נכתב במקור על ידי
Mario.
אחי, אני בדיוק כמוך, רק קצת פחות - אני רמה אחת פחות ממה שזה נראה כאן בפורום.
מה שאני זוכר הוא שלאורך כל הדרך הדבר היחיד שראיתי בעניים זה שאני רוצה את זה, רוצה את זה מאוד, ולא בשביל הזייונים, או החבר'ה..
אני רוצה את זה כדי שיום אחד, כשאני אפגוש בחורה שבאמת מוצאת חן בעניי, אני אדע לגרום לה להיות מאושרת.
יש לי חלום קטן שקשור לפיקאפ מין תת חלום כזה, החלום הוא לצאת לשיט על יאכטה בלב ים, בשעת ערב מאוחרת עם הבחורה שאני אוהב.
הסוד שלי שבזכותו אני אצליח (ואני יודע שאני אצליח) הוא שאני לא רואה בעיניים! מי בא?! מי בא לנסות לעצור אותי?! - אני פשוט לא מתייאש, אני לא מוותר לעצמי, גם כשקשה לי ואני חושב שאני אבוד, אני מחפש חיזוקים.. אני מדבר עם אנשים פה מהפורום..
אולי המשפט שאני אגיד לך נראה פשוט ומיותר, אבל אני ממליץ לך לא לזלזל בו: "אין יאוש בעולם הזה" - פשוט אל תתיאש, יש הרבה עומק ומשמעות במשפט באנגלית שאומר "פאק איט תיל יו דו איט"! תעשה את זה עד שתצליח (לפי מה שאני הבנתי).
כשאני מיואש אני נזכר במשפט ואומר: אוקיי... אז אני אתאמן עד שאני אצליח, עד שאני אשיג תמטרות שלי, אף תחושה שבעולם לא תעצור אותי.
מכאן הכל תלוי ברצון שלך גבר...
נ.ב: תקרא חומרים חדשים, זה עוזר. אל תקשיב למי שאומר לך שלקרוא הרבה זה לא טוב - ידע זה כוח, אחרים כבר טעו בשבילך את הטעויות שאתה עוד תטעה - תנצל את זה!
דבר איתי בפרטי ואני אוכל לעזור לך יותר.