|
|
קודם כל תרגע חמודי.
אם לא היה לו ידע הוא לא היה מפקח על הקט' אז תוריד פרופיל.
סייפר לא פורום זה טראקר,זה שיש פורום זה מוסיף הרבה מאוד וסתם לידע כללי downrev לא מתקרב אליו.
סתם קטע שהיה לי שנכנסתי למירק שלהם והיסטלבטתי עליהם שאני רוצה לתרום 100$ ואפילו המנהלים אמרו שלא שווה לתרום 100$.
סתם שתבין את הרמה...
נערך לאחרונה על ידי .Mishel; 19-09-2011 בשעה 18:53.
בברכה,.Mishel - מנהל כסף ברשת.
איזה ויכוח מטומטם...
איך אפשר להשוות בין טראקר בין לאומי כגון FTN, FL, TL, SCC וכו' ולטראקרים ישראלים שבכלל מספקים תכנים מתורגמים ולא יכולים להתחרות איתם בזמני PRE וכו' אלה רק להיתחרות ביניהם על מי יפרסם מהר יותר מרגע שיחרור התרגום על ידי הקבוצות.
ודבר שני אני אישית נרשם לקהילת שיתוף להוריד תכנים מתורגמים אז למה לעזאזל צריך לעניין אותי הפורום שלהם??
וגם אם כן סייפר היא קהילה טובה אבל הם חלשים בתכנים שלהם ובזמני הפירסום שלהם.....
אומנם יש הרבה תכנים אבל כמעט ואין HD, ותכנים מתורגמים משוחררים תמיד כמה שעות אחרי המתחרים שלהם הביטס ודאונרב.....
אז שוב תלוי על מה אתם מסתכלים....mishel2586 - אתה מעוניין לתרום סכום כסף ענק ולא דרוש אז למה לשכנע אותך כן לתרום?
התרומות נועדו לתשלום על השרתים של הטראקרים הללו ולא על מנת לממן את הכיסים של הבעלים..
אז למה שלא ישכנעו אותך לא לתרום סכום כסף ענק ולא דרוש....?
נערך לאחרונה על ידי .Mishel; 19-09-2011 בשעה 18:53.
לווינזון, אתם היחידים שמגנים על הטראקר שלכם. ובצדק - כי לכל השאר יש סיבה טובה ללכלך עליו.
תכנים טובים זה חלק גדול מאוד מהעניין, אבל חוסר מענה מקצועי הוא חיסרון ענק, כזה שמבריח משתמשים.
נהניתי מאוד מהשימוש בדאונרב במשך המון זמן, אבל מטראקר קליל ומהנה הוא הפך למסורבל ומעצבן.
מבלי להכנס לכל השינויים שנעשו בטראקר, הקש ששבר את גב הגמל (והגמל במקרה הזה הוא אני),
הוא היחס המעפאן בפורום כשמשתמש צריך עזרה. "תבדוק שהטורנט לא אדום"... נו באמת, זאת רמה?
אתה כתבת לי:
"תוודא שבאמת הטורנט ירוק, ושלמטה ישנו את הפאסקיי שלך בכתובת הטראקר ורשום working"
"תעשה בדק בית, צרף תמונות מסך, ואם יש בעיה תפתח פורטים מחדש,
תתקין את התוכנה מחדש כי הבעיה לא בטראקר אלה או אצלך או בדרך."
חח אשכרה צחוק מעבודה, מראש אתה שולל בכלל אפשרות של בעיה אצלכם ומאשים את המשתמש.
למרות שאני בסצנה בערך 6 שנים ומעולם לא קיבלתי אפילו אזהרה אחת על חוסר שיתוף. בושה.
נערך לאחרונה על ידי .Mishel; 19-09-2011 בשעה 18:54.
כל מילה נכונה מסכים 100 אחוז .
אני מצטער שניגררתי לויכוח המפגר הזה בכלל , נדב אתה יכול להתבכיין עד מחר שמישהו לא יגיב לך לפני שנה על תלונה מסויימת שלך עדיין זה לא הופך את הטראקר לחרא !
לינק להרשמה :
https://www.downrev.net/register