קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] ניצול שנת הלימודים האחרונה שלי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 17-09-2011, 08:42
  2. החתימה האחרונה שלי
    על ידי #Bobby Lashley# בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 22-09-2006, 15:08
  3. שנת הלימודים תיפתח ב-3 בספטמבר
    על ידי Orhan בפורום דיבורים
    תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 16-08-2006, 21:25
  4. שיפור לחתימה האחרונה שלי (זה עם המכוניות)...
    על ידי HaZiLiBiLi בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 27-12-2005, 21:26
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

ניצול שנת הלימודים האחרונה שלי

ברירת מחדל ניצול שנת הלימודים האחרונה שלי

אני בכיתה י''ב עד עכשיו חיי החברה שלי היו די ממוצעים אבל חיי החברה שלי עם בנות היו ועדיין נמצאים ממש ברצפה...
    יש בנות "שמכירות אותי" הם יודעות הם קוראים לי כי היינו פעם באיזה שיעור ביחד (אני לומד בבית ספר דתי ד''א) הדבר היחיד שדי
    מחזיק אותי הוא סיפורים ששמעתי מאנשים שאני מכיר שסיימו לימודים וסיפרו לי על איך שפתאום כולם מתחברים ובגלל שזה פעם אחרונה
    ביחד מרגישים קרבה ומתקרבים ומכירים יותר טוב.
    לפני תחילת החופש הגדול הרגשתי ממש נהדר עם עצמי, ביליתי ל''ג בעומר ראשון שלי עם החברים (לפני זה הייתי כזה אפס ושנאתי את התקופה
    של''ג בעומר בא וידעתי שאני ישאר בבית) ביליתי עם חברים שלי ימי שישי, הכרתי כמה בנות (אומנם מספר מועט אבל גם טוב) אבל פתאום
    הקשר שלי עם החברים הספציפים האלה נחלש ומצאתי את עצמי חצי מהחופש תקוע בבית בזמן שכולם נהנים ואני לא יודע איך להתחבר אליהם
    מחדש. אני רוצה בעצם בשנה האחרונה להרחיב את המעגל החברתי שלי בצורה גדולה יותר ולא יודע איך עושים את זה, איך להתחבר אל
    החברים שאני מכיר אותם כבר כמה שנים בצורה כזאת שהם יתקשרו אלי בצהריים ויגידו לי "שומע איפה אתה ? בא בא צא אנחנו פה מתחת לביניין שלך"
    ושיהיה לי לפחות כמה ידידות ולפי מה שקרתי פה כדי שיהיה ידידות קודם אתה צריך חברים טובים (אז די נדפקתי )

קיצר אני מקווה שתוכלו לתת עצות טובות, קראתי פה תגובות של כמה אנשים שאני בטוח שיוכלו לעזור לי

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אני בכיתה י''ב עד עכשיו חיי החברה שלי היו די ממוצעים אבל חיי החברה שלי עם בנות היו ועדיין נמצאים ממש ברצפה...
    יש בנות "שמכירות אותי" הם יודעות איך קוראים לי כי היינו פעם באיזה שיעור אנגלית או חשבון ביחד (אני לומד בבית ספר דתי ד''א) הדבר היחיד שדי
    מחזיק אותי הוא סיפורים ששמעתי מאנשים שאני מכיר שסיימו לימודים וסיפרו לי על איך שפתאום כולם מתחברים ובגלל שזה פעם אחרונה
    ביחד מרגישים קרבה ומתקרבים ומכירים יותר טוב.
    לפני תחילת החופש הגדול הרגשתי ממש נהדר עם עצמי, ביליתי ל''ג בעומר ראשון שלי עם החברים (לפני זה הייתי כזה אפס ושנאתי את התקופה
    של''ג בעומר בא וידעתי שאני ישאר בבית) ביליתי עם חברים שלי ימי שישי, הכרתי כמה בנות (אומנם מספר מועט אבל גם טוב) אבל פתאום
    הקשר שלי עם החברים הספציפים האלה נחלש ומצאתי את עצמי חצי מהחופש תקוע בבית בזמן שכולם נהנים ואני לא יודע איך להתחבר אליהם
    מחדש. אני רוצה בעצם בשנה האחרונה להרחיב את המעגל החברתי שלי בצורה גדולה יותר ולא יודע איך עושים את זה, איך להתחבר אל
    החברים שאני מכיר אותם כבר כמה שנים בצורה כזאת שהם יתקשרו אלי בצהריים ויגידו לי "שומע איפה אתה ? בא בא צא אנחנו פה מתחת לביניין שלך"
    ושיהיה לי לפחות כמה ידידות ולפי מה שקרתי פה כדי שיהיה ידידות קודם אתה צריך חברים טובים (אז די נדפקתי )

קיצר אני מקווה שתוכלו לתת עצות טובות, קראתי פה תגובות של כמה אנשים שאני בטוח שיוכלו לעזור לי, אני אופטימי
    מצטער על איך שזה יצא (המבנה) + עריכה קטנה שתבינו למה אני מתכוון

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

איך להשיג חברים זה לא משהו שקשור לאומנות הפיתוי ופיקאפ.. ואין חוקים לזה ואין בעצם שום דבר מיוחד שאפשר לעשות בשביל להשיג כאלה..
    מה שאני מציע לך הוא פשוט להתחיל לדבר עם אנשים בכיתה \ בשכבה, בשיעורים להצחיק תכיתה אם יש לך משהו מצחיק להגיד פשוט תעלה את הערך שלך תראה שאתה אחלה גבר, נחמד, לא חופר מידי לא שקט מידי אממ וזהו נראהלי..
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

מורחקים
    לייקים
    13
    נקודות
    0

הנה משהו שגרם לכל הכיתה לצחוק אבל אתה צריך מורה זורם

אני למורה: המורה נמאס לי להיות בתול (כמובן בציניות)
    המורה: אני בטוח שיש פה כמה בחורות שישמחו להתנדב
    אני לבחורות בכיתה: נו אז מי מתנדבת?
    נערך לאחרונה על ידי FirstTime; 17-09-2011 בשעה 18:41.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

אחי העריכה שלך לגבי השיעור אנגלית או חשבון, זה בדיוק מה שעזר לי למצוא פתרון טוב לבעיה שלך!
    אתה לומד בבית ספר דתי.. לך תתאבד.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect