קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 25-01-2012, 19:31
  2. [חתימות] אחרי שנים שלא הייתי פה
    על ידי Deadly בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 25-10-2011, 20:35
  3. |חדשה| אחרי שנים שלא הייתי פה..Water War.
    על ידי Deadly בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 12-01-2009, 20:22
  4. אחרי שנתיים שלא הייתי חולה הגיע זמני
    על ידי MuLtI-FoCaL בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 11-02-2008, 11:56
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

אחרי תקופה שלא הייתי פה..

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ברירת מחדל אחרי תקופה שלא הייתי פה..

לפני הרבה זמן כתבתי פה את האשכולות הללו:
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=669606
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=670040
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=675173

אני כותב את זה כאן, כי אני מאמין שזה דווקא מקום שיוכלו לעזור לי בו הרבה. מדובר הרי במעבר להשיג בחורות לתקשורת עם אנשים, יצירת מעגלים וכ'ו. אז תגובות כאלה לדעתי יהיו די מיותרות.
    בכל אופן, לפני שאתם קוראים מה שאני כותב פה, אני חושב שכדאי שתקראו את האשכולות ההם, אפילו בריפרוף ואת התגובות שתוכלו להבין את המצב שהייתי בו.

אז לעניין, המצב לא ישתנה יותר מדי. אולי קצת לטובה.
    מבחינת חברים בבית ספר שלי(שנמצא רחוק מהבית, וזאת הבעיה. אני גר בעיר אחת ורוב החברים גרים בערים של איזה 20-30 דקות נסיעה באוטו, זה ממש בעייתי במיוחד שאין לי רישיון) אני מרגיש דווקא התקדמות. הכרתי חברים בבית ספר אבל עדיין אין לי יותר מדי מה לעשות.
    התחלתי לצאת יותר עם החברים שגרים קרוב אליי, אבל הבעיה שהם חבר'ה שלא זורמים יותר מדי ליצירות כמה שאני מנסה. הכי הרבה זה סרט/לאכול איפשהו. לא מסיבות או משהו, שזה הדבר שאני בערך הכי הכי רוצה בזמן האחרון.

אני מרגיש תקוע בקטע הזה.

עשיתי בלי לשים לב חלק ממה שאמרו לי.
    דיברתי עם אנשים, הכרתי חבר'ה חדשים, ולפני כמה זמן הצטרפתי גם לקבוצת הכנה לצבא(כושר קרבי כזה, אטרף ). זה די כייף, האנשים בתכלס נחמדים ויצא לי לדבר ולהכיר הרבה, אבל אני לא רואה איך משהו יכול לצאת מעבר. לרוב שם יש חברים מהאיזור שלהם והם הרבה ביחד. מתי שיוצא לי לדבר עם אנשים זה בתרגילי זוגות/מתיחות. זה קצת מקשה על העניינים, ובתכלס חוץ משלום באימונים אין כלום.

הדבר שהכי הכי הכיייייייייי חסר לי כרגע זה המעגלים האלה שבחמישי/שישי בערב יהיה לי עם מי לצאת. אפילו סתם באמצע שבוע לשבת איפשהו בלי לקבל תירוצים שאין להם כוח.

בנושא הבחורות:
    כלום. נאדה.
    עד שסוף סוף פגשתי מישהי שמוצאת חן בעיני מאוד(באימונים הללו. לא שמתי לב אליה עד לסוף האימון. לכן לא יצא לי באמת לדבר איתה או משהו) הבנתי שהיא לא ממשיכה יותר.
    גם עם בנות אחרות לא.

אני קורא פה בפורום ובפורומים נוספים. לא קל לי במיוחד ואני רוצה כל כךךךךךךך לנצל את השנה האחרונה בתיכון כמו שצריך. לפני הצבא ולפני הכניסה למסגרת יותר קשה.

דבר נוסף ששמתי לב אליו, שמישהו מבקש ממני עצות לגבי בנות אני יודע לתת עצות שתמיד עוזרות. אבל בעצמי אני לא מצליח. משהו משונה.

עצות? הצעות? הארות? הערות?

תודה.
    נערך לאחרונה על ידי Persee; 15-09-2011 בשעה 23:23.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

בבקשה?

מורחקים
    לייקים
    13
    נקודות
    0

תגיד לחברים שלך שיפסיקו לאונן כל היום ואז אולי יהיה לכם חשק לצאת למסיבות

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי FirstTime צפיה בהודעה
    תגיד לחברים שלך שיפסיקו לאונן כל היום ואז אולי יהיה לכם חשק לצאת למסיבות
    וואו, הפצצת פה עם התגובה. כבר ניסיתי הכל איתם, זה כבר מתחיל לעצבן.

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

לא זורמים איתך , אל תתעקש , לך זאב בודד למסיבות , תרקוד עם בחורות , תאכל אכזבות , תעשה פיקאפ כמו שפיקאפ צריך להיות ואל תחפש אלטרנטיבה יותר נוחה .

ראית תבחורה ההיא באימון , לא דיברתי איתה מספיק .. קורה , לפחות היה לך אחלה אימון .
    השגת את הפייסבוק שלה - אחלה . לא השגת לא נורא , הלאה !

דבר עם החברה שלך בכושר הקרבי , "יש מסיבה יום חמישי ב... את מי רואים ? "

תמצא לך כמה ידידות להסתובב איתם , בנות שיבססו לך קצת כבוד , הם החבל שלך להכיר עוד בנות ועוד חברה במסיבות .

בסופו של דבר יש לך מטרה , השאלה כמה אתה רוצה להשיג אותה ומה אתה מוכן להקריב בשבילה .

העצה היחידה שאני יכול לתת לך זה אל תוותר, הייתי במצב בדיוק כמו שלך , לומד בבית ספר אחר מהחברים שלי והחברים שלי בבצפר עצמו גרים רחוק מדי ככה שלא יכלתי לצאת איתם, לעומת זאת החברים הישנים כמעט אף פעם לא רצו לצאת ופשוט לא הפסקתי לוותר, אתה צריך להתעקש להוציא אותם וכשאתם יוצאים אתה חייב לדאוג שהם יהנו, אני אישית עשיתי את זה בעזרת הפיק אפ, בד"כ שהיינו יוצאים היינו יושבים לבד כמה בנים וזהו, כשלמדתי את הפיק אפ ויצאנו התחלתי עם בחורות והיינו יושבים ומדברים איתם, פתאום לא ניהיה כ"כ משעמם, חברים שלי גם צברו ביטחון והתחילו להתחיל עם בחורות למרות שהם AFC הולך להם לא רע, בנוסף השקעתי וגם יצאתי עם החברים שגרים רחוק ממני ככה הגדלתי את המעגל החברתי שלי, היום אין יום שאני ירצה לצאת ולא יהיה לי עם מי, פעם הייתי מתחנן שמישהו ירצה לצאת בשישי.. אז כל מה שיש לי להגיד לך זה שהתמדה היא המפתח. בהצלחה

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

תודה, עוד הצעות ?

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

אחי, אני בדיוק כמוך, רק קצת פחות - אני רמה אחת פחות ממה שזה נראה כאן בפורום.

מה שאני זוכר הוא שלאורך כל הדרך הדבר היחיד שראיתי בעניים זה שאני רוצה את זה, רוצה את זה מאוד, ולא בשביל הזייונים, או החבר'ה..

אני רוצה את זה כדי שיום אחד, כשאני אפגוש בחורה שבאמת מוצאת חן בעניי, אני אדע לגרום לה להיות מאושרת.

יש לי חלום קטן שקשור לפיקאפ מין תת חלום כזה, החלום הוא לצאת לשיט על יאכטה בלב ים, בשעת ערב מאוחרת עם הבחורה שאני אוהב.

הסוד שלי שבזכותו אני אצליח (ואני יודע שאני אצליח) הוא שאני לא רואה בעיניים! מי בא?! מי בא לנסות לעצור אותי?! - אני פשוט לא מתייאש, אני לא מוותר לעצמי, גם כשקשה לי ואני חושב שאני אבוד, אני מחפש חיזוקים.. אני מדבר עם אנשים פה מהפורום..

אולי המשפט שאני אגיד לך נראה פשוט ומיותר, אבל אני ממליץ לך לא לזלזל בו: "אין יאוש בעולם הזה" - פשוט אל תתיאש, יש הרבה עומק ומשמעות במשפט באנגלית שאומר "פאק איט תיל יו דו איט"! תעשה את זה עד שתצליח (לפי מה שאני הבנתי).

כשאני מיואש אני נזכר במשפט ואומר: אוקיי... אז אני אתאמן עד שאני אצליח, עד שאני אשיג תמטרות שלי, אף תחושה שבעולם לא תעצור אותי.

מכאן הכל תלוי ברצון שלך גבר...

נ.ב: תקרא חומרים חדשים, זה עוזר. אל תקשיב למי שאומר לך שלקרוא הרבה זה לא טוב - ידע זה כוח, אחרים כבר טעו בשבילך את הטעויות שאתה עוד תטעה - תנצל את זה!

דבר איתי בפרטי ואני אוכל לעזור לך יותר.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    אחי, אני בדיוק כמוך, רק קצת פחות - אני רמה אחת פחות ממה שזה נראה כאן בפורום.

מה שאני זוכר הוא שלאורך כל הדרך הדבר היחיד שראיתי בעניים זה שאני רוצה את זה, רוצה את זה מאוד, ולא בשביל הזייונים, או החבר'ה..

אני רוצה את זה כדי שיום אחד, כשאני אפגוש בחורה שבאמת מוצאת חן בעניי, אני אדע לגרום לה להיות מאושרת.

יש לי חלום קטן שקשור לפיקאפ מין תת חלום כזה, החלום הוא לצאת לשיט על יאכטה בלב ים, בשעת ערב מאוחרת עם הבחורה שאני אוהב.

הסוד שלי שבזכותו אני אצליח (ואני יודע שאני אצליח) הוא שאני לא רואה בעיניים! מי בא?! מי בא לנסות לעצור אותי?! - אני פשוט לא מתייאש, אני לא מוותר לעצמי, גם כשקשה לי ואני חושב שאני אבוד, אני מחפש חיזוקים.. אני מדבר עם אנשים פה מהפורום..

אולי המשפט שאני אגיד לך נראה פשוט ומיותר, אבל אני ממליץ לך לא לזלזל בו: "אין יאוש בעולם הזה" - פשוט אל תתיאש, יש הרבה עומק ומשמעות במשפט באנגלית שאומר "פאק איט תיל יו דו איט"! תעשה את זה עד שתצליח (לפי מה שאני הבנתי).

כשאני מיואש אני נזכר במשפט ואומר: אוקיי... אז אני אתאמן עד שאני אצליח, עד שאני אשיג תמטרות שלי, אף תחושה שבעולם לא תעצור אותי.

מכאן הכל תלוי ברצון שלך גבר...

נ.ב: תקרא חומרים חדשים, זה עוזר. אל תקשיב למי שאומר לך שלקרוא הרבה זה לא טוב - ידע זה כוח, אחרים כבר טעו בשבילך את הטעויות שאתה עוד תטעה - תנצל את זה!

דבר איתי בפרטי ואני אוכל לעזור לך יותר.
    שלחתי לך פרטית, תודה

עוד?

משתמש מתחיל
    לייקים
    24
    נקודות
    0

אני אתחיל ואגיד שזה דבר מבאס גם לי זה קרה בתיכון :]

אין לי כל כך עצות לתת לך שפיתאום בבום כל יום תיצא ותהנה עם החברים שלך, אבל אני יכול להבטיח לך שבצבא... אחרי שהחברים שלך יחזרו משבוע שטח שבו הם רואים רק בולבולים, הם ימותו לצאת למסיבות/פאבים, אז אין לך מה לידאוג
    ושתתגייס תימצא חברים חדשים מכל מיני מקומות חדשים, ותיצא לבלות בפאבים ומועדונים חדשים ויהיה לך מספיק יציאות :]

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr.Nice guy צפיה בהודעה
    אני אתחיל ואגיד שזה דבר מבאס גם לי זה קרה בתיכון :]

אין לי כל כך עצות לתת לך שפיתאום בבום כל יום תיצא ותהנה עם החברים שלך, אבל אני יכול להבטיח לך שבצבא... אחרי שהחברים שלך יחזרו משבוע שטח שבו הם רואים רק בולבולים, הם ימותו לצאת למסיבות/פאבים, אז אין לך מה לידאוג
    ושתתגייס תימצא חברים חדשים מכל מיני מקומות חדשים, ותיצא לבלות בפאבים ומועדונים חדשים ויהיה לך מספיק יציאות :]
    אבל אני רוצה לצאת כל עוד אין התחייבויות כמו צבא, אני כולה בתיכון.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    59
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין לא יכול, יש לא רוצה!

יש 3 אפשרויות

1.שתישאר ככה ולא תצא
    2.שתמשיך לנסות להוציא את חבריך
    3.שתכיר חברים חדשים ותצא איתם

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Millionaire צפיה בהודעה
    יש 3 אפשרויות

1.שתישאר ככה ולא תצא
    2.שתמשיך לנסות להוציא את חבריך
    3.שתכיר חברים חדשים ותצא איתם
    יופי, אם בבית ספר שלי כולם גרים במרחק חצי שעת נסיעה ממני, איפה אכיר חברים? החבר'ה בפעילות הקדם צבאית הזאת נחמדים מאוד, אבל קצת קשה לי ליצור איתם ממש קשרים כאלו. במיוחד שאין יותר מדי זמן לדבר ולהכיר.
    נערך לאחרונה על ידי Persee; 20-09-2011 בשעה 19:13.

משתמש מתחיל
    לייקים
    24
    נקודות
    0

שמע אחי, אתה רוצה שנביא לך פיתרונות קסם?
    אתה מכיר את המצב, יודע את האפשרויות שלך

הצעה שיכולה להיות נחמדה : אתה יכול לנסות להזמין את החבר'ה מהפעילות קדם צבאית לאיזה ערב אצלך/פאב/מסיבה
    ככה תוכל גם להכיר אותם טוב יותר ואולי אחרי שתכיר אותם טוב יותר תוכל לצאת איתם בסופ"ש....

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    0

למה מה זה חצי שעה נסיעה? עוד מעט לכולם יהיו מכוניות ותסמוך עליי גם שעה וחצי נסיעה לא תהיה בעיה.
    אז מקסימום לא תשב איתם בשכונה על נרגילה בכיף לא יקרה כלום, תקבע איתם לצאת למסיבות ותפגוש אותם שם, אתה בטוח שזו הבעיה?
    ואני לא מדבר איתך בתור אחד שיש לו חברים בכל העיר, אני גם יש לי בעיות כמו שלך לפעמים, אבל מסתדרים, מכירים אנשים מהשכונה, מכירים חברים דרך חברים אחרים וכו....

גם 20 אשכולות לא יעזרו לך להתקדם, אני מדבר מניסיון, גם אני חשבתי שאיזה אחד יבוא לי עם איזה תרופא ואז פתאום אני יעלה על דרך המלך.
    זה לא הולך ככה, הדרך הזו ארוכה וקשה, בהתחלה אתה במצב של ללכת עם חבר אחד למסיבה, ואולי יבוא יום שאתה תלך למסיבה לבד בכיף שלך בידיעה שכל מי שיש שם אתה מכיר כבר, או בידיעה שלא משנה מי הולך להיות שם, אתה תשתלב.

אני מאוד מזדהה עם הכאב שלך, ושוב אני לא כותב את ההודעה הזו בתור מישהו שעבר שינוי עצום, גם לי יש את הימי חמישי האלה שוואלה אין לי פאקינג מה לעשות או לחילופין שחברים לא רוצים לצאת או יותר גרוע, יוצאים עם אנשים אחרים, אבל עוברים גם את הימים האלה
    נערך לאחרונה על ידי Tinix; 20-09-2011 בשעה 20:37.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect