יום טוב![]()
יום טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-05-2013 בשעה 09:44.
|
|
"אחווה גברית" נשמע כל כך רע
Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."
Hitch
אם אני ינסה לקרוא את ההודעה הזאת (או כל הודעה אחרת של סוניק) אני יסיים את הקריאה בגיל 60...
אהבתי את הדרך השנייה את האמת המממ אני יחשוב על משהו וארשום המשך![]()
שיטה קלה להרוויח כמה דולרים ביום
לפרטים נוספים כנסו לאשכול שלי-
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...73#post7567373
הייתי משתף תובנות , אבל בחוג יותר מצומצם
אם היה פורום סגור כמו של מיסטרי לדוגמה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
יום טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-05-2013 בשעה 09:45.
דבר ראשון : כייף ליראות שאנשים מנסים להשקיע בפורום ולהעלות תרמה
דבר שני : אני מסכים איתך סוניק וחושב שכן צריך לפרסם את הכליים האילו לכולם, כי בכל מקרה, מי שיהיה רציני וירצה , ישתמש בזה וזה יעזור לו. ומי שפחות רציני לא יקבל מזה כלום וימשיך האלה....
כרגע עדין אני לי רוטינות או ניסיון בכלל להעביר פה... אני מקווה שבהמשך אני אוכל לשתף אותכם במשהו שלי :]]
אבל סוניק, תראה,
נגיד אתה נותן לאיזה רובוט רוטינה מגניבה, הוא בא מתחיל עם כוסית עם הרוטינה, לא הולך לו, היטא מנפנפת אותו, ואז אתה בא לאותה כוסית עם אותה רוטינה, למרות שאתה טוב ועקרונית היית אמור להצליח זה הורס לך כי היא כבר שמעה את זה מאיזה מפגר...
מסכים עם דניאל, אם היה פורום כמו של מיסטרי של אנשים בודדים שיכולים לחלוק גאונות אחד עם השני אז זה היה בסדר.
יום טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-05-2013 בשעה 09:46.
הבעיה שלגבי בחר מספר מ1 עד 4, האישה בעצמה מבינה שזאת רוטינה,
לגבי להזמין לדייט או משקה הבחו8רה לא מבינה שזה רוטינה, זה נראה לה נורמלי לגמרי.
רוטינה זה כמו בדיחה.. בדיחה תכלס יכולה להיות רוטינה.. אם אתה מספר למישהו בדיחה, ואז עוד מישהו מספק את אותה בדיחה, זה שכבר שמע אותה לא יצחק שוב..
אני לא באמת חושב שזה כזה קריטי. זה באמת ישנה משהו עם הבחורה שמעה את הרוטינה בשעה האחרונה או אני אתן לכם
את הספק, באותו היום. אבל היא לא באמת תזכור את אותו הסיפור מה גם שזה כנראה לא יהיה אפילו באותם המילים המדוייקות.
אחד הקשיים שלי זה לקחת דברים שעובדים באמריקה (הייתי שם 3 שבועות ועדיין הרבה מאוד מהדברים הוותיקים והמשומשים
עבדו מצויין.) ולגרום לזה להצליח פה. אז אני שמח לראות את זה גם מועבר לעברית וגם עובר בצורה שמתאימה לישראל.
לצערי, בגלל שהאנגלית שלי טובה מאוד היה לי הרבה יותר קל לפתוח סטים והרגשתי "כמו בבית" באמריקה כשעשיתי את זה,
ופה זה מרגיש לי מוזר. אז אני מקדם את היוזמה ואני גם אפרסם דברים שעזרו לי.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
אבל יש גם את הקטע הזה שאומר לי שלא כדאי לי לטרוח בשביל אנשים שגם ככה לא עושים משהו עם עצמם
וכן, אני מרגיש שאני מבזבז חומר קריאה איכותי שאני כותב בשביל אנשים שלא עושים איתו כלום
..כמו מה שמו עם החברה שלו מהעבודה שכבר 12 פוסטים מנסה להגיע למצב שהוא בכלל פוגש אותה מחוץ לעבודה.
מה אני אגיד לך, אתם מתסכלים אותי
אבל בלייב אני מוכן לשתף פחות טובים ופחות בעלי ניסיון
מידע עובר טוב יותר כשהוא לקהל יותר מצומצם
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
אם זאת הבעיה של האנשים, אז בואו נחשוב איך מרימים דבר כזה.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
יום טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-05-2013 בשעה 09:46.
תסתכל על בחורה רזה
היא: מה?/לא אומרת כלום
איזה שחיפית אתחשוב להגיד שאחיפית ולא שחיפית, זה יותר מצחיק
אם זה מה שיעזור לכם לזיין, יאאלה חברה בהצלחה, זה תמיד עובד![]()