למה הורידו לי גישה?
ספאם ופגיעה במשתמשיי הפורום.
נכתב במקור על ידי Tuborg Red ספאם ופגיעה במשתמשיי הפורום. מה? במי פגעתי?
נערך לאחרונה על ידי -Ben-; 01-09-2011 בשעה 18:06.
נכתב במקור על ידי -Ben- מה? במי פגעתי? אני לא יכול להצביע לך על משתמש כזה או אחר,אבל ההרחקה שלך והורדת הגישה ממתבגרים ומניהול לא נבעה מזה שאתה מתנהג בסדר.
נכתב במקור על ידי Tuborg Red אני לא יכול להצביע לך על משתמש כזה או אחר,אבל ההרחקה שלך והורדת הגישה ממתבגרים ומניהול לא נבעה מזה שאתה מתנהג בסדר. אז איך זה קשור למתבגרים ומתגברים? סבבה הורדת אותי מניהול והבאת לי באן, אבל איך זה קשור? אני לא פגעתי שם באף אחד.
התגובות שלך היו ציניות,פוגעות ולא הולמות.
שוב, אני יכול לראות את התגובות האלה?
?...
נכתב במקור על ידי -Ben- שוב, אני יכול לראות את התגובות האלה? בלי לדעת למה אושרי מתכוון אני אתן לך דוגמה קלאסית: נכתב במקור על ידי -Ben- מסכן פשוט, חצי מהעולם היה עושה הכל כדי שאלו יהיו הבעיות שלו. נכתב במקור על ידי -Ben- מה אתה מזיין בשכל, לפסיכולוגים אסור להגיד לאף אחד מילה על מה שהמטופלים שלהם מדברים איתם. אני אומר ספאם.
נכתב במקור על ידי ישראל בלי לדעת למה אושרי מתכוון אני אתן לך דוגמה קלאסית: חחחחחחחחחח מה הבעיה בהודעה הראשונה? וההודעה השנייה, כתבתי "מזיין", אפשר לחשוב. מתי הגישה שלי חוזרת
נכתב במקור על ידי -Ben- חחחחחחחחחח מה הבעיה בהודעה הראשונה? וההודעה השנייה, כתבתי "מזיין", אפשר לחשוב. מתי הגישה שלי חוזרת יכול להיות שבראשון לחודש הבא במידה ונראה אם יש שיפור בהתנהגותך.
חוקי הפורום