קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 14-03-2012, 22:39
  2. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 24-07-2006, 15:08
  3. מישהו יכול לעזור..? אין לי שמץ איפה לשים..
    על ידי איתי המאגניב בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 12-05-2006, 04:01
  4. למה כבר אין הימורים בנעוץ כמו פעם?
    על ידי nadavos בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 00:32
  5. שמישהו גבוה יכנס כבר אין לי זמן..
    על ידי לא רשום בפורום בעיות בהרשמה/התחברות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 08:01
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

מתוסכל כבר... אין לי שמץ של מושג מה לעשות!!!

משתמש מתקדם האוואטר של Fuck The What
    שם פרטי
    שניר
    לייקים
    17
    נקודות
    47
    משפט מחץ
    נחש נשך נחש

ברירת מחדל מתוסכל כבר... אין לי שמץ של מושג מה לעשות!!!

קודם כל הבעיה שאני מפרסם עכשיו היא לא הבעיה שלי!
    אני מפרסם את זה בשביל בן-דוד שלי. שישן אצלי בימים האחרונים כדי לברוח קצת מהבלאגן שיש לו בחיים. אין לו כאן משתמש אז אני פותח את האשכול:

ציטוט נכתב במקור על ידי Fuck The What צפיה בהודעה
    אהלן חברה' שמי סאן. בן 16 עוד חודש. והסיפור הוא כזה:
    יש לי חברה כבר 5 חודשים בערך ואני ממש ממש אוהב אותה, אהבתי אותה כמו שלא אהבתי בחורה או מישהו או משהו בחיים שלי...
    היא הדבר היחיד שעושה לי חשק לקום בבוקר, לחייך, לחיות. ממש ככה!
    ובדוגרי? היא הדבר הכי טוב שנשאר לי בכל החיים החרא שניהיו לי (אספר על זה בסוף)

בזמן האחרון אני שם לב שהקשר מתחיל להיחלש, שאני מנשק אותה היא מפנה לי את הראש, שאנחנו יושבים ביחד בספסל או סתם ב"מקום שלנו" מסתכלים על הים היא לא מסתוכלת להביט לי בעיניים.
    היא כל פעם דוחה אותי שאני מנסה לנשק אותה, כאילו זה לממש קצת והיא מפסיקה...
    ונגיד וקורה משהו רומנטי או אינטימי כמו:
    שאני שם את השיר של שנינו / שאני אומר לה שאני אוהב אותה ואין כמוה והכי הכי טובה בעולם / שאנחנו מתחילים להצטרפת.
    היא בוכה לידי ולא רוצה להגיד לי מה קורה... נסיתי לשאול חברות שלה ואין להם מושג!

נסיתי כבר לדבר איתה ולהוציא את זה ממנה היא פשוט אומרת לי שהיא אוהבת אותי ולא מוכנה לספר כלום.
    ואני משתגע אני מגיע למצבים שאני הולך בחדר שלי בלי הפסקה מדבר לעצמי ומשתגע ממה שהולך עם המערכת הזוגית שלי!
    כאילו, אם אני לא אדאג לחברה שלי מי וישמור עליה מכל משמר, מי יעשה את זה? לא ככה?

אהבנו כל-כך, ואני עדיין מטורף עליה ואני לא מסוגל לתאר אפילו כמה, בלי לחשוב פעמיים הייתי נותן לה את חיי!
    היא הכי יפה בעולם, זמרת מוכשרת (לא מפורסמת.. עדיין) והיא החצי השני שלי והדבר שמחזיק אותי.
    למה למה למה, זה קורה לה, לאן הכל נעלם?!?!?!?!???
    תעזרו לי בבקשה

עכשיו מה שהבטחתי שאספר:

ההורים שלי התגרשו ליפני חודשיים ואני דיי שבור מזה. זה מתסכל אותי מאוד!!!
    רבתי ליפני חודשיים עם אחד מהחברים הטובים שלי, הוא הרגיז אותי כל-כך שלא שלטתי בעצמי ופשוט הכנסתי לו מכות... למרות שהוא פשוט אמר לי את האמת בפנים.
    מאז כיתה י' (אני יא' היום) הלימודים אצלי מדרדים, ואני מנסה לעבוד על זה אבל זה פשוט לא הולך... ולאמא שלי יש ציפייה גדולה ממני, כדי שאני יצליח ויחייה טוב. ואת האמת מגיע לה שהבן שלה יצליח בחיים ויוכל לעזור גם לה ולאחי ואחותי.
    .
    והיא (חברה שלי), היא המלאך שמאז שהכרתי אותה פשוט גורמת לי להתנתק. ולהרגיש בעננים, כאילו הכל טוב, כמו מציאות אחרת כזאת של חיים מושלמים

זהו חברים, אני נתתי לו את העצות שלי מגבר לגבר. מה אתם חושבים???

Emilia Attias
    אש בתוכי... אני נמס, אני נמס ממך!

2. קישורים ממומנים

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

קודם כל הבעיה שאני מפרסם עכשיו היא לא הבעיה שלי!
    אני מפרסם את זה בשביל בן-דוד שלי. שישן אצלי בימים האחרונים כדי לברוח קצת מהבלאגן שיש לו בחיים. אין לו כאן משתמש אז אני פותח את האשכול:

זהו חברים, אני נתתי לו את העצות שלי מגבר לגבר. מה אתם חושבים???
    שלום לך,
    אני ברשותך אתחיל לפי הסדר...
    קודם כל חברה שלך, אולי היא מסתירה ממך משהו שהיא מתביישת לספר לך, לא שאני רוצה להלחיץ אותך אולי היא בגדה בך (שלא תבין אותי לא נכון לא עולה לי בראש משהו אחר...)
    נסה לדבר איתה להבין מה קרה, ותשתדל לא לקחת את זה קשה למרות כל הסיטואציה...
    לגבי השאר...
    קודם כל גרושים זה דבר שכיח מאוד! המון הורים מתגרשים היום... אין לך מה להיות עצוב מזה...
    לגבי חבר שלך שכח ממה שהיה ותנסה לדבר איתו ולסדר את העיניינים...
    ולפני שאני אגיע לבעיית הלימודים, זה קשור לכל! תהיה אופטימי, הכל יהיה בסדר, גם אם חברה שלך תהפוך לאקסית שלך זה לא סוף העולם... אתה תכיר עוד נשים (להתחשב בעובדה שלי בכלל לא הייתה חברה למרות שאני לא רוצה זאת כלל) ואתה עוד תמצא לעצמך חברה למרות שאני מאמין שאם תדבר איתה הכל יסתדר...
    תתחיל מחשיבה חיובית זה דבר שעוזר ותשאל את שניר שגם הוא פעם עשה פה אשכול וזה גם מה שאמרתי לו..
    חשוב להיות אופטימי כי זה חלק מהפתרון לבעיה שלך...
    מבחינת הלימודים... תנסה לבודד לימודים ומה שמסביב.... אתה ביא' (גם אני), כיתה קשה! אתה חייב לעבור אותה בשביל בגרות...

כל עזרה/ בקשה מה שתרצה דבר איתי בפרטי!
    ואזכיר לך בפעם האחרונה תהיה תמיייייד חיובי ואופטימי והכל יהיה בסדר!

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

בעיקרון הפיתרון שלו כתוב במה שהוא כתב.
    זה שהוא מספר על חברה שלו אין כל כך מה לעשות חוץ מלגשת ולדבר איתה ולשאול מה קרה ומה יש לה,הוא לא ידע לבד אם הם לא ידברו.
    בקשר להורים שלו.
    אין לך מה להתבאס מזה,בטח ובטח שלא להכנס למשבר.
    תחשוב שהגירושין זה הדבר הכי טוב שיכל לקרות להורים שלך,בד"כ מתגרשים כי רע בקשר וכי יש ריבים.
    אתה גבר ילד גדול וצריך להבין את זה שיש אנשים שמתחתנים ולא מסתדרים.
    אל תחשוב שלהתגרש זה ביג דיל.
    אני אשאל אותך שאלה ותענה לי,למה רע לך עכשיו שאמא שלך התגרשה והיא מרגישה חופשייה?
    למה לא היה רע לך לפני שהיא התגרשה מאבא שלך?אני בטוח שהיא היתה עצבנית ועצובה,איך שהיא הרגישה ככה לא גרם לך להרגיש רע?
    אתה אמור לשמוח בשבילה שהיא פרקה את "העול" הזה שהוא כביכול אבא שלך והיא יותר לא תרגיש את המועקה הזו,אתה צריך לתמוך באמא שלך ולא לריב איתה,אתה צריך לרצות שיהיה לה הכי טוב,וחשק לחיות גם אם זה כרוך בגבר אחר שהוא לא אבא שלך.

בקשר ללימודים,אתה בעצמך יודע שהציפיות שלה הם לא מרוע,היא רוצה שיהיה לך חיים טובים כי אני לא יודע אם אתה מודע(קורא עיתונים או כתבות באינטרנט) אבל המצב אצלנו בארץ לא כל כך מזהיר(המצב הכלכלי של המדינה מזהיר אבל מה שהם עושים לנו הוא בושה וחרפה,אפשר לדון על זה רבות אבל זה לא הנושא)
    היום מאוד קשה להקים בית במדינה(אם בכלל) ולגדל ילדים זה עוד כסף,אני בטוח שבצעירותה של אמך היא גם התקשה וגם לה היה קשה(כמו לכל זוג צעיר) אבל לאט לאט בונים את עצמנו,לכן אתה צריך ללמוד טוב בשביל להשאיר סיכוי שיהיו לך חיים טובים(לא הכל תלוי בלימודים אלא יש עניין של מזל אבל הלימודים הם גם מפתח חזק מאוד להצלחה)
    בקשר לחברים,פשוט שלוט בעצמך,לך לחבר שלך ותתנצל תסביר לו שהיית נסער בגלל כל המצבים שקרו לך בו זמנית ואתה מצטער ושיבין אותך ושכחו מזה.
    שיהיה בהצלחה

משתמש מתקדם האוואטר של Fuck The What
    שם פרטי
    שניר
    לייקים
    17
    נקודות
    47
    משפט מחץ
    נחש נשך נחש

שוב שלא תבלבלו, הוא מדבר אתכם דרך המשתמש שלי. פנו אליו כסאן.

ציטוט נכתב במקור על ידי By The Way צפיה בהודעה
    שלום לך,
    אני ברשותך אתחיל לפי הסדר...
    קודם כל חברה שלך, אולי היא מסתירה ממך משהו שהיא מתביישת לספר לך, לא שאני רוצה להלחיץ אותך אולי היא בגדה בך (שלא תבין אותי לא נכון לא עולה לי בראש משהו אחר...)
    נסה לדבר איתה להבין מה קרה, ותשתדל לא לקחת את זה קשה למרות כל הסיטואציה...
    לגבי השאר...
    קודם כל גרושים זה דבר שכיח מאוד! המון הורים מתגרשים היום... אין לך מה להיות עצוב מזה...
    לגבי חבר שלך שכח ממה שהיה ותנסה לדבר איתו ולסדר את העיניינים...
    ולפני שאני אגיע לבעיית הלימודים, זה קשור לכל! תהיה אופטימי, הכל יהיה בסדר, גם אם חברה שלך תהפוך לאקסית שלך זה לא סוף העולם... אתה תכיר עוד נשים (להתחשב בעובדה שלי בכלל לא הייתה חברה למרות שאני לא רוצה זאת כלל) ואתה עוד תמצא לעצמך חברה למרות שאני מאמין שאם תדבר איתה הכל יסתדר...
    תתחיל מחשיבה חיובית זה דבר שעוזר ותשאל את שניר שגם הוא פעם עשה פה אשכול וזה גם מה שאמרתי לו..
    חשוב להיות אופטימי כי זה חלק מהפתרון לבעיה שלך...
    מבחינת הלימודים... תנסה לבודד לימודים ומה שמסביב.... אתה ביא' (גם אני), כיתה קשה! אתה חייב לעבור אותה בשביל בגרות...

כל עזרה/ בקשה מה שתרצה דבר איתי בפרטי!
    ואזכיר לך בפעם האחרונה תהיה תמיייייד חיובי ואופטימי והכל יהיה בסדר!
    תודה על התגובה גבר!
    אחי, אני לא מצפה שתבין... אבל אתה באמת באמת לא מבין כמה אהבה יש לי לבחורה הזאת ואת הקשר שהיה לנו עד עכשיו!
    אין כשהיא מחייכת לי אני מרגיש כמו ילד קטן שהביאו לו את המתנה שהוא תמיד רצה, אני מאושר, היא עושה לי טוב (ואני לא מדבר על קטע מיני... עוד לא הגענו לזה, ואם נגיע זה יהיה בקצב שלה)
    אני מאוהב בה באמת באמת חזק, והיו לי חברות ליפני זה, שגם אהבתי. אבל איתה אני מגיע למצב שיכולה לבוא לי ילדה שווה בטירוף ולנסות לקחת אותי ואני יגיד לה לא בלב שלם!
    אני מרגיש שהחברה שיש לי עכשיו זה קשר שאני רוצה שימשך עוד שנה, עוד שנתיים, כמה שיותר...

ולגביי הבגידה, זה עלה לי בראש. גם שניר אמר את זה. ואני מפחד פחד מוות מזה מזה שהיא העדיפה מישהו אחר עליי. ושזהו זה גמור!

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי צפיה בהודעה
    בעיקרון הפיתרון שלו כתוב במה שהוא כתב.
    זה שהוא מספר על חברה שלו אין כל כך מה לעשות חוץ מלגשת ולדבר איתה ולשאול מה קרה ומה יש לה,הוא לא ידע לבד אם הם לא ידברו.
    בקשר להורים שלו.
    אין לך מה להתבאס מזה,בטח ובטח שלא להכנס למשבר.
    תחשוב שהגירושין זה הדבר הכי טוב שיכל לקרות להורים שלך,בד"כ מתגרשים כי רע בקשר וכי יש ריבים.
    אתה גבר ילד גדול וצריך להבין את זה שיש אנשים שמתחתנים ולא מסתדרים.
    אל תחשוב שלהתגרש זה ביג דיל.
    אני אשאל אותך שאלה ותענה לי,למה רע לך עכשיו שאמא שלך התגרשה והיא מרגישה חופשייה?
    למה לא היה רע לך לפני שהיא התגרשה מאבא שלך?אני בטוח שהיא היתה עצבנית ועצובה,איך שהיא הרגישה ככה לא גרם לך להרגיש רע?
    אתה אמור לשמוח בשבילה שהיא פרקה את "העול" הזה שהוא כביכול אבא שלך והיא יותר לא תרגיש את המועקה הזו,אתה צריך לתמוך באמא שלך ולא לריב איתה,אתה צריך לרצות שיהיה לה הכי טוב,וחשק לחיות גם אם זה כרוך בגבר אחר שהוא לא אבא שלך.

בקשר ללימודים,אתה בעצמך יודע שהציפיות שלה הם לא מרוע,היא רוצה שיהיה לך חיים טובים כי אני לא יודע אם אתה מודע(קורא עיתונים או כתבות באינטרנט) אבל המצב אצלנו בארץ לא כל כך מזהיר(המצב הכלכלי של המדינה מזהיר אבל מה שהם עושים לנו הוא בושה וחרפה,אפשר לדון על זה רבות אבל זה לא הנושא)
    היום מאוד קשה להקים בית במדינה(אם בכלל) ולגדל ילדים זה עוד כסף,אני בטוח שבצעירותה של אמך היא גם התקשה וגם לה היה קשה(כמו לכל זוג צעיר) אבל לאט לאט בונים את עצמנו,לכן אתה צריך ללמוד טוב בשביל להשאיר סיכוי שיהיו לך חיים טובים (לא הכל תלוי בלימודים אלא יש עניין של מזל אבל הלימודים הם גם מפתח חזק מאוד להצלחה)
    בקשר לחברים,פשוט שלוט בעצמך,לך לחבר שלך ותתנצל תסביר לו שהיית נסער בגלל כל המצבים שקרו לך בו זמנית ואתה מצטער ושיבין אותך ושכחו מזה.
    שיהיה בהצלחה
    א' כל תודה על התגובה, באמת שאני מעריך!
    אבל יש כמה דברים שלא הבנת:
    לגבי הבעיה עם החברה - נסיתי להוציא את זה ממנה גם בעקיפין. ללכת להורים ולחברות ולידיד הכי טוב. הם לא יודעים, או שהם לא רוצים להגיד אני פשוט לא יודע!
    ונסיתי כבר לדבר עם החברה. אבל אתה צודק אני צריך פשוט חד וחלק לשים לזה סוף לקחת אותה לשיחה שלא תגמר עד שאני מקבל תשובה. שאת זה לא עשיתי.
    לגבי הבעיה עם הגירושין - זה לא סתם עוד גירושין, אבא שלי פשוט עשק את אמא שלי במשפט הוא הוציא ממנה הרבה דברים ומה שהיא מקבלת זה לא מספיק בכלל בשביל לטפל בשנינו. ולהגיש עירעורים ודיון מחדש ועורכי וכל זה.. זה עוד כסף, עוד הרבה!
    וזאת בעיה.
    אהה, ותוסיף על זה שאבא שלי עכשיו בחו"ל ולך תדע אם יחזור. סביר להניח שברח בכוונה.
    אני שונא את אבא שלי על זה... חתיכת עלוב, אבל לא נכנס לקללות...
    לגבי הבעיה אם הלימודים - אחי, אני לא מתנגד ללמוד, להפך אני מנסה כמה שיותר ללמוד ולהשיקע (לא נראלי קראת נכון) אני רוצה לרצות את אמא שלי ולדאוג לה. כי מגיע לה.
    פשוט כשלא הולך ויש ציפיה על הראש זה מלחיץ ואני מנסה לשלוט בזה אבל בתכלס זה סתם מוסיף לתסכול.
    נערך לאחרונה על ידי Fuck The What; 18-09-2011 בשעה 17:33.

Emilia Attias
    אש בתוכי... אני נמס, אני נמס ממך!

משתמש משקיע האוואטר של Mr Hardal
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    179
    נקודות
    729
    משפט מחץ
    קשה יש רק בסודוקו - וגם אותו פותרים

וואי אחי, אני כל כך מזדהה איתך, שאתה פשוט לא מבין כמה..
    אומנם לא קיבלתי את הכל בבום, אבל בתקופה האחרונה יצא לי לחוות את כל הבעיות שלך..
    בקשר לחברה, כמו שכבר ראיתי שכתבת, אתה חייב לקחת אותה לשיחה.. להגיד לך שלא טוב לך לראות אותה עצובה..
    שאתה רוצה לדעת מה קרה כי זה מתחיל להפריע לך..
    תעשה את זה בכל דרך שבא לך, אתה מכיר אותה כנראה יותר טוב ממני.. אבל לא מגיע לך להמשיך לחיות בחוסר ודעות...
    אם היא אומרת לך שזה כבר לא כמו שהיה פעם, או שהיא רוצה לחתוך או משהו, תדע שזה לא סוף העולם.. ואולי אפילו אחרי הפסקה קטנה, היא תבין מה היא פספסה, תתגעגע ותחזור..
    אם היא בגדה בך זה משהו אחר.. זה כל אחד והשיקולים שלו.. אבל אל תחשוב על האופציה הזאת עד שהיא לא אומרת לך את זה בפירוש, תמיד תחשוב אופטימי..
    תבין שלקחת פסק זמן מהשני, בשביל להעריך מחדש זה יכול להיות כל כך מועיל שאתה לא מבין כמה..

בלי קשר, לי הייתה חברה איזה חצי שנה, ואני בדיוק הייתי במצב שלך.. כל התיאורים שהסברת, פגעו בול.. מילה במילה במה שאני הרגשתי..
    עברו שבועיים מאז ואני כבר שלם עם המציאות, יודע שצריך להמשיך הלאה, 'שחכתי ממנה' אפשר להגיד..
    אז אני ממש מבין ת'סיטואציה שלך, ואם אתה רוצה לדבר שלח הודעה בפרטי

בקשר לגירושין.. ההורים שלי התגרשו וזה ללא ספק אחד הדברים הטובים שקרו לי בחיים.
    כשהורים מתגרשים זה כי לא טוב להם ביחד.. ואז שהם נפרדים, הם בדר"כ נהיים אנשים יותר שמחים, יותר אופטימים..
    אבא שלי התחיל לצאת עם בחורות צעירות, נהיה בנאדם כל כך שמח, כל כך אופטימי.. באמת שזה עשה לו טוב..
    אמא שלי התחתנה עם מישהו אחר, וגם היא שמחה בחלקה והכל טוב.. אז תסתכל על גירושין בתור דבר חיובי ולאו דווקא שלילי..

בקשר ללימודים.. עד שלא "תשב על התחת" ותתחיל להשקיע, זה לא יבוא מעצמו.. בשביל להצליח בלימודים זה צריך לבוא ממך..
    אתה צריך להחליט יום אחד שאתה רוצה להצליח, ואתה מתחיל להשקיע.. ההורים שלך והמורים שלך יכולים לעזור לך עד מחר,
    אבל כל עוד אתה לא משקיע, שום דבר לא יקדם אותך..

מקווה שעזרתי.. ושוב, אם אתה צריך משהו, דבר איתי בפרטי נביא לך מסן או משהו...
    ציטוט נכתב במקור על ידי Youngik צפיה בהודעה
    חח פעם הייתה איזה שיחה אחת בין שמן (אני לא גזעני הוא באמת שמן) לבין חבר שלי

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

שוב שלא תבלבלו, הוא מדבר אתכם דרך המשתמש שלי. פנו אליו כסאן.

תודה על התגובה גבר!
    אחי, אני לא מצפה שתבין... אבל אתה באמת באמת לא מבין כמה אהבה יש לי לבחורה הזאת ואת הקשר שהיה לנו עד עכשיו!
    אין כשהיא מחייכת לי אני מרגיש כמו ילד קטן שהביאו לו את המתנה שהוא תמיד רצה, אני מאושר, היא עושה לי טוב (ואני לא מדבר על קטע מיני... עוד לא הגענו לזה, ואם נגיע זה יהיה בקצב שלה)
    אני מאוהב בה באמת באמת חזק, והיו לי חברות ליפני זה, שגם אהבתי. אבל איתה אני מגיע למצב שיכולה לבוא לי ילדה שווה בטירוף ולנסות לקחת אותי ואני יגיד לה לא בלב שלם!
    אני מרגיש שהחברה שיש לי עכשיו זה קשר שאני רוצה שימשך עוד שנה, עוד שנתיים, כמה שיותר...

ולגביי הבגידה, זה עלה לי בראש. גם שניר אמר את זה. ואני מפחד פחד מוות מזה מזה שהיא העדיפה מישהו אחר עליי. ושזהו זה גמור!

א' כל תודה על התגובה, באמת שאני מעריך!
    אבל יש כמה דברים שלא הבנת:
    לגבי הבעיה עם החברה - נסיתי להוציא את זה ממנה גם בעקיפין. ללכת להורים ולחברות ולידיד הכי טוב. הם לא יודעים, או שהם לא רוצים להגיד אני פשוט לא יודע!
    ונסיתי כבר לדבר עם החברה. אבל אתה צודק אני צריך פשוט חד וחלק לשים לזה סוף לקחת אותה לשיחה שלא תגמר עד שאני מקבל תשובה. שאת זה לא עשיתי.
    לגבי הבעיה עם הגירושין - זה לא סתם עוד גירושין, אבא שלי פשוט עשק את אמא שלי במשפט הוא הוציא ממנה הרבה דברים ומה שהיא מקבלת זה לא מספיק בכלל בשביל לטפל בשנינו. ולהגיש עירעורים ודיון מחדש ועורכי וכל זה.. זה עוד כסף, עוד הרבה!
    וזאת בעיה.
    אהה, ותוסיף על זה שאבא שלי עכשיו בחו"ל ולך תדע אם יחזור. סביר להניח שברח בכוונה.
    אני שונא את אבא שלי על זה... חתיכת עלוב, אבל לא נכנס לקללות...
    לגבי הבעיה אם הלימודים - אחי, אני לא מתנגד ללמוד, להפך אני מנסה כמה שיותר ללמוד ולהשיקע (לא נראלי קראת נכון) אני רוצה לרצות את אמא שלי ולדאוג לה. כי מגיע לה.
    פשוט כשלא הולך ויש ציפיה על הראש זה מלחיץ ואני מנסה לשלוט בזה אבל בתכלס זה סתם מוסיף לתסכול.
    הכוונה שלי היא שתהיה מוכן לכל מה שהיא תגיד לך...
    עדיף שתבוא מוכן מאשר שתתאכזב...

משתמש משקיע האוואטר של Mr Hardal
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    179
    נקודות
    729
    משפט מחץ
    קשה יש רק בסודוקו - וגם אותו פותרים

טוב, בגלל שנעלו לך ת'אשכול הקודם, וסיפרתי על מה שקרה...
    אז ככה:
    לנו אין מה לייעץ לך אחי, זה החלטה שלך..
    אני מצטער לומר לך שבדר"כ אחרי שקורה דבר כזה, הקשר לא נשאר אותו דבר.. כי עכשיו אתה תהיה יותר חשדן לגביה..
    לי אישית לא יצא אפעם לבגוד בחברה שלי, ככה שאני לעולם לא אבין איך קורה דבר כזה.. ואיך זה קורה "בטעות"
    אם אתה חושב שאתה לא תוכל להסתדר עם העובדה שהיא בגדה בך פעם אחת, אז תחתוך..
    אם אתה מאמין בלתת לה עוד צ'אנס (כשלי זה קרה, נתתי עוד צ'אנס) אז סבבה, תנסו לשכוח ולא קרה כלום

ממש מאחל שהכל יסתדר לך אחי..
    ציטוט נכתב במקור על ידי Youngik צפיה בהודעה
    חח פעם הייתה איזה שיחה אחת בין שמן (אני לא גזעני הוא באמת שמן) לבין חבר שלי

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,039 | הודעות: 8,173,626 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect