אתם חושבים שאם מכירים אותי בכיתה בתור ההוא שאומר דברם מטומטים או ההוא ש לא יודע מה(לדוג') ובגלל זה אף אחת לא מעוניינת בקשר איתו,אתם חושבים שאם ''הוא'' יפסיק עם זה זה ישתנה?הם יגידו אה יופי עכשיו יותר טוב?זה נראה לכם ככה?שאם אני ישתנה הם יחשבו ככה?
אתם חושבים שאם מכירים אותי בכיתה בתור ההוא שאומר דברם מטומטים או ההוא ש לא יודע מה(לדוג') ובגלל זה אף אחת לא מעוניינת בקשר איתו,אתם חושבים שאם ''הוא'' יפסיק עם זה זה ישתנה?הם יגידו אה יופי עכשיו יותר טוב?זה נראה לכם ככה?שאם אני ישתנה הם יחשבו ככה?
נערך לאחרונה על ידי A kind of Magic; 13-09-2011 בשעה 22:44.
|
|
לאו דווקא, תלוי באיזה מובן מטומטם? ואל תשתנה בשביל אנשים תשתנה בשביל עצמך, אם טוב לך ככה תשאר כמו שאתה.
The Pod
חחח לא התכוונתי מטומטם נתתי דוגמא, אני מנסה להשתנות אבל אני לא יכול להעביר שיעור בלי לצחוק קצת או לזרוק כמה משפטים כאלה...נגיד''רמי מואשם באחזקת סמים קלים''(כמובן שאת זה בשקט לעצמי)
או נגיד''באותה תקופה'' ''לא חשוב שמות'' ''קוראים לי 14!'' ''בכיף'' שתאאאיייים'' דברים מטומטמים כאלה התכוונתי. לא שאני ילד מטומטם...אני מצליח בלימודים וזה אני לא מפגר אני כיתה אקדמית....
ככה התכוונתי.
ואני צריך עוד עזרה אני עד כיתה ח' לא הייתי עם בנות בבצפר,ועכשיו אני מנסה להסתדר ולזרום אבל אני לא יודע כאילו איך להתנהג בחברתן, אני לא מפחד מהם או משהו אני ניסיתי להתנהג אליהם רגיל (בערך כמו שאני מתנהג לחברים)וזה לא עבד!!!
תעזרו לי רק!
אז תפסיק להגיד דברים מטומטמים.
בן כמה אתה?
פופאי טורבו. טיל שיוט ישראלי המסוגל לשאת רש"ק גרעיני. משוגר מצוללות מסוג "דולפין".
הטווח המדויק לא ידוע, כנראה 320~1500 קילומטר.
"אלו שלא ילחצו את ידנו, ימצאו אותה מכווצת לאגרוף. הם יובסו."
★
תא"ל ג'יימס קוון.
נערך לאחרונה על ידי PopeyeTurbo; 13-09-2011 בשעה 21:11.
פופאי טורבו. טיל שיוט ישראלי המסוגל לשאת רש"ק גרעיני. משוגר מצוללות מסוג "דולפין".
★
תא"ל ג'יימס קוון.
★
תא"ל ג'יימס קוון.
אומנות הפיתוי והפיקאפ
נערך לאחרונה על ידי Scofield; 13-09-2011 בשעה 22:46.