קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 01-03-2007, 13:14
  2. נו מה עושים לעזעזאל ??????
    על ידי MostWanteD בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 21:59
  3. אנחנו עושים Gather
    על ידי Offer בפורום Counter Strike
    תגובות: 46
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 19:52
  4. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 15:16
  5. [סקר] ה-5 טראקים שהכי עושים לכם את זה!
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 15:38
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

מה עושים?

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל מה עושים?

התחלתי לצאת עם בחורה והקשר זורם.
    אלא שאני גר עדיין אצל ההורים וככה גם היא, ויוצא לנו פעמים בודדות בשבוע להיפגש
    לבילוי ובסוף הערב קצת נשיקות וחיבוקים אבל אי אפשר לעשות יותר מזה כי תנאי השטח לא מאפשרים וכמובן לא בבית
    תחת האף של ההורים ובכלל אין מקום.
    יש לכם הצעה מה לעשות כדי להתקדם בהתחשב בתנאי השטח הגרועים.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

א. מה זה קשור לקטגוריית פיקאפ?
    ב. מה אתה חושב שלא תזיין בחיים עד שתעבור לדירה משלך?

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל קשור

תנאי שטח לא טובים מגבירים את ההתנגדות שלה

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

תקנה להורים שלך כרטיסים למופע/הצגה/סטנדאפ/אופרה...
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

קודם כל זה לא בושה אם תבקש את הבית ליום מההורים או משהו
    (אתה לא צריך להתבייש בזה שאתה יוצא עם בחורה, במיוחד לא מול ההורים שלך)
    דבר שני צימר זה גם סבבה (קצת יקר)
    וגם לישון לילה אחד ביער או על חוף היום זה גם רומנטי וגם זול וגם יש לך מקום לעשות מה שבא לכם
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

אני מצאתי כמועיל מאוד בעניין הזה כל הקטע של החרמונים, המשחקים המקדימים והנושאים החמים לדבר עליהם בשיחות שלך ושל הבחורה.
    תתייחס לכל ההכנה לקראת הסקס משני רובדים:

ההגיוני: לוגיסטיקה, הכנה, לדבר להיגיון של הבחורה וכל שאר הדברים ההגיוניים שיש לבצע.
    אך יש גם רובד אחר, שלדעתי הוא בהרבה יותר משפיע וגם לעיתים קרובות מאוד פותר בעיות לוגיסטיות.

הרובד הטבעי
    אם לדוגמה הרגע סיימת עם הבחורה דייט ראשון, היה מצחיק, היה מעניין, היה מרתק.. אבל לא היה מגע ולא הייתה נשיקה..
    אז במידה ואתה מצפה בדייט השני להשיג סקס אתה תצטרך לחשב הרבה את הדרך להגיע לזה, גם מבחינה לוגיסטית.

לעומת זאת, אם למשל אתה והבחורה יצאתם כבר מספר פעמים, יצא לכם להתנשק וכעת אתם מתעלסים על איזה ספסל (תוסיף לכל זה שהבחורה כבר בעניין שלך והיא נמשכת אליך ברמה אישית והפזית/מיני) והבחורה אומרת לך שהיא חמה או "בוא נעשה את זה".

בדוגמה השנייה לדעתי האישית יהיה לך בהרבה יותר קל, גם לוגיסטית, לזרום עם הבחורה לסקס.
    ולמה? כי ברגע שהבחורה נמשכת אליך והיא רוצה את זה בעצמה, היא תעזור לך לפתור את ה"בעיות", גם ההגיוניות וגם הלא הגיוניות.

ואם עדיין לא הבנת את כוונותיי, קח דוגמאות:

1. אתמול בלילה בחורה שלחה לי סמס (ורק היום ראיתי אותו) נוסח "אפשר להתקשר אליך? הבטחת לי גלידה!".
    ואחרי שהגבתי לה היה מסתבר שהיא בשיעור אז היא טרחה להבטיח לי שהיא תתקשר אלי ביוזמתה אחרי שתסיים את הלימודים (שים לב, זה לא התפקיד של האישה בדרך כלל). מה שקרה כאן זה שפשוט גרמתי לה לרצות יחד איתי את מה שאני בעצמי רוצה, וכך היכולת "לקדם עניינים" היא בהרבה יותר קלה, שים לב שהבחורה בעצמה יוזמת את הצעדים לכך.

2. זה קרה כבר כמה פעמים ויש סיכוי שזה יקרה גם לך, פשוט ביום שלא תצפה לכך הבחורה תומר לך "אני לבד בבית, אתה בא?/משעמם לי, בוא אלי../משעמם לי, אפשר לבוא אליך?/ההורים שלי טסו לשבוע, בא לך "לראות סרט?" (את התירוץ הזה אני הכי אוהב)".

באופן כללי המון פעמים זה גם יגביר את המרץ שלך למצוא סידור לוגיסטי כלשהו שיתאים לכם ואתה גם תתפלא לגלות שלבחורה ישנם כמה פתרונות קסם משלה לגבי העניין או כמה הברקות בשרוול (ההברקה האחרונה שבחורה הפילה עלי הייתה "חברה שלי רוצה לבחון אותך, בוא נלך אליה סבבה?" ובסוף החברה שלה הלכה לחבר שלה בזמן שהשאירה אותנו לבד).

קודם כל תשקיע ברובד הטבעי, כאשר הוא מספיק חזק, תשקיע ברובד ההגיוני הכולל את כל הסידורים לקדם עניינים.
    סביר להניח שאם הרובד הטבעי שלך מספיק חזק ויציב, הקידום עיניים כבר יתבצע באופן טבעי גם הוא.

לסיכום, כרגע תרפה בכל הקשור לבעיה הלוגיסטית, תחזק ותגביר את המשיכה שלה כליך, גם את המשיכה הפיזית וגם האישית, תשתדל להגיע למצב של משחק מקדים/התעלסות/התחרמנות, אגב - התנשקתם?
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 11-09-2011 בשעה 19:40.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל חיובי

כבר התנשקנו וקצת התמזמזנו. אבל זה היה ברכב ועל הספסל.
    אנחנו די בתחילת הקשר אז אני בונה את זה לאט לאט כי
    אם אלך על פור פליי אין לי לאן לפתח אותו עקב הבעיות הלוגיסטיות. מה גם שנראה לי
    שהיא בתולה וברכב זה לא מתאים (גם אני לא רוצה שהפעם הראשונה שלה איתי תהיה כזאת)
    ואם אציע לה ללכת לצימר או לחדר היא יכולה להיפגע מזה ואז התודעה שלה תידלק או סימפטום האנטי זולה יתעורר במקום שזה יבוא בספונטניות במקום נוח.

לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי j0hnny צפיה בהודעה
    ואם אציע לה ללכת לצימר או לחדר היא יכולה להיפגע מזה ואז התודעה שלה תידלק או סימפטום האנטי זולה יתעורר במקום שזה יבוא בספונטניות במקום נוח.
    אם אתה יוצא עם בחורה אין כבר סמפטום "אנטי זולה" זה כבר בסדר
    ומול הבחורה בטח ובטח אתה לא צריך להתבייש בזה שאתה רוצה אותה מינית... אם לא היית רוצה אותה היית צריך להתבייש
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי j0hnny צפיה בהודעה
    ומה יקרה אם בפוקס ההורים שלך יהיו בדיוק באותו הזמן בדיוק באותו הצימר ובדיוק כששניכם תהיו ערומים הם יכנסו לחדר?
    ומה יקרה אם בצימר הזה יהיה מחבל?
    ומה יקרה אם אומן פיתוי בדיוק יהיה באותו המקום ויקח לך את הבחורה?

והדבר הכי הכי הזוי - מה יקרה אם תלכו לצימר נחמד, תהנו, תירגעו, תכייפו ובערב - גם תשכבו כמו שני אוהבים?

אתה שם לב שהמחשבות מפריעות לך להתקדם?
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 12-09-2011 בשעה 08:51.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

j0hnny, la genta esta muy loca.
    נערך לאחרונה על ידי yetinger; 12-09-2011 בשעה 08:59.

לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    ומה יקרה אם אומן פיתוי בדיוק יהיה באותו המקום ויקח לך את הבחורה?
    אומן פיתוי דרג 97, קופידון עם רובה צלפים במקום חץ וקשת

אני יודע שלא קשור לנושא אבל חלאס... אומן פיתוי לא יכול לקחת לך אתה החברה עם חברה שלך אוהבת אותך, די להיות סתומים, אתם לא שולטים לאנשים במחשבות

סתם נקודה אחת שטיפה מעצבנת אותי בחשיבה שלך.... חוץ מזה עם כל הפואנטה שלך אני מסכים לגמרי
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 12-09-2011 בשעה 13:46.

Hitch

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    אומן פיתוי דרג 97, קופידון עם רובה צלפים במקום חץ וקשת

אני יודע שלא קשור לנושא אבל חלאס... אומן פיתוי לא יכול לקחת לך אתה החברה עם חברה שלך אוהבת אותך, די להיות סתומים, אתם לא שולטים לאנשים במחשבות

סתם נקודה אחת שטיפה מעצבנת אותי בחשיבה שלך.... חוץ מזה עם כל הפואנטה שלך אני מסכים לגמרי
    אני מאמין שאני מבין מאיפה העצבנות הזאת באה, אבל דיי להיות עיוור.
    נכון, כיום אנו עדיין חיים בעולם כזה שאם אתה תשב בבית קפה עם פצצה מהממת, רוב הבחורים יסתכלו, יזילו ריר אבל לא יעשו כלום.

אבל לצערי העידן הזה עומד להיגמר, במיוחד לאור התחום שמופץ בכל פינה, איבדנו את האיזון לדעתי.

השאלה שלי אליך היא איזו גישה אתה מחזיק, במה אתה בדיוק לא מסכים איתי:

1. בזה שלא קיים חשש שאומני פיתוי אחרים יקחו לך את החברה.

2. או בזה שה"איום" קיים אבל לא צריך לעשות ממנו סיפור וגם אם זה קורה, ניחה, כנראה שהבחורה לא הייתה ראויה לך מלכת התחילה, לא קרה כלום וממשיכים הלאה?

חשוב לי לדעת את היכוון שלך בהקשר הזה. אשמח להחכים ממך.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 12-09-2011 בשעה 16:38.

לייקים
    106
    נקודות
    50

אתה לו שולט במוחות של אנשים
    וחלאס לזלזל באינטליגנציה של נשים בכללי
    בנות לא מטומטמות

אם אתה עם מישהי ואתה נמשל לבנות אחרות אתה לא תזרום.. אולי יהיו אנישים שכן
    goes both ways
    גם נשים יכולות להמשך למישהו אבל לדעת שיש להם משהו יותר טוב בבית ויכולים אולי לזרום

אבל אף אחד לא "יגנוב" לך את הבחורה עם תעלולי פיקאפ, אלא אם כן היא לא באמת הייתה הבחורה שלך

Hitch

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect