חייבים להתלהב מהבירות לפחות ולהתלהב עוד קצת במחנה ריכוז מניף בכבוד את דגל המדינה בברביקיו רעב מת יאללה תגובה אנשים ואנשות
נכתב במקור על ידי SaYGoDBaY יש לי איזה ליקר disaronno ליקר שקדים שבכלל מיצריים אותו ממשמשים נראלי
כמה בירהה נראה טוב אח שלי.
Erik Lamela 8
נראה טוב אחי
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נסעתה עד גרמניה ושתיתה הייניקן? תמונות יפות אגב..
נכתב במקור על ידי יהונתן נסעתה עד גרמניה ושתיתה הייניקן? תמונות יפות אגב.. תודה .. ולא רק הייניקין .. ספרתי 10 סוגים של בירות ששתיתי רק שאני לא יעלה לפה תמונות רק של בירות >< ורוב השמות ארוכים תחת
בלאט, בפסטיבל הבירות שהיה היו בירות יותר טובות, סמוך עליי...
.Professional Programmer Html||JavaS||CSS||Php||Sql
הייתה במשלחת לגרמניה?
נכתב במקור על ידי sn00p הייתה במשלחת לגרמניה? כן. נכתב במקור על ידי Stain בלאט, בפסטיבל הבירות שהיה היו בירות יותר טובות, סמוך עליי... אתה לא חכם במיוחד נראה לי .. גרמניה הם הבירה של הבירות ><
נכתב במקור על ידי KoniMelMel כן. אתה לא חכם במיוחד נראה לי .. גרמניה הם הבירה של הבירות >< תנדור...
גם אני הייתי במשלחת הייתי ביולי במונהיים אם אתה מכיר
נכתב במקור על ידי sn00p גם אני הייתי במשלחת הייתי ביולי במונהיים אם אתה מכיר אה שמעתי על זה ומכיר, כן
נכתב במקור על ידי KoniMelMel כן. אתה לא חכם במיוחד נראה לי .. גרמניה הם הבירה של הבירות >< נו ופסטיבל הבירה מן הסתם בגרמניה חחחחחחחחחחחחחחחחח
קאטלני אחי ברוך שובך ...
נכתב במקור על ידי Reggae-Man נו ופסטיבל הבירה מן הסתם בגרמניה חחחחחחחחחחחחחחחחח נו ? והוא דיבר כאילו זה במקום אחר .. קיצר לא משנה
העיקר שהיה כיף?
חוקי הפורום