קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 16-11-2008, 18:40
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 30-03-2008, 03:29
  3. [דיון] התמודדות
    על ידי saidclean בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 17-03-2008, 21:48
  4. התמודדות עם ערסים
    על ידי Nethaniel בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 26-08-2007, 16:08
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 26

התמודדות...

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ברירת מחדל התמודדות...

אני חושב שכדאי שתיקראו את מה שכתבתי על עצמי. תסתכלו בדף הראשון או בהיסטוריה שלי(אני לא יכול לפרסם לינק בגלל שאין לי 20 הודעות)
    תקראו, ויהיה לכם יותר קל אולי להבין את הבעיה.

להלן הבעיה:
    אני מכיר את הנושא, קראתי מאמרים והכל. מתקשה במעט לסדר הכל בראש, אבל עושה את המיטב לעשות את זה.
    לדעתי יש לי אישהו מחסום פסיכולוגי שמונע ממני להכיר אנשים חדשים, וגם להכיר בנות, בטח ובטח שלממש את כל הכלים שלמדתי תיאורטית.
    בעיה הוספת שלי היא התמודדות וכניסה למעגלים כרגע. כמה שיוצא לי להכיר אנשים וחברים, אני שם לב שכמה שאני מנסה, לאט לאט היחסים ביני אליהם מדרדרים(אם קראתם את הסיפור, זה חברים של בית ספר).
    לא יודע מה לעשות פשוט כדי להכיר אנשים אחרים מעבר לבית ספר, ואני באמת שתקוע בברוך שאני מחפש דרכים יצירתיות-ולא מוצא.
    עצות יתקבלו בכייף. גם אם אתם מזדהים או הייתם במצב דומה...

תודה חברים!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    50

תשמע אחי, דוגרי זה אמור לבוא ממך, מה שאתה צריך לעשות זה לצאת עם עוד חבר קרוב, ופשוט להתחיל להתערבב עם קבוצות אנשים, להתחיל לדבר איתם, אפילו נגיד אתה וחבר שלך רואים קבוצה של בנים בנות אתם יכולים לבוא לדוגמא "אנחנו עושים סקר מי יותר\ מה לדעתכם\ מה אתם חושבים על XXX" מכאן אתם מתחילים לדבר איתם, לעשות צחוקים איתם, להשתלב איתם.

זו דעתי, בנוסף מה שאני מציע לך זה לא להיתקע בבית, תצא, תירשם לספורט או מה שאתה אוהב, תצא ותכיר אנשים חדשים.
    אני מציע לך להצטרף לעוד מסגרת גם כדי שלא תשתעמם במחשבות במהלך היום, גם תהנה, וגם תכיר אנשים חדשים.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

רק השם של ההודעה הביא דמעה לעיני.. כל כך הרבה כאב (אני ציני, במקום מסויים כל הדרמה פה קצת ילדותית)

אני אגיד לך משהו... אתה לא מיוחד ואין לך "מחסום פסיכולוגי" אתה יוצר מחסום פסיכולוגי ובעייה ענקית רק בגלל שאה קורא לזה ככה. זה מזכיר קצת ילדות שיוצרות דרמה ושהחיים שלהם כל כך קשים כי הם מרגישות כל כך הרבה

דרכים להכיר אנשים חדשים, לא צריך יותר מדי יצרתיות, לך תגיד "הי","שלום"... פשוט תצא וכיל שיחות, לפעמים זה לא ילך ולפעמים כן

זאת "בעייה" רק כי אתה קורא לזה "בעייה"
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 21-10-2010 בשעה 03:04.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי A.L צפיה בהודעה
    תשמע אחי, דוגרי זה אמור לבוא ממך, מה שאתה צריך לעשות זה לצאת עם עוד חבר קרוב, ופשוט להתחיל להתערבב עם קבוצות אנשים, להתחיל לדבר איתם, אפילו נגיד אתה וחבר שלך רואים קבוצה של בנים בנות אתם יכולים לבוא לדוגמא "אנחנו עושים סקר מי יותר\ מה לדעתכם\ מה אתם חושבים על XXX" מכאן אתם מתחילים לדבר איתם, לעשות צחוקים איתם, להשתלב איתם.

זו דעתי, בנוסף מה שאני מציע לך זה לא להיתקע בבית, תצא, תירשם לספורט או מה שאתה אוהב, תצא ותכיר אנשים חדשים.
    אני מציע לך להצטרף לעוד מסגרת גם כדי שלא תשתעמם במחשבות במהלך היום, גם תהנה, וגם תכיר אנשים חדשים.
    תודה על התגובה. אבל זאת הבעיה, הלצאת הזה, עם מי?

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    רק השם של ההודעה הביא דמעה לעיני.. כל כך הרבה כאב (אני ציני, במקום מסויים כל הדרמה פה קצת ילדותית)

אני אגיד לך משהו... אתה לא מיוחד ואין לך "מחסום פסיכולוגי" אתה יוצר מחסום פסיכולוגי ובעייה ענקית רק בגלל שאה קורא לזה ככה. זה מזכיר קצת ילדות שיוצרות דרמה ושהחיים שלהם כל כך קשים כי הם מרגישות כל כך הרבה

דרכים להכיר אנשים חדשים, לא צריך יותר מדי יצרתיות, לך תגיד "הי","שלום"... פשוט תצא וכיל שיחות, לפעמים זה לא ילך ולפעמים כן

זאת "בעייה" רק כי אתה קורא לזה "בעייה"
    אם זה לא ניראה לך(ככה הרגשתי) אל תגיב. מאוד פשוט לשבת בסלון ולצעוק לשחק כדורגל:תמסור לו הוא פותח בימין! שאתה בכלל יושב בבית ולא עושה כלום, צופה במשחק.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Persee צפיה בהודעה

אם זה לא ניראה לך(ככה הרגשתי) אל תגיב. מאוד פשוט לשבת בסלון ולצעוק לשחק כדורגל:תמסור לו הוא פותח בימין! שאתה בכלל יושב בבית ולא עושה כלום, צופה במשחק.
    משפט יפה , אבל אתה לאא יכול לייחס אותו לעצה של סטריט לייט .
    נכון שאם אתה תצעק מהסלון תמסור הוא פתוח בימין אז יכול להיות שאתה מבלבל תמוח וזה באמת לא כל כך קל ...
    אבל אם המאמן במשחק יצעק את זה לשחקן ? זה כבר משהו אחר כי הוא יודע מה כן צריך לעשות ומה לא . הוא לא סתם זורק הצעות באוויר !
    לStreetlight יש את הידע לתת לך את העצה . כמו מאמן שלך שאומר לך מה לעשות בשביל להתבגר על הבעיה . הוא לא זורק הצעה באוויר אני
    מצדיק אותו . אתה צריך להתגבר על הפחד לגשת ופשוט לבוא לבחורה ולהגיד להם משהו כמו חוק השלוש שניות גם אם אין לך מה להגיד !
    אם אתה רוצה להתגבר על המכשול בצורה קלה אני בדרך כלל אומר משהו מצחיק כי זה מה שאני טוב בו משהו כמו "וואווו איזההה יפים אתם הייתי עושה אחד אחד פה" בקול של הומו . ואז הם מתפוצצים מצחוק ומשם לשיחה .

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

יכול להיות שלך זה לא נראה... אם אתה רוצה שכל אחד פה יגיד לך "ואו איזה מסכן" אז גם זה אפשר, אבל זה לא יעזור לך, זה רק יתפח את הצד ה"מסכן" שבך

אתה צריך להבין שאין צד כזה, אם אתה לא רוצה אותו אז אתה לא רוצה אותו
    אם אתה רוצה ל"התמודד עם בעייה קשה" אז אתה צריך ליצור בעייה קשה להתמודד איתה, ככה זה עובד, ואתה יוצר את הבעייה הזאת וממשיך להאכיל אותה, וכל מי שיגיד לך משהו כמו "תהיה חזק, אתה יכול להתגבר על זה" רק יאכיל אותה

מה שיש לך זאת לא בעייה, והצעד הראשון הוא להבין שזה ככה, זה כולה מכשול קטנטן באשיות שלך ואם אתה רוצה לשנות אותו אין דרכים שיעקפו את זה

תסתכל לעצמך בעיניים ותחשוב מה -אתה- רוצה להיות
    ממה שאני שמתי לב, להתבכיין אולי כיף אבל זה אף פעם לא עזר לאף אחד

ובקטע יותר אישי... (כי החלטת להכנס לפן אישי), לא אני זה שיושב בבית ולא עושה כלום

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

יכול להיות שלך זה לא נראה... אם אתה רוצה שכל אחד פה יגיד לך "ואו איזה מסכן" אז גם זה אפשר, אבל זה לא יעזור לך, זה רק יתפח את הצד ה"מסכן" שבך

אם אתה רוצה ל"התמודד עם בעייה קשה" אז אתה צריך ליצור בעייה קשה להתמודד איתה, ככה זה עובד, ואתה יוצר את הבעייה הזאת וממשיך להאכיל אותה, וכל מי שיגיד לך משהו כמו "תהיה חזק, אתה יכול להתגבר על זה" רק יאכיל אותה

מה שיש לך זאת לא בעייה, והצעד הראשון הוא להבין שזה ככה, זה כולה מכשול קטנטן באשיות שלך ואם אתה רוצה לשנות אותו אין דרכים שיעקפו את זה

ובקטע יותר אישי... (כי החלטת להכנס לפן אישי), לא אני זה שיושב בבית ולא עושה כלום

אהבתי כל מילה מקווה לאמת אותה גם..

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

שלא תבין לא נכון, אני מקבל לגמרי את התגובה שלך. מה שעצבן אותי זה "הדרמה הילדותית" שכתבתי פה. עצם זה שפתחתי פה ככה את הלב, וביקשתי עזרה וכלים להתמודד עם הבעיה שלי שלדעתי דופקת אותי בכל מובן, לימודים, אנשים והרבה דברים. המשפט של הכדורגל בכלל היה מיועד לשתי התגובות הראשונות, כי לבוא ולהגיד לך תתחיל עם בנות וזה זה נורא פשוט, הבעיה שלי זו הביצוע, מבין?
    ברור שאני רוצה להתמודד איתה, וברור לי שאני אהיה חייב כדי להתקדם, השאלה היא איך להתמודד איתה? איך לעבור אותה?
    לא באתי להתבכיין, שוב, כל מה שאני רוצה זה לקבל עצות, ואני בטוח שיש פה הרבה אנשים יכולים לתת לי אותן-איך לעבור את המכשול הזה?

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

לפני שקראת הרבה מאמרים, אם היית רוצה לדעת איפה נמצא הכספומט הקרוב, והייתה בחורה ליד, לא היית שואל אותה? אני בטוח שכן.
    אז מה קרה עכשיו אחרי שקראת את המאמרים? פתאום עולה לך בראש שכל בחורה שאתה שואל אותה שאלה צריכה לרצות אותך - ומכאן
    המחשבה בראש - "ומה אם היא לא תרצה אותי?!".

בשלב הראשון היא בכלל לא צריכה לרצות אותך - היא צריכה לענות לך על שאלה. אם מישהי שאתה לא מכיר היתה ניגשת אליך ברחוב ושואלת אותך "תגיד, ובשיא הכנות, איך החולצה שעלי?", לא היית עונה לה? אתה מכניס לעצמך מושגים לראש ואז פתאום הכל נהיה הרבה יותר מסובך ממה שהוא.

הדרך הכי פשוטה לצבור חברים היא לצבור ידידות - ברגע שאתה מסתובב עם בנות, אתה מסתובב עם החברים של הבנות, אתה מסתובב עם החברים של החברים של הבנות = אתה מסתובב עם מעגל חברים חדש. הדרך הכי פשוטה לצבור ידידות היא פשוט לא לדבר עם כל בחורה כאילו אתה הולך להתחיל איתה. זה גם ירגיע אותך כי אתה תבין שאפשר לדבר עם אנשים גם אם אנחנו לא רוצים אותם, וגם ישדרג אותך חברתית. תכנס בכוונה ל"פריינדס זון". תעזור לה בנוגע לדברים שרע לה, תדבר איתה על החבר השמוק שלה, תצא איתה ועם חברות שלה בסופ"שים - ואתה במעגל חברים חדש מלא בכוסיות. תתחדש לך.

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    לפני שקראת הרבה מאמרים, אם היית רוצה לדעת איפה נמצא הכספומט הקרוב, והייתה בחורה ליד, לא היית שואל אותה? אני בטוח שכן.
    אז מה קרה עכשיו אחרי שקראת את המאמרים? פתאום עולה לך בראש שכל בחורה שאתה שואל אותה שאלה צריכה לרצות אותך - ומכאן
    המחשבה בראש - "ומה אם היא לא תרצה אותי?!".

בשלב הראשון היא בכלל לא צריכה לרצות אותך - היא צריכה לענות לך על שאלה. אם מישהי שאתה לא מכיר היתה ניגשת אליך ברחוב ושואלת אותך "תגיד, ובשיא הכנות, איך החולצה שעלי?", לא היית עונה לה? אתה מכניס לעצמך מושגים לראש ואז פתאום הכל נהיה הרבה יותר מסובך ממה שהוא.

הדרך הכי פשוטה לצבור חברים היא לצבור ידידות - ברגע שאתה מסתובב עם בנות, אתה מסתובב עם החברים של הבנות, אתה מסתובב עם החברים של החברים של הבנות = אתה מסתובב עם מעגל חברים חדש. הדרך הכי פשוטה לצבור ידידות היא פשוט לא לדבר עם כל בחורה כאילו אתה הולך להתחיל איתה. זה גם ירגיע אותך כי אתה תבין שאפשר לדבר עם אנשים גם אם אנחנו לא רוצים אותם, וגם ישדרג אותך חברתית. תכנס בכוונה ל"פריינדס זון". תעזור לה בנוגע לדברים שרע לה, תדבר איתה על החבר השמוק שלה, תצא איתה ועם חברות שלה בסופ"שים - ואתה במעגל חברים חדש מלא בכוסיות. תתחדש לך.
    נגיד המטרה X וחברה שלה Y , היית ממליץ להכנס לאיזור הFZ של Y כדי להתקרב לY ? לפי מה שהבנתי מההודעה שלך התשובה היא כן אבל איך עושים את זה? אתה לא יכול ליפול על מישהי שאתה בקשר של שלום שלום ופתאום לדבר איתה על חבר שלה\בנים , צריך לפתח את זה ובמסגרת של בית ספר שאין לך יותר מדי זמן פנוי או לסירוגין צבא זה קשה.
    נערך לאחרונה על ידי hai60; 22-10-2010 בשעה 01:48.
    קרא חוקי חתימות

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

קשה? קצת מוגזם, דווקא בבית ספר \ צבא זה הכי קל, אתה רואה אותה כל יום. מספיק שתבוא ותדבר איתה ביום ראשון כמה דקות, ביום שני היא כבר תחייך כשהיא תראה אותך ותגיד לך בוקר טוב אז תלמד להכיר אותה עוד קצת, ביום שלישי אתה שואל אותה לאן היא אוהבת לצאת ומה היא עושה ביום שישי, ואם אתה מדבר גם עם חברות שלה שגם מסתובבות איתה, אתה יוצא איתן. אני לא מדבר על להתקרב לY בשביל להגיע לX, אני מדבר על להתקרב ל Y כדי שגם A B C D E F G וכו.... שרוצים את Y ואת X ירצו להסתובב איתך, כי אתה זה שמסתובב עם Y ו X.

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    קשה? קצת מוגזם, דווקא בבית ספר \ צבא זה הכי קל, אתה רואה אותה כל יום. מספיק שתבוא ותדבר איתה ביום ראשון כמה דקות, ביום שני היא כבר תחייך כשהיא תראה אותך ותגיד לך בוקר טוב אז תלמד להכיר אותה עוד קצת, ביום שלישי אתה שואל אותה לאן היא אוהבת לצאת ומה היא עושה ביום שישי, ואם אתה מדבר גם עם חברות שלה שגם מסתובבות איתה, אתה יוצא איתן. אני לא מדבר על להתקרב לY בשביל להגיע לX, אני מדבר על להתקרב ל Y כדי שגם A B C D E F G וכו.... שרוצים את Y ואת X ירצו להסתובב איתך, כי אתה זה שמסתובב עם Y ו X.
    הכוונה שלי היא נגיד אתה במצב של בוקר טוב, ואתהיכול לראות אותה שעה ביום ואולי אולי בערב, אז זה קשה להתחבר אליה בלי שזה יהיה מוזר שבמקום לשבת עם חברים שלך אתה הולך לשבת עם חברים שלה בלי שאתה מכיר אותם בכלל , את הקטע של להתקרב לכל השאר הבנתי, אבל נגיד ויש לך מטרה מסויימת בתוך כל הABCD הזה...
    קרא חוקי חתימות

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    50

אחי אתה עושה עניין גדול מדי מהקטע הזה של "לצאת", קודם כל לחוגים וכאלה אתה יכול ללכת לבד.
    ולדוגמא לשכונה אתה יכול או לצאת לבד ולהכיר אנשים, או לצאת עם עוד חבר אחד ויאלה להכיר אנשים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי A.L צפיה בהודעה
    אחי אתה עושה עניין גדול מדי מהקטע הזה של "לצאת", קודם כל לחוגים וכאלה אתה יכול ללכת לבד.
    ולדוגמא לשכונה אתה יכול או לצאת לבד ולהכיר אנשים, או לצאת עם עוד חבר אחד ויאלה להכיר אנשים.
    אמת, אני עושה מזה עניין גדול, אולי כי זה הדבר שהכי חסר לי. ככה אני רואה את זה. וזה די מיוחס גם להודעות אחרות, הבעיה הגדולה שלי היא כניראה חוסר יכולות חברתיות כאלה שאני באמת יכול להפוך לחלק משמעותי, או אפילו עוד אחד מהחבר'ה במעגלים מסויימים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    dudu
    לייקים
    1
    נקודות
    0

דבר ראשון כמו שאמרו, תלך לחוגים או פעילויות שאתה פוגש אנשים... אפילו לעבוד...
    שאתה מגיע למקום חדש כלשהו (חוג או משו) תגיד 'היי מנשמע?' על ההתחלה ותפתח איזה סמול טוק שתיתפס כבן אדם חברותי..
    גם בבצפר תגיד לאנשים שאתה מיודד איתם מה נשמע עם כיף אולי תוסיף כמה שאלות ...
    זה כמובן להתחלה... וזה טוב לעשות את זה כל בוקר כדי לחמם אותך ולהכניס אותך לאוירה חברתית.
    מה שהייתי ממליץ בנוסף זה להמנע מלהסתוב לדוגמא עם MP3 בחלק מהפעמים כי זה לפעמים מפריד אותך מהסביבה.
    בדוק יש איזור שאנשים מהסביבה שלך יושבים בו, לך לשם עם הכלב או לבד, אם יש פרצופים מוכרים , פשוט תגיד שהם מוכרים לך ותשאל את השם שלהם, איפה הם לומדים, לאן יוצאים , יש משהו לעשות בסביבה וקיצר תפתח שיחה עם בנים\בנות...
    ברגע שתדבר עם בנות לא בטרה להתחיל איתן יהיה לך יותר קל...

העיקרון הוא להתחבר לאנשים מסויימים ופשוט להיכנס למעגל שלהם. למצוא משהו משותף ששניכם אוהבים ולעשות אותו כמו (אה גם אתה מנגן גיטרה? בא לך לנגן איתי מחר?) משם לעבור לקניון ושיביא איזה חבר לדוגמא וככה זה מתפתח..
    ברגע שיש פעילות משותפת, זה הרבה יותר קל...

להיות ידיד של בחורה זה לא כלכך קשה.. פשוט צריך לשאול שאלות, להראות כאילו אכפת לך ולהיות מסוגל לקבל חפירות.. ומשם תנסה להתיידד ולצאת עם חברות שלה.. גם עדיף דרך משהו משותף בינכם... ואם אין אז אפילו משהו כמו בואי תעזרי לי לקנות נעליים היום...

תיצור יכולת לפתח סמול טוק עם אנשים אפילו על מזג אויר, ועם האשנים שאתה מיודד איתם פשוט תפתח שיחות לתחביבים ותנתב את השיחה לדברים שאתם יכולים לעשות.
    אפילו תיזום, תספר סיפור על זה שאמא שלך השפיצית בדיוק קנתה לך ייגר מהדיוטי פרי ותשאל אם בא להם לשבת איתך עליו...

בהצלחה.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect