נכתב במקור על ידי
Alkaash
IPHONE 4
או GALAXY S2
בלי כל החרטא של חכה ל5 חכה ל6.
2 המכשירים האלה, אני כמובן מודע לזה שהחומרה של הS2 חזקה בהרבה, אבל מבחינת נוחות העברת זמן עם הפלאפון וכמה שפחות מגבלות בעיקר בגלישה באינטרנט, איזה מכשיר עדיף לי לרכוש?
אני מתכוון לפרוץ את האייפון אבל לS2 אני לא מתכוון להחליף רום במידע ואני אקנה.
מה אתם ממליצים? החיסרון שבעיקר מונע ממני לרכוש אייפון זה העובדה שאין לו נגן פלאש והוא מכשיר יחסית ישן לאומת הS2
ובנוסף באייפון הכל הולך דרך הITUNES בזמן שאני שומע מוזיקה הרבה מאוד והאיטיונס די מגביל את זה וראיתי שהממשק של המוסיקה באייפון לא נוח במיוחד וגם לשים על האייפון שירים זה כאב ראש (תקנו אותי אם אני טועה).
אבל מצד שני שמעתי שהS2 כאחיו הגדול הS1 מרבה להתקע להתכבות ואף דורש תיקון לאיטים קרובות (לאומת האייפון שממה שידוע לי מכשיר מאוז יציב.) ובנוספת לפי מה שאני רואה יש מחסור גדול לאנדרואיד מבחינת אפליקציות וגם אם יש אז הם פחות מעודכנות משל האייפון ולאיטים גם מסובך להתקין אותם לאומת האפליקציות שמורידים מהCYDIA.
בכל מקרה זאת התלבטות קשה מאוד, ואשמח לתשובה מאנשים שמבינים ב2 מערכות ההפעלה ולא פאנים למינהם של תקנה את זה כי זה מה שיש לי. אני כרגע עם פלאפון יחסית ישן N95 ואני מעוניין לשדרג לפלאפון שיעזור לי ביום ביום ובעיקר בגלישה באינטרנט והעברת זמן בשעות המתות בעבודה, חשוב לציין גם שאני לא מתכוון להשקיע אף לא שקל לאחר שאני אקנה את המכשיר בכל מיני אפליקציות. הכל חייב להיות חנמי. (אני פורץ את האייפון)
תודה מראש לעוזרים