אהלןןן!!
יצאנו למועדון אני ו-2 ידידות
טוב בדרך ברכב צחוקים קוקי ,עקיצות... (היא אוהבת לדבר על האקסים שלה ועל בנים אז אני מדבר על בנות ועל אקסיות גם ואיכשהו אני מרגיש שכיאלו אני "מנצח" אותה , ולפעמים היא שואלת שאלות על מה שאמרתי)
מגיעים למועדון יושבים בשולחן עגול אני עם חצי גוף אליה..
קצת צחוקים דיבורים אנחנו במועדון ולא שומעים כל כך טוב אז דיברנו פנים מול פנים כל הזמן ממש אולי איזה 5 ס"מ מהשפתיים וזה לא הפריע בכלל לא לי ולא לה(אם היא לא הייתה ידידה שלי בדוק אני מנשק אותה אם לא אני הומו!!!) ,מידי פעם לחישות באוזן אחד לשני , הרבה קינו שלי ושלה וכמובן ששלי בעיקר ....
טוב המון פעמים היא הסתכלה אליי ואכשהו כל פעם אני הסתכלתי אליה (אתם יודיעם איך ההרגשה שמישהו מסתכל עליכם ככה הרגשתי איתה וזה בא הרבה ) וכביכול "תפסתי אותה" וכל פעם מחדש היא מחייכת לי חיוך כזה מרוח יפה כזה! ותנועות ידיים של ריקוד
גם שהיא עמדה ורקדה מחייכת אליי כל פעם שהיא מסתכלת באה לשבת ישבה לידי הפעם , טוב באתי לשים רגל מתחת לכיסא שלה הרמתי לה את הרגל שמתי את הרגל שלי על מתקן של הרגליים של הכיסא והרגל שלה עליי לא הפריע לה בכלל למשך כמה דקות עד שקמה לרקוד.
עשינו תמונות ביחד,הרבה דיבורים צחוקים וקינו....אני נהגתי ולקחתי כוס שתייה ספרייט והיא חשבה שזה אלכוהול היא באה לשתות לי מהשתייה ואני לא נותן לי אני עושה לה מה ניסגר צמאה מאמי? היא עושה לי אני רוצה לבדוק אם אתה שותה אלכוהול אני עשוה לה מה את לא סומכת עליי ובלה בלה וכאלה טוב משם לשם אני עושה בואי נעשה התערבות אם זה אלכוהול אני רושם לך משהו יצירתי על הוואל בפייס אם זה לא את רושמת לי בלה בלה שתתה ראתה שלא ואני לוחש לה באוזן תחשבי על משהו ממש טוב...
טוב משם לכאן הגיע 3 בבוקר (הינו שם מאיזה 11 וחצי) ואמרנו נזרום לאכול קנינו את האוכל והלכנו לכיוון הים טוב אנחנו יושבים אני מתיישב בין שתיי הבנות , וישר אני זורק משפט על המקום (באמת מקום רומנטי) אני אומר "וואי הבחורה הבא השאני יוצא איתה אני חייב להביא לפה ואז היא אומרת מתי איזה גבר ייקח אותי לפה (אז היא זרקה איזה שם של מישהו שסתם דיברנו עליו והוצאנו אותו מניאק והוא באמת מניאק ,הבאתי לה דעה גברית בואו נגיד והיא קיבלה את זה,והיא בעיקרון נשמכה אליו אבל עכשיו כבר ירד לה ממנו)
טוב פתאום היא מתחילה להגיד לי וואי איזה כיף שאני רווקה ובלה בלה, ולמה לגברים אין ביצים לבואו ולדבר עם נשים ולהתחיל איתה כמו שצריך ,זרמתי ודיברנו קצת על הנושא הזה.
איכשהו דיברנו על אהבה ועל עוד נושאים בסיגנון כמו היא אומרת " אני לא אתן למישהו במועדון להתחיל איתי זה מאוד זול" או "פגישה ראשונה אני לא אלך למשיהו הבייתה לראות סרט" וכאלה... לא הייתה דעיכה לרגע כמו תמיד...(נפגשנו כמה פעמים במסיבות)
ואני אגיד לכם את האמת אני הרגשתי שהיא מדברת עליי כאילו זה אישי כזב...כאילו היא אומרת לי יאלללה תעשה צעד כברר!!!
אוקיי זה כל מה שהיה...
*בעבודה יש לי אתה הרבה צחוקים ועקיצות בקטנה..
*הצעתי לה לצאת בעבר (לפני חודשיים)אמרתי לה בפלאפון "את מוצאת חן בעיניי" והצעתי לה פעמיים לצאת אז היא תירצה ו-ויתרתי..
אני רוצה להוסיף שאז היא לא ממש הכירה אותי ואת האופי שלי ועכשיו היא ממש מכירה וכאילו שעכשיו היא כן רוצה וכן נמשכת והיא לא יודעת איך לכפר על ה"ל"א שלה , כי אני משדר לה ידיד ושהיא "שרופה" אצלי כבר "המשכתי הלאה"....
וכאילו שעכשיו היא ממש נמשכת אליי אני רואה את זה על הפנים שלהה!! על השפת גוף הכלל...
**לאנשים שפה שמאוד עזרו לי ובזכותם ובזכות עצמי אני מתקדם !!! זו לאאא אותה בחורה שעליה פירסמתי איזה 2 פוסטים לפני חודשים זה סיפור דומה אבל זאת לא היא (שלא יחשבו שאני חופר על אותה אחת כמה חודשים) זו בחורה חדשה
***השאלה אתם במצב כזה ובטוח שיהיה לי עוד מצב כזה במסיבה אחרת איתה (אז אני לא מודאג) הייתם מנשקים ולוקחים את הסיכון????
* או ללכת ולהגיד לה ככה : "את ממש מוצאת חן בעיניי , אני יודע שאנחנו ידידים ואם את תגידי לא זה בסדר ואני אתייחס אלייך כמו מקודם אבל הייתי חייב להגיד לך את זה"..... או משהו בסיגנון הזה להגיד תכלס.... ואם כן אז סתם נגיד באמצע עבודה או להזמין אותה סתם לאנשהו?
וואלה באמת תודה רבה לכם על התשובות מראש!!!
יאלה תנו בראש עם R3 !!
לילה טובבב!!

ציטוט ההודעה