"בקיצ' - מצאתי תחביב חדש שאני עצבני XDD"
אנשים כמוך צריך לשרוף, עם כל הצער שבדבר.
"אני צריך לשלם לכם במקום שתשלמו לי"
אתה מקשיב לעצמך בכלל?
הרמה שלך מתחת ל0, תעשה עם זה משהו.
"בקיצ' - מצאתי תחביב חדש שאני עצבני XDD"
אנשים כמוך צריך לשרוף, עם כל הצער שבדבר.
"אני צריך לשלם לכם במקום שתשלמו לי"
אתה מקשיב לעצמך בכלל?
הרמה שלך מתחת ל0, תעשה עם זה משהו.
נערך לאחרונה על ידי eriK; 17-09-2011 בשעה 13:23.
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
|
|
כמדברים איתם יפה הם לא מורידים לך, לך לפאלפון תנסה להוציא מהם חבילת גלישה\שיחה\סמס. או מה שזה לא יהיה.
נראה איך ילך לך יותר טוב בצעקות או בעדינות.
כשבאתי עם אחי לעשות חבילה ולקחת פלאפון רק כשבאנו לצאת מהמקום הם פתאום הפליצו חבילה איכותית.
ותעשה לי טובה, הנציגים שלהם מקבלים אחוזים על כל הרכישות..אי - אפשר לדעת מה באת קורה מתחת לשולחן.
על אנשים כמוך אני שם את הזין בין הגבות..
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
רוב האנשים פשוט רוצים שיגידו להם "לא אתם חשובים לנו בבקשה אל תעזבו", אחרת היית מדבר עם משיבון שיבצע את הפעולות שלך ולא בן אדם.
אין מה לדבר על דעות, אני אומר כי אני יודע, עבדתי בחברת תקשורת פי 30 יותר מסבנת מפלאפון.
זה פשוט - כדי לקבל את השירות הכי טוב במחיר הכי משתלם אתה צריך לדעת 2 דברים - מי מקבל כסף, ועל מה הוא מקבל אותו,
סוכני מכירות מקבלים הקצאות למבצעים אטרקטיבים, אם הסוכן שאתה מדבר איתו לא נותן לך הצעה יותר טובה, זה כי אין לו הצעה יותר טובה, אל תתנו לו פרטי חשבון ויכול להיות שסוכן אחר יתן לכם הצעה משתלמת יותר.
נציגי שימור לקוחות מקבלים בונוס על אחוזי שימור, אבל יש להם גם יעדים שקשורים בזמן ובכמות שיחות, ואם תקחו להם יותר מידי זמן בויכוחים, הם לא ישברו את הראש. תיהיו ספציפים, תגידו שאתם רוצים מסלול, אם הם יבינו שאתם רק רוצים מבצע, הם יציעו לכם מבצע הכי טוב שיש להם ויורידו אתכם מהקו. זה ניצול טוב של הקצאה.
נציגי שירות מקבלים הכי פחות כסף ונמדדים בעיקר על זמן שיחה. אם לקחו ממכם הרבה כסף, והנציג לא רואה את זה בתוך 10 דק' של שיחה איתכם, תבקשו לדבר עם מנהל, הוא הרבה פחות לחוץ בזמן ולא ינסה להוריד אתכם מהקו, וגם הרבה יותר מקצועי מרוב הנציגים, בעיקר היום שלהתקבל לחברת תקשורת לשירות לקוחות זה כמו להתקבל למקדונלדס.
הכי חשוב לזכור שאתם לא מנהלים משא ומתן, כי הנציגים שמדברים איתכם לא מתמחרים את המוצרים, יש להם מסלולים, חלק מפורסמים וחלק לא, חלק יותר טובים וחלק פחות, בכל מקרה, אם הוא מתעקש שאין מחיר יותר טוב, הוא פשוט לא יכול לתת מחיר יותר טוב. אין לו אינטרס להחזיק אותך על הקו, הוא מפסיד מזה כסף.
אין מה לקלל או לצעוק, הם לא עושים לכם דווקא וחבל לגרום לזה שהם כן יעשו לכם דווקא.
החברות פלאפון האלה חרמנים,תמיד מדברים על החבילה שלי
עכשיו ברצינות,חרא לקנות מאיזה חברה פלאפון,כי אז טוחנים אותך
נערך לאחרונה על ידי DeadByApril; 17-09-2011 בשעה 16:57.
קרדיט לFRENZY
וואי אחי מגילה..חח
ידוע שכל החברות האלה גנבותת!!!
מה לעשוותת
תעשה לי טובה אחי, מדובר מניסיון אישי.
שחייבו אותי לפני 3 שנים ב360 ש"ח דברתי יפה - ואכלתי אותה.
שחייבו אותי עכשיו ב85 ש"ח דברתי מגעיל - ולא אכלתי אותה.
זה ידוע שזה ככה, הם מנסים לחפף אי אפשר לדעת מה קורה בחדרי ישיבות.
מה הם אומרים להם, ותמיד קורות להם הטעויות האלו שרק אלוהים יודע איך זה קורה.
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
מה נסיון אישי? אני אומר לך שאני עבדתי בחברת תקשורת, הם לא עושים עליך קנונייה.
הם מנסים להעיף אותך מהקו כי הם מקבלים כסף לפי כמה שיחות הם מקבלים בשעה, לא כי הם מרמים אותך.
הם לא מקצועיים כי הכוח אדם שמגיע לשם לא איכותי, כי מקבלים משכורות מינימום או שלא מעניין להם את התחת
כי הם סטודנטים שצריכים רק לסיים משמרת ולהגיע ללימודים, והם גם ככה שונאים את העבודה שלהם.
נראה לך באמת שזה שאתה צועק עוזר? להתעקש לבדוק את הדברים עד שאתה מקבל תשובה אמיתית זה בסדר,
אם לא קיבלת תשובה רצינית בתוך 10 דק', הסיכוי שלך לקבל תשובה נורמלית יורד באיזה 300 אחוז. תבקש מנהל,
הוא נציג בדיוק כמוהם רק שהוא שם הרבה יותר זמן, ושאכפת לו מהעבודה שלו. אין לו איזו סמכות שלהם יש..
אפשר להתעקש גם בלי לצעוק, לצעוק לא עוזר בכלום..
לשמור חוזה חתום, לעומת זאת, בתוך שניה היו מחזירים לך את הכסף ומורידים את החיוב.