קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 09-01-2010, 21:30
  2. לפתוח את הלב אנשים
    על ידי QAZD בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 16-10-2008, 04:36
  3. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 16-06-2007, 13:21
  4. תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 07-04-2006, 22:14
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

ידידה , לקחת סיכון או לפתוח את הלב?(לאלו שעזרו לי זו לא אותה אחת,המשכתי הלאה :) )תודה

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ברירת מחדל ידידה , לקחת סיכון או לפתוח את הלב?(לאלו שעזרו לי זו לא אותה אחת,המשכתי הלאה :) )תודה

אהלןןן!!

יצאנו למועדון אני ו-2 ידידות

טוב בדרך ברכב צחוקים קוקי ,עקיצות... (היא אוהבת לדבר על האקסים שלה ועל בנים אז אני מדבר על בנות ועל אקסיות גם ואיכשהו אני מרגיש שכיאלו אני "מנצח" אותה , ולפעמים היא שואלת שאלות על מה שאמרתי)
    מגיעים למועדון יושבים בשולחן עגול אני עם חצי גוף אליה..
    קצת צחוקים דיבורים אנחנו במועדון ולא שומעים כל כך טוב אז דיברנו פנים מול פנים כל הזמן ממש אולי איזה 5 ס"מ מהשפתיים וזה לא הפריע בכלל לא לי ולא לה(אם היא לא הייתה ידידה שלי בדוק אני מנשק אותה אם לא אני הומו!!!) ,מידי פעם לחישות באוזן אחד לשני , הרבה קינו שלי ושלה וכמובן ששלי בעיקר ....
    טוב המון פעמים היא הסתכלה אליי ואכשהו כל פעם אני הסתכלתי אליה (אתם יודיעם איך ההרגשה שמישהו מסתכל עליכם ככה הרגשתי איתה וזה בא הרבה ) וכביכול "תפסתי אותה" וכל פעם מחדש היא מחייכת לי חיוך כזה מרוח יפה כזה! ותנועות ידיים של ריקוד
    גם שהיא עמדה ורקדה מחייכת אליי כל פעם שהיא מסתכלת באה לשבת ישבה לידי הפעם , טוב באתי לשים רגל מתחת לכיסא שלה הרמתי לה את הרגל שמתי את הרגל שלי על מתקן של הרגליים של הכיסא והרגל שלה עליי לא הפריע לה בכלל למשך כמה דקות עד שקמה לרקוד.
    עשינו תמונות ביחד,הרבה דיבורים צחוקים וקינו....אני נהגתי ולקחתי כוס שתייה ספרייט והיא חשבה שזה אלכוהול היא באה לשתות לי מהשתייה ואני לא נותן לי אני עושה לה מה ניסגר צמאה מאמי? היא עושה לי אני רוצה לבדוק אם אתה שותה אלכוהול אני עשוה לה מה את לא סומכת עליי ובלה בלה וכאלה טוב משם לשם אני עושה בואי נעשה התערבות אם זה אלכוהול אני רושם לך משהו יצירתי על הוואל בפייס אם זה לא את רושמת לי בלה בלה שתתה ראתה שלא ואני לוחש לה באוזן תחשבי על משהו ממש טוב...
    טוב משם לכאן הגיע 3 בבוקר (הינו שם מאיזה 11 וחצי) ואמרנו נזרום לאכול קנינו את האוכל והלכנו לכיוון הים טוב אנחנו יושבים אני מתיישב בין שתיי הבנות , וישר אני זורק משפט על המקום (באמת מקום רומנטי) אני אומר "וואי הבחורה הבא השאני יוצא איתה אני חייב להביא לפה ואז היא אומרת מתי איזה גבר ייקח אותי לפה (אז היא זרקה איזה שם של מישהו שסתם דיברנו עליו והוצאנו אותו מניאק והוא באמת מניאק ,הבאתי לה דעה גברית בואו נגיד והיא קיבלה את זה,והיא בעיקרון נשמכה אליו אבל עכשיו כבר ירד לה ממנו)
    טוב פתאום היא מתחילה להגיד לי וואי איזה כיף שאני רווקה ובלה בלה, ולמה לגברים אין ביצים לבואו ולדבר עם נשים ולהתחיל איתה כמו שצריך ,זרמתי ודיברנו קצת על הנושא הזה.
    איכשהו דיברנו על אהבה ועל עוד נושאים בסיגנון כמו היא אומרת " אני לא אתן למישהו במועדון להתחיל איתי זה מאוד זול" או "פגישה ראשונה אני לא אלך למשיהו הבייתה לראות סרט" וכאלה... לא הייתה דעיכה לרגע כמו תמיד...(נפגשנו כמה פעמים במסיבות)
    ואני אגיד לכם את האמת אני הרגשתי שהיא מדברת עליי כאילו זה אישי כזב...כאילו היא אומרת לי יאלללה תעשה צעד כברר!!!

אוקיי זה כל מה שהיה...

*בעבודה יש לי אתה הרבה צחוקים ועקיצות בקטנה..
    *הצעתי לה לצאת בעבר (לפני חודשיים)אמרתי לה בפלאפון "את מוצאת חן בעיניי" והצעתי לה פעמיים לצאת אז היא תירצה ו-ויתרתי..
    אני רוצה להוסיף שאז היא לא ממש הכירה אותי ואת האופי שלי ועכשיו היא ממש מכירה וכאילו שעכשיו היא כן רוצה וכן נמשכת והיא לא יודעת איך לכפר על ה"ל"א שלה , כי אני משדר לה ידיד ושהיא "שרופה" אצלי כבר "המשכתי הלאה"....
    וכאילו שעכשיו היא ממש נמשכת אליי אני רואה את זה על הפנים שלהה!! על השפת גוף הכלל...

**לאנשים שפה שמאוד עזרו לי ובזכותם ובזכות עצמי אני מתקדם !!! זו לאאא אותה בחורה שעליה פירסמתי איזה 2 פוסטים לפני חודשים זה סיפור דומה אבל זאת לא היא (שלא יחשבו שאני חופר על אותה אחת כמה חודשים) זו בחורה חדשה

***השאלה אתם במצב כזה ובטוח שיהיה לי עוד מצב כזה במסיבה אחרת איתה (אז אני לא מודאג) הייתם מנשקים ולוקחים את הסיכון????
    * או ללכת ולהגיד לה ככה : "את ממש מוצאת חן בעיניי , אני יודע שאנחנו ידידים ואם את תגידי לא זה בסדר ואני אתייחס אלייך כמו מקודם אבל הייתי חייב להגיד לך את זה"..... או משהו בסיגנון הזה להגיד תכלס.... ואם כן אז סתם נגיד באמצע עבודה או להזמין אותה סתם לאנשהו?

וואלה באמת תודה רבה לכם על התשובות מראש!!!

יאלה תנו בראש עם R3 !!

לילה טובבב!!

2. קישורים ממומנים

לדעתי במקום להגיד לה "בואי נתקדם" או משהו בסגנון
    פשוט פעם הבאה תנסה לנשק אותה כשאתם במצב רומנטי או במועדון (מדברים קרוב)
    זורמת זורמת
    לא זורמת לא נורא - "חשבתי שזה הזמן המתאים" או משהו בסגנון

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

אם לסכם את הדילמה שלך בשורה אחת : להתחיל איתה ולקחת את זה למקום של מעבר לידידות? או לא.
    ! IF YOU ASK ME? GO FOR IT

אתה מפחד לאבד אותה.
    אבל אם היא באמת חשובה לך , והיה אפילו מאית של אחוז שהייתם יכולים להיות ביחד , אתה תצטער על זה שלא ניסית.
    אם אתה רוצה? תנסה !
    ההפסד הכי גדול במצב שכזה יהיה לא לנסות.
    הייתי פה.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

עם ידידות אתה "מפחד" להרוס את ההרגשה החביבה שיש לכם, כי אתה באמת מפחד שזה הטופ
    מה שווה כל ה"קינו" שלכם וכל ה"דיברנו עם הפנים ממש קרוב" והצחקוקים

אם אתה לא עושה עם זה שום דבר, ועם אתה לא מנצל שום הזדמנות

באמת.... כל דבר שתעשה, לא יהיה שווה את זה עם לא יהיה לך את הביצים לעשות משהו
    אני לא מדבר על "לפתוח את הלב" אני מדבר על לנצל הזדמנות לקדם ענינים כשיש לך, ובינתיים יש לך, אחר כך (אם תחכה עוד) ימאס לה ממך, היא לא תמשך עליך (עדין תהיו ידידים טובים כי בתור בן אדם אתה עדין קרוב עליה) אבל משיכה פרופר... לא תהיה

לקדם... לקדם... לקדם

כל דבר... תזמין אותה לסוכרייה על מקל, תן לה עם נבוט על הראש ותביא אותה למעורה שלך, שיר לה סרנדה שתספר עד כמה את מאבד את עצמך בעינים שלך

כל דבר... רק תנצל

.... אה וחשוב, "לדבר על זה" איתה ו"לשפוך את הלב" לא מתאים, משיכה זה עניין ריגשי, דיבורים והסברים זה עניין הגיוני, אתה צריך שהיא תהיה במצב ריגשי מתאים, וגם אז פעולות עדיפות על זיוני שכל... תביא אותה למצב ריגשי מתאים (לא מדע טילים, אתה מכיר אותה יותר טוב מכולנו) ואז תנסה לקדם ענינים

או אפילו יותר טוב... רוב הסיכויים שהיא נמשכת עליך, אז היא תיצור בעצמה הזדמנויות בשבילך להתחיל איתה (בנות עושות את זה) בבקשה
    for the love of god תנצל אותם.... תנצל אותם תנצל אותם
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 12-09-2011 בשעה 13:41.
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

אוקיי תודה רבה הבנתי!!! =)

רק תענו לי על משהו אחד, * אני ממש לא רוצה לאבד אותה בתור ידידה , הקטע שאם אני אנסה משהו "וזה יפגע בה" (נשיקה) אני לא יודע איך זה יגמר....

אני בדילמה קשה ... תודה לכם!!

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

אתה לא בדילמה קשה... מה אתה רוצה? תחשבו על זה שנייה
    קח סיכון

נ.ב. אם תהיו חברים אבדת אותה בתור ידידה, זה משהו אחר לגמרי עכשיו
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 14-09-2011 בשעה 03:52.
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי neMANot צפיה בהודעה
    אוקיי תודה רבה הבנתי!!! =)

רק תענו לי על משהו אחד, * אני ממש לא רוצה לאבד אותה בתור ידידה , הקטע שאם אני אנסה משהו "וזה יפגע בה" (נשיקה) אני לא יודע איך זה יגמר....

אני בדילמה קשה ... תודה לכם!!
    כמו שאני רואה את זה עכשיו , יש לך 2 אפשרויות:

1. לא לנסות לקדם עניינים. להישאר כמו שאתה.
    מדבר איתה חופשי , צוחק , אבל שום דבר מיני. לא נגיעות לא נשיקות לא כלום.
    להסתכל לה על השפתיים כשהיא מדברת , ופשוט להרגיש סכין בלב.. שאתה לא מנסה כלום.. שהיא אפילו לא יודעת !
    יכול להיות שגם היא רוצה.
    אבל היא פשוט לא רוצה להרגיש זולה , לא רוצה לקחת לך את התפקיד ולקדם את זה.
    יכול להיות שהיא מתביישת.
    יכול להיות שהיא עוד לא יודעת מה היא רוצה.
    יכולים להיות 101 דברים. 101 סיבות למה לא ו-101 סיבות למה כן. למה להתמקד בשלילי?

2. לתפוס ביצים , וללכת על זה עד הסוף.
    אתה מפחד לאבד אותה ידידה.. אבל קח 2 שניות של מחשבה.. אתה באמת רוצה אותה כידידה? רק כידידה?
    כמו בפוקר , גם בחיים. YOU HAVE TO TAKE THE RISK.
    זה או הכל או כלום.
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 14-09-2011 בשעה 03:50.
    הייתי פה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect