתמש מתחיל האוואטר של JustMs
    שם פרטי
    פבל
    לייקים
    2
    נקודות
    46

ציטוט נכתב במקור על ידי קליט צפיה בהודעה
    אולי לא יחזרו למצב שהן היו אבל לפחות לא יחמירו ואתה רק בן 13 אני בטוח שעם תפסיק עכשיו לא יהיו השלכות לטוח הארוך .
    אה סבבה אניי פשוט שבנות יבואו וזה ומאז שהתחלתיי לעשן וזה גם ההיתנהגות הלכה והידרדרה..
    וגם בנות הלכו מיימניי

מורחקים
    לייקים
    164
    נקודות
    68

ציטוט נכתב במקור על ידי JustMs צפיה בהודעה
    אה סבבה אניי פשוט שבנות יבואו וזה ומאז שהתחלתיי לעשן וזה גם ההיתנהגות הלכה והידרדרה..
    וגם בנות הלכו מיימניי
    בדיוק גם רוב הבחורות נגעלות מסיגריות עזוב אותך מהחרא הזה חוץ מפוזה שום דבר לא יוצא תראה מה יוצא לך מסיגריות
    אתה מסריח אתה לא בכושר בנות בורחות מימך עם הזמן המצב הבריאותי שלך מחמיר שזה הכי גרוע אנשים מפסיקים להיתקרב אליך
    בקיצור זרוק תחרא הזה

סיגריות זה אחלה פוזה יותר חשוב מהכל ובכלל, למי אכפת מבנות שלא מעשנות? בתור מעשן יש לך סיכוי גבוה יותר להתחבר עם מעשנות, וידוע שבנות מעשנות זורמות הרבה יותר מהר

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    נחשו...
    לייקים
    67
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    העיקר הבריאות !!

ציטוט נכתב במקור על ידי _Anonymous_ צפיה בהודעה
    סיגריות זה אחלה פוזה יותר חשוב מהכל ובכלל, למי אכפת מבנות שלא מעשנות? בתור מעשן יש לך סיכוי גבוה יותר להתחבר עם מעשנות, וידוע שבנות מעשנות זורמות הרבה יותר מהר

ורוב הבנות שמשנות בגיל הזה כונפות אחושרמוטה ואיזה שטויות אתה מדבר ?? שווה לדפוק את הריאות בשביל לזיין ? תאמין לי אם הוא יפסיק לעשן ויתחיל לקדם את עצמו ביחסים עם בנות תוך שבוע שהוא במערכת יחסים הוא יזיין אני מוכן להתערב ! וחוץ מזה מה נותן לך פוזה?? אם אתה מעשן בשביל פוזה אז אתה ילד מטומטם חסר חיים משועמם ורמת המישכל שלך נמוכה יותר משל גמל שלמה אז אל תבלבל לו במוח

ילד אל תיגע בחרא הזה לא יתן לך כלום זה דופק את החיים בצורה שאתה לא יודע אם תמשיך לעשן אז אתה יכול להפסיק לחלום על להיות מפותח, או ביחידה קרבית בצבא, ורוב הדברים (אין צורך לפרט) תחיה בלי זה תשקיע בלימודים ותאמין לי איך שיש לך בגרות מלאה ביד ואתה תממש את מה שלמדת אתה תתחיל להרביץ אלפים על גבי אלפים וחוץ מזה זה שאתה מעשן בגיל הזה זה מעיד על חוסר ביטחון עצמי, שליטה לא מוגדרת בהחלטות, ונתון לגבי קביעה של החברה שאתה מסתובב בא (בתנאי שאתה מסתובב בחברה של מעשנים) וכמו שאמרתי לא שווה לדפוק את החיים בשביל פוזה של חודש שאחרי זה יורדת ואתה נדפק עם זה כי אתה נהפך למכור (ואל תבלבל לי את הביצים שאתה יכול להפסיק מתי שאתה רוצה אין דבר כזה ! )

אני קבעתי את העמדה שלי עכשיו תורך להחליט לאן לפנות בהמשך הדרך....

יש בדיחה מוכרת על זה: זקן בן 70 הולך לרופא ושואל אותך כיצד לחיות כמה שיותר זמן. הרופא שואל: אתה מעשן? והזקן עונה: לא. שותה? לא. עושה סקס? לא. סמים? לא. אז בשביל מה אתה רוצה לחיות???!!!!
    למי אכפת אם יהרסו לך הריאות עוד 40 שנה ותמות מסרטן בגיל 60. מי רוצה לחיות אחרי גיל 60 בכלל? ולמי יש זין לעשות סקס עם בחורה שבוע אחרי שאתה פוגש אותה אם אתה יכול לפגוש איזו מעשנת סקסית ולגמור לה בתחת באותו ערב?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    גבריאל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

כי בנות שמעשנות זה בנות שגם שותות
    אבל לפותח האשכול אני הייתי בתיכון עם שיכבה סבבה וכו עד שמיכתה ט כמעט כל השכבה התחילה לעשן והרוב התחילו מפוזה כדי לא להיות שונים!
    אז הרבה חברות וחברות שהיו איתי אפילו בכיתה כבר פופ אני כאילו נעלמתי מצאתי את עצמי י יא יב עם כמה חברים שכל החיים שלהם זה לישון ולשחק קונטר סטרייק וRUNESCAPE
    אל תבין לא נכון לא הייתי מהחנונים האלה הייתי יוצא למסיבות לפעמים (בלי חברי שהיו לי) והכרתי הרבה בנות אבל אני יכול להגיד לך את זה
    העישון הוא הדבר העיקרי שגורם לקשריים חברתיים אם אתה לא מעשן ואתה נופל על שכבה כמו שלי אתה לא קיים !!
    אם הייתי יודע את זה גם אני הייתי מתחיל לעשן רק בשביל פוזה והייתי מקציב לעצמי כמות מסוימת של סיגריות ביום שזה אומר
    1 לעשן אך ורק עם אנשים מהשכבה!! שככה יראו שאתה מעשן ואז יהיה יותר זורם...
    2 לא לעשן יותר מ 10 סיגריות ביוםֱ
    3 בחיים אל תעשן מישעמום אם אתה לא אוהב את זה וכו רק עם אנשים שככה יגידו יאוו תראו אותו הוא מעשן איזה גבר וכו

אני התחלתי לעשן עכשיו לקראת הצבא אך לא בשביל פוזה
    ואני זוכר את ימי התיכון כנער רגיל עם חברים לא זורמים בשיט
    אני מקווה שבצבא אני ישתלב יותר טוב :-)

חיים רק פעם אחת

נ.ב מי פה אמר שבנות שמעשנות הם כונפות?
    מה זה השטויות האלה רוב הבנות הכוסיות (לפחות בירושלים) הם מעשנות!
    נערך לאחרונה על ידי dannis0855; 12-09-2011 בשעה 00:01.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    נחשו...
    לייקים
    67
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    העיקר הבריאות !!

גועל נפש הצורת חשיבה שלכם והסובבים אותכם .... הבאת לי משפט בוא אני יחזיר לך במשפט אחר "אמור לי מי חבריך ואני אומר לך מי אתה" אחרי שסיפרתם פה איך הצורת התנהלות שלכם הייתה/כרגע בבית ספר אתם פשוט גדלתם בתת רמה מוחלטת שאיזה פוץ החליט "מי שלא מעשן לא קיים" וכולם אחריו "כן... מי שלא מעשן הוא הומו !" ומי פה התחיל ההיתדרדרות ולטמבל שאמר שלא אכפת לו לחלות בסרטן (אני מקווה שאתה לא באמת מתכוון לזה זה פשוט מוות באיסורים שלא ניגמרים ואינני מאחל את זה לאפחד ואפילו לא לבנאדם הכי שנוא עליי) או למות לפני גיל שישים זו דעתך כאיש ממורמר אני רוצה לחיות יותר מגיל שמונים כששמי הולך לפני כי אני משקיע במה שאני עושה ולא זורק זין על הכל ואני רוצה להיות גאה בחינוך ובדרך שאני יתן לילדים שלי ולנכדים שלי ואם אזכה גם לנינים שלי כי אני למדתי שאין דבר יותר חשוב מלהתמודד בקשיים שיש בחיים ואני לא שם זין על אנשים שחושבים שאני "מעפן" בגלל שאני מעשן אבל לא תומך בעישון וממש לא רואה את כל אלו ^^ (שניכם למעלה) שמעשנים בשביל סקס ולהיות (אני מצטט) "מגניב" או "גבר" אז תפסיקו לדבר שטויות עישון זה לא דבר בריא ולא דרך "נכונה" ולא בטיח

נ.ב

שכחתי לציין שאתם ילדים ממש חלשים אם נתתם לאנשים שמסביבכם לכופף אותם בלי בעיה אותי לא דרדרו אני בחרתי וכל מי שהתחיל לעשן אחרי בכיתה זה בגלל רצונו אני לא הצעתי בחיים סיגרייה למישהו שלא מעשן או לא רוצה לעשן לא ביקשתי מהם לבוא איתי לעשן ושהייתי מעשן הייתי בודק שאפחד לא יודע ולא מריחים עליי

אני פשוט נהנה לבוא ולקרוא איך הנוער של היום מתדרדר

אנשים חלשים מפסיקים לעשן, אנשים חזקים מנצחים את הסרטן

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    נחשו...
    לייקים
    67
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    העיקר הבריאות !!

טיפש קופץ לתהום חכם מסתכל על הטיפש קופץ....
    נערך לאחרונה על ידי יפתח86; 12-09-2011 בשעה 00:39.

מורחקים
    לייקים
    164
    נקודות
    68

תגיד לי בן כמה אתה? אתה טיפש אתה מודע לכך ? עד שלא תבוא לך מחלה לא תבין שאתה צריך להפסיק לעשן
    והבחורות שמעשנות ? כולה כמה פרחות אתה חושב מזיז לי או למישהו אחר שלא יהיה לי קטע עם איזה פרחה דבה מסריחה ? אני אישית הייתי מוותר על קטע עם אחת כזאת עם הסיגריות מסדרות לך בחורות אני ממש אבל ממש מרחם עליך כי כמו שאמרת זה פוזה זה נעלם בסופו של דבר פוזה זה רק פוזה אחרי שתכירו היא תביא מי אתה ותראה ילד חסר ביטחון עצמי בלי סיגריה
    אתה ממש בקנטים עם אתה מעשן בגלל בחורות

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

חחחח אתם רציני הצעתם לו לעשן בשביל פוזה ? XD

איך אני אוהב את זה שכולם משחקים אותה קדושים שמעשנים בשביל- בשביל מה בעצם? אין שום סיבה לעשן להתחיל לעשן חוץ מפוזה ומי שאומר אחרת מלא בחרא.

מורחקים
    לייקים
    164
    נקודות
    68

ציטוט נכתב במקור על ידי יפתח86 צפיה בהודעה
    גועל נפש הצורת חשיבה שלכם והסובבים אותכם .... הבאת לי משפט בוא אני יחזיר לך במשפט אחר "אמור לי מי חבריך ואני אומר לך מי אתה" אחרי שסיפרתם פה איך הצורת התנהלות שלכם הייתה/כרגע בבית ספר אתם פשוט גדלתם בתת רמה מוחלטת שאיזה פוץ החליט "מי שלא מעשן לא קיים" וכולם אחריו "כן... מי שלא מעשן הוא הומו !" ומי פה התחיל ההיתדרדרות ולטמבל שאמר שלא אכפת לו לחלות בסרטן (אני מקווה שאתה לא באמת מתכוון לזה זה פשוט מוות באיסורים שלא ניגמרים ואינני מאחל את זה לאפחד ואפילו לא לבנאדם הכי שנוא עליי) או למות לפני גיל שישים זו דעתך כאיש ממורמר אני רוצה לחיות יותר מגיל שמונים כששמי הולך לפני כי אני משקיע במה שאני עושה ולא זורק זין על הכל ואני רוצה להיות גאה בחינוך ובדרך שאני יתן לילדים שלי ולנכדים שלי ואם אזכה גם לנינים שלי כי אני למדתי שאין דבר יותר חשוב מלהתמודד בקשיים שיש בחיים ואני לא שם זין על אנשים שחושבים שאני "מעפן" בגלל שאני מעשן אבל לא תומך בעישון וממש לא רואה את כל אלו ^^ (שניכם למעלה) שמעשנים בשביל סקס ולהיות (אני מצטט) "מגניב" או "גבר" אז תפסיקו לדבר שטויות עישון זה לא דבר בריא ולא דרך "נכונה" ולא בטיח

נ.ב

שכחתי לציין שאתם ילדים ממש חלשים אם נתתם לאנשים שמסביבכם לכופף אותם בלי בעיה אותי לא דרדרו אני בחרתי וכל מי שהתחיל לעשן אחרי בכיתה זה בגלל רצונו אני לא הצעתי בחיים סיגרייה למישהו שלא מעשן או לא רוצה לעשן לא ביקשתי מהם לבוא איתי לעשן ושהייתי מעשן הייתי בודק שאפחד לא יודע ולא מריחים עליי

אני פשוט נהנה לבוא ולקרוא איך הנוער של היום מתדרדר
    זה שאתה לא היית מקובל ואתה חושב שזה בגלל הסיגריות אתה טועה עוד שאני הייתי בתיכון גם מי שלא היה מעשן היה איך שאתה קורא לו "מקובל" והיו את האלה שפשוט מעצבנים ואף אחד לא מתסתובב איתם

אנונימי אתה צודק שהתחלתי בגלל לחץ חברתי בגיל צעיר מאוד הייתי רואה את כולם מעשנים הייתי לוקח שאכטה פה שאכטה שם ואז התחלתי לעשן קבוע בקיצור אל תיהיה דבע ותחחיל לעשן בגלל שטויות כאלה תעשן כי בא לך לא בגלל שחברים מעשנים

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,763 | הודעות: 8,206,356 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect